• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hakaret ve küfür eden eş

Çocuğun hayatı boyunca baba diye ağlamayacak. Ki zaten babasıyla da zaman geçirecek istediği sürece. Önemli olan sensin kızından önce. Çocuk dediğin 2 şekere kanar zaten. çocukları mutlu etmek o kadar zor değil emin olun.

Aynı şeyleri yaşadım evladım dedim huzursuz ortamda buyumesin,boşandım. Daha sonra baba özlemi ağır bastı ateşler içinde yandı aglamadigi gün kalmadı,tekrar evlendim. Essek gibi pişmanım baristigima,ben de oğlum için diyordumda öyle olmuyor.
Diyor musunuz keske ilk esimden bosanmasaydim diye.

Aynı şeyleri yaşadım evladım dedim huzursuz ortamda buyumesin,boşandım. Daha sonra baba özlemi ağır bastı ateşler içinde yandı aglamadigi gün kalmadı,tekrar evlendim. Essek gibi pişmanım baristigima,ben de oğlum için diyordumda öyle olmuyor.
Ozur dilerim olayi simdi anladim. Ayni kisiyle tekrar evlendiniz. Teskkurler aklimda tutucam bunu da

Diyor musunuz keske ilk esimden bosanmasaydim diye.
Zaten ilk eşimle tekrar evlendim,çocuğum için : / Yine bosanacam yani çocuğum üzülmesin diye bı şans vermek istiyorum gibi mesajını okudum yazayım dedim,çocuk için falan barışma alışır buyur,olan senden giden senelere olur.

Tesekkurler cocugum olmsa arkama bakmadan kacicak kadar gozum acik. Ama kizimin babam diye aglamasi pesinden kendini parcalamasi beni sadece caresiz yapiyor
Ne kadar temiz kalpli ne kadar akıllı ve ayakları yere sağlam basan bir kadınsınız. Eşinizden ufacık birşey görseniz, biraz çabalasa, özür dilese kendinizden fedakarlık edip dönerdiniz eminim. Bu da sizin iyi kalpliliğinizden olurdu. Fakat karşınızda sizin kadar naif biri yok. Yaptıklarından pişmanlık duymayan, utanmayan, özür dilemeyen adam asla düzelmez. Sizden düzelmenizi beklerken ne bekliyormuş kulaklarınızı aldırmanızı mı? :)
Barışırsam sadece kızım için katlanırım diyorsunuz ya lütfen katlanmayın. Lütfen hatta kızınız için boşanın.
Kızını seven kızı için boşanmak istemeyen adam; şimdiye kadar hatasını anlar, özrünü diler, telafi edebilmek için neler yapardı bir düşünün. Kızını seven adam o kızı dünyaya getiren kadına nasıl gerizekalı der? O kıymetli kızının minik günahsız kulaklarına ninniler fısıldayacakken nasıl küfürlü sözlerle doldurur? O çocuğun bilinçaltına “kadın değersizdir, hakaret de edilir, küfür de edilir sen de büyüyünce ezik ol!” mesajını bir baba kızına nasıl verir?
Kızınız büyür, gider babasının yanına görüşür. Siz eğer şimdi kendi hayatınızdan feragat ederseniz ileride mutsuz bir insan olursunuz. Vazgeçmeyin! Çocuğunuz büyüyüp kendi hayatını kuracak hepimiz öyle yapmadık mı? Ne kaldı annelerimizin elinde kendi hayatları...

Son düzenleme:
Peki süreklimi böyle yani kavga ettiğiniz zamanmı öfke kontrolü yok herzmanmı yapıyor sana karşı diğer zmanlar nasıl?
Ilgisizlikten olur. Elinde telefon cocukla oynar arkadaslariyla gezer. Gene kus bi animiza geldi bana 10 gun sehir disina gorev cikti. 10 koca gun beni bir kere aramadi. Indin mi bindin mi iyimisin. Sordugumda e kustuk diyor

Sürekli hakaret ve küfür eden sevmiyordur. İnsan sevdiğine küfür etmez. Sevmeyen biriyle de bir ömür geçmez.
İyi baba çocuklarının annelerini seven babadır. Anneye saygı duyan adam çocuğuna da güzel örnek olur. Çocuğun önünde küfür eden adam çocuğuna nasıl örnek davranışı sergiler ki?
Bir kez ipler kopunca bir daha eskisi gibi olmuyor hiç bir şey. Kırgınlıklar, pişmanlıklar, neden tekrar denedim demeler oluyor... Olmuyorsa zorlamamak lazım. Çocuk için devam etmek de hata. Çocuk için yapılacak en güzel şey huzurlu ortamda büyütmek. ikinci defa denense bile kişiler değişmeyeceği için en fazla iki ay sonra her şey eskisine dönecektir. Konu sahibi en doğru kararı vermişsiniz, vazgeçmeyin.

Ne kadar temiz kalpli ne kadar akıllı ve ayakları yere sağlam basan bir kadınsınız. Eşinizden ufacık birşey görseniz, biraz çabalasa, özür dilese kendinizden fedakarlık edip dönerdiniz eminim. Bu da sizin iyi kalpliliğinizden olurdu. Fakat karşınızda sizin kadar naif biri yok. Yaptıklarından pişmanlık duymayan, utanmayan, özür dilemeyen adam asla düzelmez. Sizden düzelmenizi beklerken ne bekliyormuş kulaklarınızı aldırmanızı mı? :)
Barışırsam sadece kızım için katlanırım diyorsunuz ya lütfen katlanmayın. Lütfen hatta kızınız için boşanın.
Kızını seven kızı için boşanmak istemeyen adam şimdiye kadar hatasını anlar özrünü diler telafi edebilmek için neler yapardı bir düşünün. Kızınıseven adam o kızı dünyaya getiren kadına nasıl gerizekalı der. O kıymetli kızının minik günahsız kulaklarını ninniler fısıldayacakken nasıl küfürlü sözlerle doldurur? O çocuğun bilinçaltına kadın değersizdir hakaret de edilir küfür de edilir sen de büyüyünce ezik ol mesajını bir baba kızına nasıl verir?
Kızınız büyür gider babasının yanına görüşür. Siz eğer şimdi kendi hayatınızdan feragat ederseniz ileride mutsuz bir insan olursunuz. Vazgeçmeyin! Çocuğunuz büyüyüp kendi hayatını kuracak hepimiz öyle yapmadık mı? Ne kaldı annelerimizin elinde kendi hayatları...
Tesekkurler. Aglattiniz beni :)

Icim parcalandi suanda. Halalarida ogretmen aynilarini soyluyor. Bosanmis cocuklar hep eksikler okulda dinlemiyorlar dersi falan diyorlar. Pedegoga da gittik. Sakin bosonmayin dedi isin acikcasi. Iste icimdeki bu.huzursuzluk bu yazdiklarinizin icimde bi kosede duruveriyor olmasi
Bende kavga esnasında bana küfür ettiği için boşanmaya karar verdim gidip davamızı açtık anlaşmalı olarak dün mahkememiz vardı ama davayı geri çekti yapamayacağını söyledi binpişman oldu yaptığınada benimde çocuğum var 2,5 yaşında en çok bu konu üzüyordu beni çok düşkün bir baba çok düşkün bir çocuk umarım aynı şeyi yaşatmaz banada normalde ideal bi eşti kendisi sordum ama olumadınız sanırım hepmi böyle yoksa sinirlendiğindemi diğer zamanlar size nasıl davranıyor pişman olur belki

Sürekli hakaret ve küfür eden sevmiyordur. İnsan sevdiğine küfür etmez. Sevmeyen biriyle de bir ömür geçmez.
İyi baba çocuklarının annelerini seven babadır. Anneye saygı duyan adam çocuğuna da güzel örnek olur. Çocuğun önünde küfür eden adam çocuğuna nasıl örnek davranışı sergiler ki?
Bir kez ipler kopunca bir daha eskisi gibi olmuyor hiç bir şey. Kırgınlıklar, pişmanlıklar, neden tekrar denedim demeler oluyor... Olmuyorsa zorlamamak lazım. Çocuk için devam etmek de hata. Çocuk için yapılacak en güzel şey huzurlu ortamda büyütmek. ikinci defa denense bile kişiler değişmeyeceği için en fazla iki ay sonra her şey eskisine dönecektir. Konu sahibi en doğru kararı vermişsiniz, vazgeçmeyin.
Tesekkurler. Daha bugun aynisini ona.mesaj attim. Ne sen degistin ne ben degistim dedim.

Artik insanlar kafami karistirmaya basladi. Evet belki kizim icin barisabilirim kendimi zorlayabilirim onun icin ama suda varki hep mutsuz olucam. Kizim icin mutsuz mu olmaliydim acaba?
Mutsuz anne, mutsuz çocuk değil midir zaten? Ayrıca kızınıza da kötü örnek. İlerde çok sevdiği için babası gibi o da size saygı duymayabilir. Böyle anneler biliyorum malesef. Kocası köpek gibi davrandığı için çocuklarının da öyle davrandığı anneler. Bence en doğrusunu yapmışsınız. Önce kızının annesine, eşine saygı duymayı ve saygılı davranmayı öğrensin de sonra babalık damarı kabarsın. Size bunun sebep olmadığını söyleyenler de kendilerine saygı duyulmadan, Sevilmeden yaşamaya alışmış olanlardır ancak. Kendilerine saygıları olmadığı için önemsiz gelmiştir onlara.

Sakın barışma bence 7 sene çekmişsin zaten mutsuzluktan yaşlanıp gidersin kızınla seni kandırmaya çalışıyo kendine yeni bir hayat kur kızıyla babası yine görüşürüz.. adam zaten saygısızmış bu saatten sonra değişmesini bekleme

Tesekkurler. kesinlikle eminim ayni eve girsek daha kotu olacagimiza ama bazen oyle bir noktaya geliyorum ki sanki biraz daha dayanmaliymisim da elimden gelen herseyi yapmamisim hissine kapiliyorum. Kizim olmasa zerre teredduutum olmazdi
Düşünme öyle, kadın olarak cok duygusalız. Aynı senin durumunda birini taniyorum var. Eşinden ayrıldı. Neyse adam yazın kızını da ikna edip hep beraber tatile çıkalım die ısrar kıyamet, arkadaşım tamam dedi. Aldı kızını gitti tatile. Tatilde aman Allahım arkadaşıma ne hakaretler ne aşşalayıcı laflar dövmek bile istemiş, düşün bunlar çocuğun da önünde oluyor.
Birde şu ağız varya, bir kere bozuldu mu düzeliyor.
Zaten insanlar herseyi ağzıyla yapar, ağzıyla bozar bunu unutma. Kişilik dilden dökülen kelimelerde gizli.

Ya canım kafanı karıştırmak değil niyetim ama sen ne kadar ben iyiyim güçlüyüm desende çok zor
peki ilk defamı böyle ayrılık sürecine girdiniz? Tahmin ediyorumki şu an karmakarışıksın senin içinde zor olacak bak zaten istemiyorum demeye başlamış pişman olur belki bekle biraz daha ama ben şunu yaptım pişmanım derken onu geri çevirmedim birdaha olmayacak derken çevirmedim belki bi hayat kazanırım dedim olmazsa yine gider açarım davamı bitirirşm ne kaybederimki

İyi bi baba olabilir ama asla iyi bi eş degil madem kizina düşkün en azindan onun sizin dogurdugunuzun aklindan cikartmamasi gerekiyor kemdinizi yipratmak yerine hayatin size mutlu dolu ikici sansini kacirmayin derim cocukta zamanla alışır

Icim parcalandi suanda. Halalarida ogretmen aynilarini soyluyor. Bosanmis cocuklar hep eksikler okulda dinlemiyorlar dersi falan diyorlar. Pedegoga da gittik. Sakin bosonmayin dedi isin acikcasi. Iste icimdeki bu.huzursuzluk bu yazdiklarinizin icimde bi kosede duruveriyor olmasi
Baska biri icin boşan demek çok kolay . Ama o hayatın zorluklarıni yaşayacak olan sizsiniz. Dusunun bi. Bu çocuk hiç bir zaman anne ve babasının elini aynı anda tutup bir Luna parka gidemeyecek. Hep bir tarafı eksik kalacak. Kendinizden pay biçin. Şahsen ben 30 yaşındayım hala annemi bi kaç ay görmesem ozlerim. İçim cız eder. Dusunun bu minicik bur dünyası olan bir çocuk. Babasına çok duskun demişsiniz.
Bir daha düşünün demiyorum bin defa daha düşünün. . Esinizin bu huyu kötüdür evet ama duzelebilir. Tek başına bir çocuk büyütmek ne kadar zor hepsinden öte. . Bin defa daha düşünün. . Kaldı ki bana pedagog açık açık çocuk için (çok büyük bir sıkıntı yoksa) esler bitirme degil anlasma yoluna gitmeli evlilikler devam etmeli dedi ..

Düşünme öyle, kadın olarak cok duygusalız. Aynı senin durumunda birini taniyorum var. Eşinden ayrıldı. Neyse adam yazın kızını da ikna edip hep beraber tatile çıkalım die ısrar kıyamet, arkadaşım tamam dedi. Aldı kızını gitti tatile. Tatilde aman Allahım arkadaşıma ne hakaretler ne aşşalayıcı laflar dövmek bile istemiş, düşün bunlar çocuğun da önünde oluyor.
Birde şu ağız varya, bir kere bozuldu mu düzeliyor.
Zaten insanlar herseyi ağzıyla yapar, ağzıyla bozar bunu unutma. Kişilik dilden dökülen kelimelerde gizli.

Cok tesekkurler. Bayildim son cumlenizede

Baska biri icin boşan demek çok kolay . Ama o hayatın zorluklarıni yaşayacak olan sizsiniz. Dusunun bi. Bu çocuk hiç bir zaman anne ve babasının elini aynı anda tutup bir Luna parka gidemeyecek. Hep bir tarafı eksik kalacak. Kendinizden pay biçin. Şahsen ben 30 yaşındayım hala annemi bi kaç ay görmesem ozlerim. İçim cız eder. Dusunun bu minicik bur dünyası olan bir çocuk. Babasına çok duskun demişsiniz.
Bir daha düşünün demiyorum bin defa daha düşünün. . Esinizin bu huyu kötüdür evet ama duzelebilir. Tek başına bir çocuk büyütmek ne kadar zor hepsinden öte. . Bin defa daha düşünün. . Kaldı ki bana pedagog açık açık çocuk için (çok büyük bir sıkıntı yoksa) esler bitirme degil anlasma yoluna gitmeli evlilikler devam etmeli dedi ..
Şu dönemde herkes yanındadır eminim herkes boşver bırak gitsin diyodur ama üç gün sonra bakmışki sadece kendi göğüslüyor tüm sıkıntılarını gerçekten güzel söylemişsiniz bir kere değil bin kere düşün

Back
X