- 3 Nisan 2014
- 6.862
- 4.434
- 178
- Konu Sahibi kaderinguzelolsun
Hakedene değer vermek lazım kızlar !!
Bayramda eşimin ailesine elimiz boş gitmedik (bunu lafının edecek bir insan değilim ama bilin diye söylüyorum) ki hiç gitmem elim boş.
En marka tatlısından(kg.ı 70 tl), bayram çikolatasına(şölen), görümceme çeşit çeşit çoraptan bayram harçlığına, bulguruna makarnasına, kolasına kadar aldık 3 gün evlerinde kalacağım dedim götürdüm herşeyi.
Valizlerden çok ellerimiz ikramlar doluydu.
Bayram sabahı Kb bayram harçlığı 20 tl çıkardı 10 senin, 10 kayınvalidenin dedi. (para çekmemiş cimriliğinden kimseye vermeyim diye cebinde başka para olmadan gezdi bayram boyu)
Kv vermedi tabi bana 10 tl yi.. hakkını helal et veremem çalışansın senin bana vermen lazım, o nedenle alıyorum dedi. Sustum birşey demedim.
Görümcem geldi el öpmeye eşiyle, kv ona ilk bayramı diye terlik almış kız giydi gezdi evde.
20 tl lik terliğinde 10 tl parasında değilim ama çok zoruma gitti kızlar.
Çok bozuldum allaha şükür alacak param var maaşım var ama böyle davranmaları çok kırıldım.
Eşime de birşey söyleyemedim. Çünkü ne zaman ailesinin lafını açsam sinirlenir.
Yine olsa yine elim dolu gider miyddim?
Sanmıyorum yani 10 alıyorsam 2 alırdım.
Anne baba dedim ata saydım onları ama onlar beni sürekli sevdiğini söylerler.
Şimdi bakıyorumda 1 yılıma boşmuş ne sevgisi!
Aile çok önnmli kızlar.
Bizim tüm sülale biliyordu pinti ailesi olduğunu ama eşim iyi diye sustum hep
Görgüsüz insanlarla uğraşmak çok zor çoookk !!
ayıp etmişler, kızlarına alıyorlar bir terlikte sana alsalar nolur sanki, terliğinden değil ama yarım elma gönül alma insan genede beni düşünmüşler diye hoşuna gider, sizde okadar masraf yapmayın onlara