Hakaretlerin bir sınırı olmalı!

lilypellaa

Üye
Kayıtlı Üye
1 Ağustos 2014
42
4
13
Ankara
Arkadaslar nişanlıyım. Iki üç ay sonra evlenmeyi düşünüyoruz. Evimiz hazır. Ama eşim her istediğini yaptıran ve yönetmeyi seven biri. Bu yüzden beni hep yönlendiriyor dediğini yaptırmaya çalışıyor. Dışarıda bağırıp çağırıyor. Insanların yanında azalıyor. Napmalıyım?

yol yakınken kurtul...başkalarının yanında azarlaması hiç hoş degil.saygısızlık bence tabi

yaslariniz kac acaba senden cok mu buyuk

Simdi kolay gelir.yaparim ederim degistiririm dersiniz ama sonrasinda gerceklerle yuzlesmek cok agir gelir.ya acik acik konusun ya da yol yakinken ayrilin.onu en iyi taniyan sizsiniz.gecici bir durum mu hep mi boyleydi bilen sizsiniz.ve karsinizdaki kisi simdiden acik davraniyor.bu guzel birsey.durumu analiz edip en dogru karari verecek olan sizsiniz.bu arada mutlaka annenizle istisare yapip soxlerine kulak verin.hakkinizda hayirlisi olsun. ..mutluluklar. ..

Az önce bi arkadaşım hakkında konuşuyorduk kız da nişanlıyken sıkıntılar yaşadı biz de şahidiz. Kıskançlıktı onun sorunu,eşi çok kıskanıyordu. neyse bi şekilde evlendiler çocuk burnundan getiriyormuş. demek istediğim değişmiyorlar, yarın öbürgün çocuğunun yanında da bağırır, insan içinde de devam eder. ezdirme kendini, tepkini koy. kimse kimsenin tapulu eşyası değil. efendi efendi söylesin canım . onun anasına varsa kız kardeşine bağırsınlar kaldırabilecek mi... tavrını koy arkadaşm.

Eğer değişeceğini düşünüyorsan çok yanılırsın. Belki o da bir ihtimal yaşlandığınızda biraz durulur o saatten sonra da iş işten geçmiş olur zaten. Ben sana şu özlü sözü hatırlatmak istiyorum 'Şapı kaynatsan olur mu şeker'.. İyi düşün öyle karar ver. Ha bir de hakaretlerin sınırı olmalı demişsin ya... Hakaretin sınırı yoktur, azı da hakarettir, çoğu da. Yani hakaret diye bir şey hiç olmamalı. Birazına izin verirsen zaten gerisine kapını açmış olursun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…