Normal zamanlarda prenses gibi davranan adam sinirlendiğinde ona anlattığım herşeyi kullanıp yüzüme vuruyor hakaretler küfürler başıma gelen herşeyi haketmişim iğrençmişim karaktersiizlikden tutun aklınıza ne gelirse yazamıyorum buraya. sonra yine barışıyoruz bu kadar ilgili alakalı sarıp sarmalayan aklımı okuyup herşeyi yapan adam sinirlenince şeytana dönüşüyor. ayrılamıyorum neden bilmiyorum kendimi aynı gün içinde hem prenses hemde aşağılık hissedebiliyorum. kafam allak bullak
Ayrılmak için mi tekrar barışmak için mi konu açtınız? Nasıl sinirlendim anlatamam. Çoluğu çocuğu olmayan kadınlar istediğiyle istediğini yapsın da çocuğu olanlar az evladını düşünsün. Böyle dengesiz ruh hastası bir adam bu küfürleri ederken, sizi aşağılarken oğlunuz ne yapıyor? Hemen gelip oğlumun önünde yapmıyor küfür etmiyor demeyin, bu çocuk 24 saat okulda kalmıyor. Asla hiç şahit olmuyor bunlara demeyin kimse inanmaz.
Bu da güzelmiş, adam benden uzaklaşır belki diye eski kocayla görüşmek. Çocuk pinpon topu gibi, bir annenin sevgilisi-bir baba, bir annenin sevgilisi bir baba...
Aman sakın ayrılmayın, kopamayın. Sinirlendiğinde şeytana dönen adam bir gün sakinleşemez, sizle beraber oğlunuza küfürler hakaretlere girişir. Hatta bir gün şaplağı indirir ikinize de.
Prenses olduğunuzdan falan değil yanlış anlamışsınız.
Beni çok iyi tanıyan, aklımı okuyan, ilaç saatimi bile benden iyi bilen dediğiniz adam hasta ruhlu kontrol manyağı manipülasyon ustası biri. Benim aldıklarımı o ödüyor izin vermezsem kavga çıkıyor ne demek? Ne münasebet yapmayıverin elin adamının önünde alışveriş? Çocuğun annesiyle babasıyla olan bağlantısında bile size, rezil namussuz ahlaksız diyen adam bir gün üçünüz bir aradayken dayar kafanıza silahı. Eski koca veya başkası, kadın seninle beraber olamam diyor ama adam gerekirse 1 sene bile beklerim diyor. Ama haklısınız prenseslik önemli.
Size bipolar teşhisi kondu mu yoksa kendi kafanızdan mı uydurdunuz?