• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hakedene değer vermek!

Bende Allah a havale ediyorum artık. o değilde eşim yüz verdikçe şımarıyorlar ben sanki hiç birşeymişim gibi oluyo. ondan yüksek maaşım var ama olmuyorki sanki evlenmeden önce çok düşkündü evlenince kıymete biniyor bunlar birde yanımdayken çok iyiler iyi davranıyorlar yapmacık birde işlerini yapma bakalım nolur acaba

sabır da bir yere kadar diyorum artık bazen neden bunları çekiyorum diyorum özellikle son zamanlarda...bu sıralar eşimde çok batmaya başladı gözüme ayrılık düşünmeye başladım kızım bağlıyor elimi kolumu...

haklarını yemeyeyiym şimdi ben bayramdan bayrama anneler-babalar gününde gidiyorum bir pazarım var zaten ev işimi yapayım , çocuğumla mı vakit geçireyim yoksa dinleneyim mi hiç kusura bakmasınlar zaten bizi yakınına istemedi nişanlıyken ona göre uzak olmak en güzeliydi şimdi bende gayet mesafeliyim,gidersem de 2-3 saat el gibi oturup dönüyorum,kadının da umrunda değil zaten ,yılda 3-4 kez gitmeme rağmen bi yemek yapayım da beraber yiyelim yok çok bilirim onlardan çıkıp da eve dönmeden dışarıda yemek yemeğe gittiğimizi...

Seninki güzelmiş yaa görmüyorsun ne güzel vallahi...
2 buçuk saaatlik mesafedeyiz her hafta sonu oğlum gelin özledim, oğlum gelin gezmeye gidelim, oğlum gelin der gelmezsek aglar üzülür eşimin vicdanında oynas sonuç gideriz sanki gittigimzide özel birşey mi yapmış yok öyle maksat bizi evde oturtmamak..
heleki kendi annemlere gideyim yada gidelim onlara ugramadan gidemeyiz beyfendi haşa gider mi anasıgili görmezse.
Dellenir bazen ama illa ki gider ailesini kıramaz...
Ama görümcem her yere gizli saklı gider sırf ugramayayım diye.
Onlar yaranır biz yaranamayız.
Allahım ıslah etsin yaa

sabır da bir yere kadar diyorum artık bazen neden bunları çekiyorum diyorum özellikle son zamanlarda...bu sıralar eşimde çok batmaya başladı gözüme ayrılık düşünmeye başladım kızım bağlıyor elimi kolumu...

İnanır mısın bende düşünüyorum sırf arkamda yok diye eşim beni savunamıyor diye ama bende çocuk yok sen yinede 2 düşün 3 düşün lütfen yazık o günahsız çocuğuna. Allahım yuva bozanın yuvası olur mu rabbim sen görüyorsun rabbim !!!

Aynennnn !!
Bende ediyorum rabbim herşeyin hayırlısını bilir bizimde imtihanımız evliliğimiz demekki..
Benimde eğitim durumum eşimden iyidir, ailesi yanımdayken iyi ama yanlarından 2 dakika ayrılayım hemen bu ne böyle açık giyinmiş annesine götürme 2 dakika yaa mutfaga çay doldurmaya gidim hemen eşime bi laf sıkıstırırlar.
Şöyle yap böyle yap çocuk gibiler.
Eşimde işine göre onları dinler veya dinlemez ki çoğunlukla dinler.
Kadın 3 saatlik mesafede oldugumzda bile her hafta gelin der 2 gün görmese 3. ye aglar özledim demeye başlar uzaktan böyle allahım bana yakın etmesinler onları.
Islah etsin rabbim böyle aileleri.
Bir temizlik yapmayım 3 günlük bayramda eee ütüyü yapmadan gidiyorsun haa unutmadım haa bilmem ne..

yok artık yapma cnm ne ütüsüymüş kendi yapsın. sana diyorya çalışıyon sen veremem
sende ona de evdesin ütüyü de sen yaparsın anacuğum

yok artık yapma cnm ne ütüsüymüş kendi yapsın. sana diyorya çalışıyon sen veremem
sende ona de evdesin ütüyü de sen yaparsın anacuğum

Hahaha eşimden korkmasam neler derim de eşim afedersin agzıma tükürür yol boyunca :)
Anasına laf ettirir mi aman yarabbi.
Tapıyor annesine kardeşine babasına..
Onlar bu hafta gelmiyor musun oğlum diye başlayıp acıtasyon yapmaya hastayım gel demeye başlarsa burdan gözleri dolar bizimkinin.
Allah bana sabır versin kocama ailesine de akıl fikir !

İnanır mısın bende düşünüyorum sırf arkamda yok diye eşim beni savunamıyor diye ama bende çocuk yok sen yinede 2 düşün 3 düşün lütfen yazık o günahsız çocuğuna. Allahım yuva bozanın yuvası olur mu rabbim sen görüyorsun rabbim !!!

neyse canım bizimkilerin amacı yuva bozmak değil biliyorum aksine ödleri patlar ayrılırız da oğulları başlarına kalır diye....şimdi hallerinden pek bir memnunlar oğulları iyi yerde , kira derdi yok , çalışmasa da gelin çalışıyor , gelinin ailesi herşeye destek..böyle yer nerde bulacaklar ki..arasalar bizim gibisini bulamazlar çok iyi biliyorlar....

neyse canım bizimkilerin amacı yuva bozmak değil biliyorum aksine ödleri patlar ayrılırız da oğulları başlarına kalır diye....şimdi hallerinden pek bir memnunlar oğulları iyi yerde , kira derdi yok , çalışmasa da gelin çalışıyor , gelinin ailesi herşeye destek..böyle yer nerde bulacaklar ki..arasalar bizim gibisini bulamazlar çok iyi biliyorlar....

Amaaannn terbiyesizler yaa..
Allahım size ve ailenize güç kuvvet bol sabır versin inşallah.
Eşinizede biraz akıl fikir versin inşallah.
Sizin gibi iyi bir insanı nerden bulacaklar....

insan o kadar siniri oluyor ki bir yerden sonra enayi yerine konmuş hissediyo...onların oğlu işini bozar sıkıntısını benim ailem çeker diğerlerinin umru bile olmaz...düşününce ben niye bunları çekiyorum ki diyorum...

Aynen bacım aynen.
Uzaktan akrabaydı hep söylediler ama oğlan iyiyse sus dediler.
Ama öyle olmuyormuş eşinle değil ailesiyle evleniyormuşsun.
Ailesi görmüş insanlarsa eşinle daha çok mutlu oluyormuşsun :(

Bence helal etmeme gibi bir şey yapma bak benim annem kaç yasinda soganindan domatesine kolanyasina ekmeğine kadar götürür arabada oturacak yer kalmaz... Tesekkur bile duymaz hatta arar tavukta alin derler.. Annem de alir iki söylenir eder ama yapar...

Bayramda anne babama tesekkuru geç torunlarına harclik bile vermedi...

Ama annem hep der insanlık bende kalsin ben onlar gibi olamam der..

Hic kimseden bir şey bekleme hic bir şeyi karsilikli yapma çok uzulursun yoksa.. Sen kocana evliliğine bak mutluysaniz tamamdir takilmayin harclikmis terlikmis.. Ha daha da bu kadar yapmaya bilirsin ama haram da etme...

###Yaptıkların sana daha iyi bir yaşam sundu mu?###

Bence helal etmeme gibi bir şey yapma bak benim annem kaç yasinda soganindan domatesine kolanyasina ekmeğine kadar götürür arabada oturacak yer kalmaz... Tesekkur bile duymaz hatta arar tavukta alin derler.. Annem de alir iki söylenir eder ama yapar...

Hic kimseden bir şey bekleme hic bir şeyi karsilikli yapma çok uzulursun yoksa.. Sen kocana evliliğine bak mutluysaniz tamamdir takilmayin harclikmis terlikmis.. Ha daha da bu kadar yapmaya bilirsin ama haram da etme...

benim annemde benim gördüklerimin belki 10 katını gördü ama hep ben allah rızası için yapıorum allah bilsin derdi , şimdi iyiki de yapmışım içim rahat der ,sen kime çekmişsin böyle der ve bana kızar , ama ben onun gibi olamıyorum napayım...yapılan düpedüz haksızlık ve tepkisiz kalamıyorum..sonuçta ben el kızıyım bana yapmasınlar zaten ama benim çocuğumun diğer torunlarından farkı ne yarın bu çocuk büyüyecek ve görecek anlayacak zamanında bizde yaşadık aynı şeyi

seni çok iyi anlıyorum ne demek istediğinide ama değişmezler emin ol

benimki k baba bırak 10 tlyi 1tlde vermez :27:l

yani bi anlatsam varyaaa destan olur bi arkadaşım sende evliya sabrı var diyo bana :27:

ki eskidendi o

boşver takma kafana

sen kendinden ödün verme kendin gibi ol ama yarini yurdunuda belli et

bi laf varya bide

görgülü kuşlar gördüğünü işler:34:

Yanlış anlamayın karşılık beklemek değil.
Hani sevgi güleryüz olur tamam yine susarsın ama bana verilen parayı geri elimden almak, evlat gelin ayrımı yapmak zoruma gitti.
Yksa allah muhtaç etmesin tabi...

Ben karsilik niye bekliyosun diyenleri anlamiyorum

Hayatta ne karsiliksiz

Kim kendini sevmeyen yada eziyet eden birini olsun ben seni seviyorum karsilik beklemeden derki

Bu arkadas size bunu bunu aldim ederi kadarini sizde bana alin demiyorki

Onlari sevdim saydim hediyeler gonlumden koptu diyor

Ama onlar 5kurusu ondan kiskaniyor

Bunuda alenen yapiyorlar

Tabiki bekliyeceksin karsilik arkadasim

Madem boyleymis sende ona gore davran daha yeni evliymissin anca tanirsin

VAAD EDİLMESEYDİ CENNET

İNSANLAR YAPARMİYDİ İBADET

Hersey karsiliklidir

Çok haklısın.
İnanın parasında terliğinde değilim karşılıkta beklemedim giderken, elim dolu giderken.
Ama yapılan şey beni çok üzdü.
Terliği her türlü alırım elhamdülillah allah muhtaç etmesin tabi.
Mesafe koysam eşim arkamda değil.
Ben almasam yine o alır ama bundan sonra 10 değil 1 alırım.

Tabiki canim mesafe koy derken gorusme anlaminda demedim.. mumkun deg oyle birsey hemde sana yakismaz esin var arada.. sadece sen yuz goz olma dedigin gibi 10 degil 1 alirsin hatrini sorar kenara cekilirsin..

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

###Yaptıkların sana daha iyi bir yaşam sundu mu?###

Ne kadar vefalıymış anneniz hayran kaldım doğrusu..
Haram edemem zaten ama akıllandım bir daha değer verene veririrm ya da allah bilsin bilmiyorum ama çok kırıldım doğrusu anneniz gibi olamadm ben :(

benim annemde benim gördüklerimin belki 10 katını gördü ama hep ben allah rızası için yapıorum allah bilsin derdi , şimdi iyiki de yapmışım içim rahat der ,sen kime çekmişsin böyle der ve bana kızar , ama ben onun gibi olamıyorum napayım...yapılan düpedüz haksızlık ve tepkisiz kalamıyorum..sonuçta ben el kızıyım bana yapmasınlar zaten ama benim çocuğumun diğer torunlarından farkı ne yarın bu çocuk büyüyecek ve görecek anlayacak zamanında bizde yaşadık aynı şeyi

Aynen dogru söylüyor aslında allah bilsin :(
İçinin rahat olması önemli allaha şükür benimde içim rahat terbiyesizliği yapan kendileri allah yanlarına koyar mı elbette koymaz.
Ayıp yaptıkları sizinkilerinde bizimkilerinde ama allah elbet çıkaracak elbet...

seni çok iyi anlıyorum ne demek istediğinide ama değişmezler emin ol

benimki k baba bırak 10 tlyi 1tlde vermez :27:l

yani bi anlatsam varyaaa destan olur bi arkadaşım sende evliya sabrı var diyo bana :27:

ki eskidendi o

boşver takma kafana

sen kendinden ödün verme kendin gibi ol ama yarini yurdunuda belli et

bi laf varya bide

görgülü kuşlar gördüğünü işler:34:

Evliya sabrı dediğin bende de vardı bir süre sonra uçup gitti.
Katlanamıyorum artık 1 değil 10 değil 100 yaptıkları.
Susuyorum işte ne yapayım allaha havala ediyorum elden malesef başka birşey gelmiyor.

Ben karsilik niye bekliyosun diyenleri anlamiyorum

Hayatta ne karsiliksiz

Kim kendini sevmeyen yada eziyet eden birini olsun ben seni seviyorum karsilik beklemeden derki

Bu arkadas size bunu bunu aldim ederi kadarini sizde bana alin demiyorki

Onlari sevdim saydim hediyeler gonlumden koptu diyor

Ama onlar 5kurusu ondan kiskaniyor

Bunuda alenen yapiyorlar

Tabiki bekliyeceksin karsilik arkadasim

Madem boyleymis sende ona gore davran daha yeni evliymissin anca tanirsin

VAAD EDİLMESEYDİ CENNET

İNSANLAR YAPARMİYDİ İBADET

Hersey karsiliklidir

Canımsın beni analdığın için çok teşekkür ederim.
İnan çok zoruma gitti yaptıkları hani sadece bu olsa yine sineye çekerim ama yaptıkları bir değil 2 değil malesef...
2 buçuk yıldır bu ailenin içindeyim her gittiğimizde mutlaka bir terbiyeszilik görgüsüzlük yapıyorlar bende sıkıldım artık yani bu kadar olur bi aile.
Eşimin rabbim gözünü açsın yanımda olsun başka birşey istemiyorum ben :(

Tabiki canim mesafe koy derken gorusme anlaminda demedim.. mumkun deg oyle birsey hemde sana yakismaz esin var arada.. sadece sen yuz goz olma dedigin gibi 10 degil 1 alirsin hatrini sorar kenara cekilirsin..

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Aynen öyle bundan sonra.
Bana yakışanı yaparım.
Yüz göz asla olmam bir daha o hatayı bin kere yaptım bir kere daha yapamam allah bana dogru yolu gösterdi eşime de gösterir inşallah...

Aldigin seylerin neden markasini ve tek tek fiyatlarini yazdin anlayamadim.

Hepsinin geri donmesini bekler gibi. Hic hos degil. Verilen hediye karsiliksiz verilir.

Son düzenleme:
Back
X