- Konu Sahibi meraklimelahatbirisi
Yani sektör nolursa olsun kimse kimseye bunu yapmamalı. 12 saat çalışan kasiyere müşteri, çift vardiya çalışan işçiye amir. Bu dönemde sağlıkçılar çok çalıştı ama biliyoruz ki çoğu zorla çalıştı.Bu sadece sağlıkçılara olmuyor emin olun,ben öğretmenim, neler yaşıyorum neler neler.Siz su an bence psikolojik olarak ayrıca hassas bir dönemdesiniz, hayat maalesef bu ,hayatın gerçek yüzü bu.Her tarz insan çıkacak karşımıza hepsiyle başetmeyi öğrenmemiz gerekir
Hakları ödenmeyen gönüllüler ayrı bazıları da gerçekten çok kaba.
Devlet hastanesine giden herkes bunu bilir. Bütün az bulduğu paranın, devlete yetiştiremediği isyanın hırsını hastadan çıkartıyor.
O adam haksız kesinlikle ama size gelene kadar ne yaşadı bilmiyoruz. Kaldı ki doktorun kaale alıp cevap vermemesi ayrı bir şey. Teşhis koyan, şikayet dinleyen doktordur. Hemşirenin işi başka.
Sağlıkçı duyarından benim midem bulandı artık.
Cafedeki garsona hakaret edilince kimse manşet atmıyor.
Böyle insanlar diye genellemişsiniz hemen. Ben mesela geçen hafta acile gittim alerji yüzünden her yerim ürtiker. İlacı bitir yine gel diyen doktora kibarca kremi semptomlar geçene kadar mı kullanayım peki dediğimde 'söyledik ya' diye hödükleşti diye, pardon test alacak arkadaş ne zaman gelir dediğimde 'ne bilelim ya ben banko muyum' diyen hemşireye genelleyip ben böylelerinin maaşını ödemek istemiyorum demiyorum.
Hakkınız açısından siz şikayetçi olup güvenliği çağırabilirsiniz. Orda haklısınız.
Sonuçta kasiyer bir önceki müşteriye kızıp sizi kasada bırakmıyor.