Hakaretler küfürler eden sevgili

Asıl sorun ne biliyormusunuz arkadaşlar ben de hem anksiyete hemde bipolar var. Ve bipolarda iyi kötü duyguları uçlarda yaşıyorum anskiyetem var hep korkuyorum. Ana bu adam benim hasta olmadığımı yada hasta olduğum için hatalar yapmadığını karakterinden dolayı böyle davrandığını söylüyor. Sanki sağlıkliyim. Değilim kavgalar beni daha da kötü yapıyor huzur istiyorum . 200 kez ayrılmaya çalıştım. İşyerinde ağlıyor duvara vurup elini kanatıyor bilgisayar ekranimi ısırdı bozuldu. İsyerindekilrre rezil olucam korkusuyla kavgayı çok uzatamiyorum. Ya eski eşimle arada bir yemek yiyorum kabul ediyor saplantilisin diyorum hayır seviyorum diyor
Adam teşhis konmamış bir ruh hastası. 2 gr aklıyla da seni manipule etmeye kalkıyor sen hastalıktan böyle degilsin senin karakterin kötü diye. Hep derim asıl raporsuzdan korkacaksın. Benim de raporum var bu arada ahahah.

daha sevgiliysen hakaret ve küfür eden sevgili evlenince kafanızı duvarlara sürtüp kıvılcım çıkarır boşanmaya kalkınca da bıçaklar ya da vurur. bergenler sadece filmlerde değil. bırakın artık şu saçma sapan adamların ama normal zamanda bana prenses gibi davranıyor kafalarını ya. ruh hastası mısınız bu adamın her tarafı prenses gibi davransa nolur Allah aşkına! bi de bi kere evlenip ayrılmışsınız güya daha temkinli olmanız gerekiyor
hala bu tarz adamlara prim veriyorsanız evet başınıza gelen her şeyi hak ediyorsunuz

Bir arkadaşım bu tarz bir ilişkinin içindeydi. Sabredeyim belki düzelir modundaydı, birkaç sene sonra şiddet görmeye başladı en son akıllandı ve ayrıldı.
Öfkesini kontrol edemeyen erkekten hayır gelmez, böyle bilirim ben.

Ablacığım, bipolar teşhisinizden ne kadar eminsiniz? Tek doktor bakıp mı teşhis getirdi ne yaptı; neler izlediniz kendinizde? Birkaç doktordan daha teyit istediniz mi? Ne bileyim araştırıp bakıp türünü sorup ettiniz mi? Hafif mi yaşarsınız?

Yazdıklarınızı o kadar cahilce buldum ki; bipolar hastası olup da bunu bu kadar basit görmek... Yeni mi aldınız teşhisi yoksa?
Bipolarsanız asla inanamam sizin bu hakaretleri yerken oturup öylece mazlum mazlum dinleyip, ah vah etmekle kaldığınıza her defasında. Tepesine iner o adamın ne varsa, ölümüne girişirsiniz yani hele ki stabil değilseniz ve tedaviniz düzgün takip edilmiyorsa.

Size benim inanasım gelmedi; bi şeyler yanlış konuda.
Ben yazdıktan sonra da hemen çıktınız gittiniz niye? Ben onu da anlamadım. Aleni bi yazın siz ne oluyor; bipolarsanız küfür etti önce, sardı sarmaladı barıştım, sonra yine küfür etti ağladım, sardı sarmaladı affettim olmaz (Hadi bağımlı kişiliği de anlarım, ona da meyilliyiz ama), yırtıveririz biz insanı kendimden biliyorum.

Prenseslik bu değil yalnız 🤣

Siz evlenin bu adamla aman kaçırmayın emi

Kendimden uzaklaştırmak için eski eşimle görüşmeye başladım. Bu sefer bu ilk başlarda kabullendi sonrasında okadar çok psikolojik olarak üstüme geldiki ona eski eşimle artık benımle olmadıgını gostermek ıcın görüşüyorum . zaten ıkınızle bırden görüşemem deyıp kestırıp attım. Yok ben beklıyorum dıyor resmen kabullendi. ama 1 yıldır devamlı sen karaktersizsin namussuzsun iğrençsin o adamla görüşüyorsun hoşuna gidiyor herhalde ya biz anlaşamıyoruz hem onunla hem senınle olmuyor desemde kafasında mutlu bir ilişki çizmiş kafasındakı şeyi yaşıyor. ben oğlum eski eşim arada bir dışarı çıkıyoruz görüşüyorum dedıgım bu 3 haftada bır avm ye gidiyoruz. 3 haftada bir içindeki herşeyi kusuyor duymadığım hakaret kalmıyor ayrılalım diyorum olmuyor böyle . siniri geçiyor yine seni çok seviyorum bu adam olmasa biz evlenmiştik herşey o adam yüzünden diyor.
Konu sahibi kendine gel adam sana aşık değil, manipüle edecek av bulmuş gönlünce eğleniyor,bencil adamın egosunu tatmin eden bir araçsınız.Evlenmiş ayrılmış evladı olan,hayattan deneyim payı alan kadinsiniz azıcık mantık lütfen yaaaa.

Küfürü geçtim insanın anlattigi üzücü olaylardan alıntı yaparak insanın yumuşak karnını bulup ordan yaraliyor

Bu durumda oturup ağlamakla mı yetiniyorsun? Öfke duygusunu napıyorsun? Bipolar biri onu da uç yaşar. Nereden çıkıyor, nasıl çıkıyor bunun biriken öfkesi yakın ilişkiniz içinde? Gidip bir şeyler mi parçalıyor-tekmeliyorsun, adama mı saldırıveriyorsun yoksa kendine mi zarar veriyorsun oranı buranı duvara vurup bir yerlerini mi kesiyorsun? Çocuğuna nasıl yansıyor bu?

Napıyorsun o öfkeyi anlatsana biraz. İlaçların o kadar hissizleşleştiriyor olsaydı laflar karşısında aşağılık da hissetmezdin.
Sen gerçek bir üyeysen eğer, bu ilişkinin içinde fiziksel şiddet de var ve çoğu da stabil halini oyuncak edip sinirine oynayan sevgilinin gösterdiği psikolojik şiddete cevap olarak senin gösterdiğin psikolojik artı fiziksel şiddet.

Çocuğun varmış öyle yazmışsın. Git doğru düzgün tedavini ol, bu adamı da bırak. Sado-mazo hale döndüreceksin iyice, bok çukuruna batacaksın. Sonra alır götürürler seni hastaneye de görürsün dünya kaç bucakmış. Elin herifine bir şey olmaz, sen çocuğunu arkandan ağlattığınla kalırsın.

Ay sinirlendim ya.
Konu da üye de gerçek değildir umarım.

Son düzenleme:
Evliliğinde eşim çok bencil di kadın ruhundan anlamıyordu herşeyi ben yapa yapa erkeğe dönüşmüştüm. Bu adamda ise tabi ilk başlarda aşırı ilgili alakalı kadın ruhun anlayan toz konmasin diye havada tutacak biriydi sonra tabi herşey kabusa döndü ilgi kontrolculuge dönüştü
Narsistle mücadele diye bir blog var, bul ve oku lütfen. Adam bildiğin taktiksel çalışıyor. Sen hastasın direncin zayıf ve bu adam bunu dibine kadar kullanıp seni köleye çeviriyor. Bu adam senden daha ağır bir vaka hayatta da düzelmez. Bildiğin manyak

Çok sizi düşünmesi el üstünde tutması bile psikolojik sorun. Amaç seni kendine bağlamak işin sonundada çaresiz kalman. Biran önce kurtulmalısın. Evlilik geçmişinde var asla aynı evde düzelmiyor.

Kafan neden Allak bullak ki her şey gayet net. Koşarak uzaklaş yoksa kendine olan saygını, değerini, kendini yitirirsin.

Normal zamanlarda prenses gibi davranan adam sinirlendiğinde ona anlattığım herşeyi kullanıp yüzüme vuruyor hakaretler küfürler başıma gelen herşeyi haketmişim iğrençmişim karaktersiizlikden tutun aklınıza ne gelirse yazamıyorum buraya. sonra yine barışıyoruz bu kadar ilgili alakalı sarıp sarmalayan aklımı okuyup herşeyi yapan adam sinirlenince şeytana dönüşüyor. ayrılamıyorum neden bilmiyorum kendimi aynı gün içinde hem prenses hemde aşağılık hissedebiliyorum. kafam allak bullak
kafanız allak bullak mı? illa dayak yiyeceğim öyle akıllanıcam diyorsunuz yani

Herkes o kadar net konuşmuş ki, bir şey merak ediyorum, gerçekten sevgilinizden eşinizden hiç hakaret işitmediniz mi? Hakaret işittiğiniz insanlarla evlenmediniz mi? Bunu kinaye falan değil ciddi olarak soruyorum. Bende böyle bir ilişkiden çıktım, Allah kurtardı biliyorum ama çok üzülüyorum. İlk sevgilimdi bu arada başka ilişki tecrübem yok. Ve şu an sanki bir olay olduğunda, aşırı sinirlendiğinde bir çok erkek hakaret edermiş gibi geliyor

Herkes o kadar net konuşmuş ki, bir şey merak ediyorum, gerçekten sevgilinizden eşinizden hiç hakaret işitmediniz mi? Hakaret işittiğiniz insanlarla evlenmediniz mi? Bunu kinaye falan değil ciddi olarak soruyorum. Bende böyle bir ilişkiden çıktım, Allah kurtardı biliyorum ama çok üzülüyorum. İlk sevgilimdi bu arada başka ilişki tecrübem yok. Ve şu an sanki bir olay olduğunda, aşırı sinirlendiğinde bir çok erkek hakaret edermiş gibi geliyor

tek bir iliskimde hakaret duydum, bana kurdugu son cumlesi o oldu. hakaret edermis gibi gelmesin, normal degil cunku.

Sizlere ne desek dersini yaparsiniz genel olarak.
O sebeble demek ki hakaret duymaya alisiksiniz, duymadan rahat edemiyorsunuz.
Duyun o zaman.
Hatta bu birlikteliği evlendirip taclandirin.
Adam istediği zaman prenses olun, istemediği zaman da saat 12'yi geçti aaaaa hoş geldin külkedisi.
Şimdiden Allah bu adama dayanma gücü versin size.
Yazık çocuğunuz da varmış.

Normal zamanlarda prenses gibi davranan adam sinirlendiğinde ona anlattığım herşeyi kullanıp yüzüme vuruyor hakaretler küfürler başıma gelen herşeyi haketmişim iğrençmişim karaktersiizlikden tutun aklınıza ne gelirse yazamıyorum buraya. sonra yine barışıyoruz bu kadar ilgili alakalı sarıp sarmalayan aklımı okuyup herşeyi yapan adam sinirlenince şeytana dönüşüyor. ayrılamıyorum neden bilmiyorum kendimi aynı gün içinde hem prenses hemde aşağılık hissedebiliyorum. kafam allak bullak
Ayrılmak için mi tekrar barışmak için mi konu açtınız? Nasıl sinirlendim anlatamam. Çoluğu çocuğu olmayan kadınlar istediğiyle istediğini yapsın da çocuğu olanlar az evladını düşünsün. Böyle dengesiz ruh hastası bir adam bu küfürleri ederken, sizi aşağılarken oğlunuz ne yapıyor? Hemen gelip oğlumun önünde yapmıyor küfür etmiyor demeyin, bu çocuk 24 saat okulda kalmıyor. Asla hiç şahit olmuyor bunlara demeyin kimse inanmaz.

Bu da güzelmiş, adam benden uzaklaşır belki diye eski kocayla görüşmek. Çocuk pinpon topu gibi, bir annenin sevgilisi-bir baba, bir annenin sevgilisi bir baba...
Aman sakın ayrılmayın, kopamayın. Sinirlendiğinde şeytana dönen adam bir gün sakinleşemez, sizle beraber oğlunuza küfürler hakaretlere girişir. Hatta bir gün şaplağı indirir ikinize de.

Prenses olduğunuzdan falan değil yanlış anlamışsınız.
Beni çok iyi tanıyan, aklımı okuyan, ilaç saatimi bile benden iyi bilen dediğiniz adam hasta ruhlu kontrol manyağı manipülasyon ustası biri. Benim aldıklarımı o ödüyor izin vermezsem kavga çıkıyor ne demek? Ne münasebet yapmayıverin elin adamının önünde alışveriş? Çocuğun annesiyle babasıyla olan bağlantısında bile size, rezil namussuz ahlaksız diyen adam bir gün üçünüz bir aradayken dayar kafanıza silahı. Eski koca veya başkası, kadın seninle beraber olamam diyor ama adam gerekirse 1 sene bile beklerim diyor. Ama haklısınız prenseslik önemli.
Size bipolar teşhisi kondu mu yoksa kendi kafanızdan mı uydurdunuz?

Önemlı olan dınırlıykenkı tabrı bence

Her yerde her zaman herkes hakarete maruz kalabilir, önemli olan bununla nasıl başa çıktığımız nasıl tepki verdiğimiz.

Evet oldu hakaret de işittim. Hakaret ettikten sonra sen kimsin canım benim gel bir anlat bakalım anan baban seni niye böyle terbiye yoksunu yetiştirmiş deyip hep ağzının-ağızlarının payını verdim. Ablamla beni rahmetli babam böyle yetiştirdi. Ben sizin babanızım, her sorununuzda yanınızdayım sakın kendinizi kimseye ezdirmeyin, canınızı sıkan sizi üzen olursa verin cevabını dedi. İlkokul mezunu okumamış adam bize "flört edin sevgili olun ama sakın bana 24 yaşından önce evlenmek istiyorum diye gelmeyin razı olmam" derdi. Üniversiteden mezun olacaksınız iş hayatına gireceksiniz ondan sonra evlenmenize müsaade ederim dedi.

Evlendikten sonra eşimde de bir iki defa saçma anlamsız konuşmalara teşebbüs etti. Hem cevabını aldı hem de kendisinin vazgeçilmez biri veya bulunmaz Hint kumaşı olmadığını öğrendi.

Back
X