hakaret

Insan sinirle agzindan cikani bilemeyebiliyor bazen evet. Ama ne olursa olsun soylenenlere dikkat etmek iliskinin lackalaşmamasi acisindan en dogrusu olur. Pismanlik duyup affettirme cabasi olmadi mi hic?

Daha öğrencisiniz derslerden başka ne derdiniz varda kavgalara tutuşuyosunuz?

Hayata atıldığınızda o diller birbirini keser yapmayın cıvıl cıvıl olmanız gereken zaman bunlar.
:)
öğrenciler insan değil mi? onların fikir uyuşmazlıkları olmuyor mu? dertleri olmuyor mu? zaafları, takıntıları, alıngan oldukları meseleler, duyguları, hisleri yok mu?

sorunları çıkmıyor mu? ailevi, maddi? sağlıkla ilgili? kanser mesela sadece büyükleri mi vuruyor?

kanser örneğini de sırf laf olsun diye yazmadım bu arada. bizi etkileyen, bugünki tartışmamızda yeri olan bir konu.

siz mesela üniversite öğrencisiyken hiç mi problem yaşamadınız? sabah akşam gezdiniz mi sadece, cidden arada sırada insani bir şekilde üzülüp ağlamak yerine hayata atılana kadar yıllaaarca hep mi güldünüz?

gençlerin ruhu yok mu? psikiyatri anabilim dalı çocuklara, ergenlere ve gençlere de hizmet vermiyor mu?

sorumluluklarımızın çalışan insanlara göre daha az olduğunun farkındayım, ama siz de öğrencileri 3 yaşında çocuk gibi görmeden yazarsanız sevinirim.

yaa evet, hafızan ne kadar iyi :)

Benimki de kova ya algıda seçicilik Hayatımda hiç kova erkeği tanımamıştım, son altı ayda üç tane tanıdım. Biri sevgilim, biri yakın arkadaşım oldu, biri de iş ortağım. Hakikaten numunelik adamlar, ne yapacakları kestirilemiyor. Biraz düşünmesine izin vermeli, hatasını anlayacaktır... Sabır diliyorum sana :)

3 yaşında gördüğümü kim söyledi ? Alıngansın yazdıklarımda alınıcak hiçbişey yok ona bile alındın.

Ben öğrenciyken bırak sabahtan akşama gezmeyi geceden sabaha zor uyudum.
18de başladım işhayatına işten vakit kaldıkça okula gittim . İhtiyacım olduğu içinde değil sonrasını düşündüğüm için.

Öğrenciyken sabırlı olur insan alındığı şeyleri dile getirmesi akatarımı bile farklıdır çünkü daha taşıcak durum olmamıştır.

Sağlığa gelince karşında daha yeni kanseri atlatmış bi insan var daha nediyim sana

Sevgilinle tartışma sarıl

bendeki kovanın kişiliği düşüncesiz. kendisi de kabul ediyor. düşüncesizim ama özüm bu ne yapayım hemen 1 güne düzelemem diyor mesela. o yüzden bizim sorunumuz asıl kovalıkta değil, hamurunda :)

Ya şimdi aklıma geldi canım, derslerin sıkışık olduğu bir kurula mı girdiniz? Belki sinirleriniz yıpranmıstır.

Ben mesela şuan cok rahat bir kuruldayım ve inan ki pamuk gibiyim

Hani anlamaya çalışayım dedim de erkek arkadaşını... Ya şimdi sinirle hop diye söylese tamam da, gayet sakin bir şekilde söylemesi insanı kırar. Ben ne yapsam bu çocuktan taraf olamıyorum sanırım.. :)

bugün çıktık komiteden :) çalışırken sabahlamıştı ama nedeni bu değil, ben onun niye bu kadar alındığını tahmin edebiliyorum. ama yine de hak veremiyorum ve cidden sakince söylemesi çok fena. sinirle ağzından çıksa bi nebze de :)

Trip at o zaman bence, mis gibi :) sonra da oturup kendini anlatırsın onun da neden böyle bir sey söyledigini anlatmasını istersin.. en dogrusu bu olur sanırım. O kadar ayrılıp barışmaları atlattıktan sonra bunda takılıp kalmak biraz komik olur :)

bendeki kovanın kişiliği düşüncesiz. kendisi de kabul ediyor. düşüncesizim ama özüm bu ne yapayım hemen 1 güne düzelemem diyor mesela. o yüzden bizim sorunumuz asıl kovalıkta değil, hamurunda :)

Bence hepsinin hamurunda belli oranda öküzlük var :) Mesela ilk zamanlarımızda kendi üzerime alınıyordum hani böyle yapıyorsa beni önemsemiyordur vs., neyse ki zamanla aydınlandım; meğer adamın yapısı buymuş :) İnce düşünce yok pek... Seninki de ne kadar kırıldığının farkına varmadı büyük ihtimalle.

Ayrılmak istemiyorsan ayrılma
Ama ilişkinin suyunuda çıkartmayın
İlaveten şunu unutma bir daha ki tartışmada bir tık daha ağırını duyacaksın bu hakaretin

Bence neden dediği çok önemli.

Mesela gözümde yüceltmiş olduğum, değerli biri önemli bir konuda ona hiç yakıştıramayacağım bir şey
yapar ya da söylerse ağzımdan inanamıyorum iğrençsin gibi bir şey dökülebilir.

Ne biçimde söylediği önemli. Bazen olur bende eşime ne kötüsün veya ne iğrençsin diyebilirim. Ama ondan tiksindiğimden vs değil. O anlık. Yaklaşık altı senelik tanışıklığım var eşimle. Çok sinirlendğim zmanalarda söylemedim hiç hakaret etmedim.En çok dediğim bencil olduğu için ''bencilsin '' kelimesidir. Dediğim gibi tiksiniyorsa zaten artık kendi istemez birlikte olmayı. Ama anlıkta söylemiş olabilir.

hassas olduğu bir konudan dolayı söyledi bunu aslında. ama yine de hak veremiyorum. sinirlendiği konuda ben haksız olsam bile (ki bence pek değildim) böyle ağır bir laf işitecek bir mesele değildi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…