• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hakaret ve küfür eden eş

İyi bi baba olabilir ama asla iyi bi eş degil madem kizina düşkün en azindan onun sizin dogurdugunuzun aklindan cikartmamasi gerekiyor kemdinizi yipratmak yerine hayatin size mutlu dolu ikici sansini kacirmayin derim cocukta zamanla alışır

Ona hep aynisini dedim. Hatta beni sevme dedim. Sadece saygi duy cocugunun annesi oldugum icin dedim. Ona bu kelimeler o kadar bos geliyo ki. ben ne olursa olsun kizima hep baban seni seviyor ve bizi korur dedim. Belki ondanda bu tarz seyler beklemisimdir ama olmadi. Olduramadik

Herkese merhabalar. Ben bu isin icinden cikamiyorum. Nolur fikirlerinizle bana yardimci olun.

Ben bundan 7 yil once cok severek bir evlilik yaptim. Evlendigimiz gunden beri esim bana hep hakaret ederek ve Kufur ederek konustu. Tabi yaninda aileme de sovmuslugu vardir. Hep onu uyardim lutfen benimle boyle konusma bosanmamiza sebep olacaksin diye ama beni hic takmadi hakaretlerine devam etti.

Tabi bir sureden sonra ben artik ondan sogumaya basladim. Ve gittim bosanma davamizi actim. Aklimda tek bisey vardi bana surekli hakaret eden biriyle bir omur geciremem.

Geleyim asil olaya 4 yasina girecek kizim var. Babasina asik. Hafta sonlari birlikteler. Oradan cok mutlu ayrilarak eve geliyor. Ve bazen babami ozledim diye agliyor. Oyle oldugu gunler ya goruntulu ariyorum yada babasini cocugu gormesi icin cagiriyorm.

gecen hafta ilk mahkememiz oldu. Esim mahkemede cocugumuzun kucuk oldugunu ve bosanmak istemedigini soylemis. Simdi benimle anlasamayan es dogru durust iki kelam edemedigim es kizi icin bosanmak istemedigini soylemis.

Bende durum boyle olunca rahatsizlik duyorum. O iyi baba kizini dusunuyor acaba ben kotu bir anne miyim. Kizimi dusunmuyor muyum diyorum. Hakeretten kufurden saygisizliktan bosanilmayacagini soyleyenler var. Basim her gun agriyarak kalkiyorum.
nolur soyleyin hakaret ve kufur bosanmak icin yeterli sebep mi ?

Eğer çocuğunu düşünüyorsan bosanmalisin çünkü evdeki huzursuzluk çocuğu daha çok etkileyecek şimdi bu sorun ilerde daha büyük sorunlara yol açacak evet bir yuva yıkmak hiç kolay değil ama bazen olmayan birseyi zorlamaya hiç gerek yok hem kızın daha küçük oda zamanla bu duruma alışacak ve neyin ne olduğunu görecek şimdi olayların ilk günleri olduğu için çocuk alışık değil ama zamanla oda bunu kabullenecek ve sen asla kötü bir anne değilsin çocuğun için en güzel kararı vermişsin çünkü çocuklar babayı örnek alırlar düşünsene sürekli çocugun yanına babası sana hakeret edecek küfür edecek sence o çocuğun ahlaki nasıl olur en iyisini yapmışsın

Bosanmak istemiyor ama en ufak cabasi yok. Ozur dileyip tekrar yapmicam deseydi ve ben buna inansaydim barismak icin hazir oldugum gunler oldu. Davayi evden gittikten hemen sonra acmadim. Bekledim izledim. Ben sadece barisirsam kizim icin yapicam boyle bir seyi.
Anlıyorum..Bu kötü işte.
Kendinize olan saygınızdan ötürü aldığınız bu kararı çok takdir ettim,bir kadın olarak.
Ötesi sizin kararınız.
inşallah verdiğiniz karar hayırlı olur,sonu mutluluk olur diyeyim

Eğer çocuğunu düşünüyorsan bosanmalisin çünkü evdeki huzursuzluk çocuğu daha çok etkileyecek şimdi bu sorun ilerde daha büyük sorunlara yol açacak evet bir yuva yıkmak hiç kolay değil ama bazen olmayan birseyi zorlamaya hiç gerek yok hem kızın daha küçük oda zamanla bu duruma alışacak ve neyin ne olduğunu görecek şimdi olayların ilk günleri olduğu için çocuk alışık değil ama zamanla oda bunu kabullenecek ve sen asla kötü bir anne değilsin çocuğun için en güzel kararı vermişsin çünkü çocuklar babayı örnek alırlar düşünsene sürekli çocugun yanına babası sana hakeret edecek küfür edecek sence o çocuğun ahlaki nasıl olur en iyisini yapmışsın
Tesekkurler tek dilegim var beni kizimin anlamasi. Korkuyorm babasinin ben bosanmak istemedim ama annen yapti demesinden. Cunku o demese bile ona o evde birileri bunu dyecektir

Anlıyorum..Bu kötü işte.
Kendinize olan saygınızdan ötürü aldığınız bu kararı çok takdir ettim,bir kadın olarak.
Ötesi sizin kararınız.
inşallah verdiğiniz karar hayırlı olur,sonu mutluluk olur diyeyim
Cok tesekkurler. Hepimiz mutlu olalim hepimizin cocuklari mutlu saglikli bireyler olsun

Selamlar butun erkeklerde ayni kufur ediyor. Bayanlar bile ediyor. Siddet icki kumar aldatma varsa ayril cekme hic onu. Sirf agzi bozuk diye koca bosanmaz. Acaba aklinizda baska biri mi var?

Ozaman ben bencil miyim. Benim mutlulugum kiziminkimden once mi geliyor?
tabiki de önce sen mutlu olacaksın. sana sakın ha boşanma diyen arkadaşlara aldırma sen. annesine hakaret edildiğini göre göre büyüyen bir kız çocuğu ne kadar mutlu olabilir? hayır yani adam da ben değişmem diyormuş daha ne desin? sanki anne babası ayrı olmayan tüm çocuklar dünyanın en zeki çocukları... halaları tabiki bir takım yetersiz pedagoglar gibi konuşacaklar kardeşlerine hizmet edecek ve hakaretlerini dinleyecek bir enayi lazım...

Selamlar butun erkeklerde ayni kufur ediyor. Bayanlar bile ediyor. Siddet icki kumar aldatma varsa ayril cekme hic onu. Sirf agzi bozuk diye koca bosanmaz. Acaba aklinizda baska biri mi var?
adam hakaret ediyormuş anlamadınız mı? ne demek aklınızda başka biri mi var nerenizle okudunuz kadının derdini?

Ozaman ben bencil miyim. Benim mutlulugum kiziminkimden once mi geliyor?
Kesinlikle hayır. Sakın böyle düşünmeyin. Siz mutlu huzurlu olacaksınız ki çocuğunuz da mutlu olsun. O eş kişisiyle aynı evde hakaretler küfürler ile yaşamaya devam ettiğinizde kızınızın psikolojisi ne olacak? Öyle bir ortamda mutluluktan bahsedilebilir mi? Babasının davranışlarını görecek ve ona normal gelecek. İlerde belki aynı şeyleri yaşayınca susacak. Çünkü alışık olduğu durum bu. Kendinize ve çocuğunuza bunu yapmayın.

cikolatalikahve cikolatalikahve bakın ilerde kızınız böyle bir yorum yapabilir mesela. :oha: diyorum.

Herkese merhabalar. Ben bu isin icinden cikamiyorum. Nolur fikirlerinizle bana yardimci olun.

Ben bundan 7 yil once cok severek bir evlilik yaptim. Evlendigimiz gunden beri esim bana hep hakaret ederek ve Kufur ederek konustu. Tabi yaninda aileme de sovmuslugu vardir. Hep onu uyardim lutfen benimle boyle konusma bosanmamiza sebep olacaksin diye ama beni hic takmadi hakaretlerine devam etti.

Tabi bir sureden sonra ben artik ondan sogumaya basladim. Ve gittim bosanma davamizi actim. Aklimda tek bisey vardi bana surekli hakaret eden biriyle bir omur geciremem.

Geleyim asil olaya 4 yasina girecek kizim var. Babasina asik. Hafta sonlari birlikteler. Oradan cok mutlu ayrilarak eve geliyor. Ve bazen babami ozledim diye agliyor. Oyle oldugu gunler ya goruntulu ariyorum yada babasini cocugu gormesi icin cagiriyorm.

gecen hafta ilk mahkememiz oldu. Esim mahkemede cocugumuzun kucuk oldugunu ve bosanmak istemedigini soylemis. Simdi benimle anlasamayan es dogru durust iki kelam edemedigim es kizi icin bosanmak istemedigini soylemis.

Bende durum boyle olunca rahatsizlik duyorum. O iyi baba kizini dusunuyor acaba ben kotu bir anne miyim. Kizimi dusunmuyor muyum diyorum. Hakeretten kufurden saygisizliktan bosanilmayacagini soyleyenler var. Basim her gun agriyarak kalkiyorum.
nolur soyleyin hakaret ve kufur bosanmak icin yeterli sebep mi ?

Hayır. Kesinlikle küfür ve hakaretle bir ömür geçmez.
Siz mutsuzken çocuğunuzu nasıl mutlu olabilirdiniz?
Doğru bir karar vermişsiniz eğer eşiniz çocuğunu düşünüyor olsaydı size saygısı olurdu.
Bıraksın bu çoçuğum küçük ayaklarını.
Size vicdan yaptırmaya çalışıyor. kendinizi kötü hissetmenizi istiyor.
Çocuğu küçükse durumu bu hale bence eşiniz getirmemeliydi.

Su kadar soyleyim size. Ben hic bir erkekle kizimi yanyana getirmem. Kizimi deli gibi seviyorum. Baska biriyle evlenmek benim icin bitti. Ama kufur dediginiz seyleri de eminim siz omrunuzde duymamissinizdir.

iyi baba olduğu iyi eş olduğu anlamına gelmiyor ki şuan evlilik yolunda olduğum biri var aynı eşiniz gibi ve bende bu işi bozmayı düşünüyordum bu yazdığınızı görünce de ne kadar doğru yolda olduğumu anladım siz çok haklısınız
Nişanlıyken ya da sevgiliyken nasılsa birisi inanın evlenince de ayni.
Hatta evlenince daha ileriye gidebiliyor.
Öfke kontrolü yoksa şiddet uyguluyor ağzı bozuksa böyle eşine eşinin ailesine küfrediyor.çevremde de gördüm evlenince hiç bi şey değişmiyor
Yok yakınken dönün.
Kolay değil bu İşler gerçekten

tabiki de önce sen mutlu olacaksın. sana sakın ha boşanma diyen arkadaşlara aldırma sen. annesine hakaret edildiğini göre göre büyüyen bir kız çocuğu ne kadar mutlu olabilir? hayır yani adam da ben değişmem diyormuş daha ne desin? sanki anne babası ayrı olmayan tüm çocuklar dünyanın en zeki çocukları... halaları tabiki bir takım yetersiz pedagoglar gibi konuşacaklar kardeşlerine hizmet edecek ve hakaretlerini dinleyecek bir enayi lazım...
Gonlum icim her yanim sizin gibi dusunenlerle dolu olsun istiyor. Su hayatta sadce huzur istedim. Gelecek icinde sadece huzur diliyorum. Umarim dogru olanini yapmisimdir ve yapiyorumdur

Back
X