Hakem hastane hakkinda

doktorun ne dediği önemli bu süreçte memur olup da kronik hastalığı olduğuna dair raporu olanların hiç biri işinden edilmedi. idari izinli sayıldı

Söyle kızlar.
Evrakı hazırlamışlar.normalde adresime tebligat yapılması gerekirken mudur yardımcısı beni aradı.adam yeni geldi.ilk başta çok iyiydi.sonra değişti.bana dedi ki mahkemeden evrağın var gel al.halbu ki rapor için yazı verecekmiş.mahkeme ile alakası yok.yalan söyledi.oraya gelmem için.halbuki kötü niyetli olsam telefonu hiç açmazdım.actim.rapor yazın var gel deseydi yine gelirdim.
Evragi aldım hemen hastaneye götürdüm.bas hekim havale yaptı.evrak kayıta girdi evrak.evrak sayısı alındı.akabinde benim hastalığım astim olduğu için hastane bulunan tüm göğüs hastalıkları doktorlarının imzası lazimmis.ama bir tanesi nöbetteymiş.halbuki o gün heyet vardı ben giremedim. Keşke girseydim.tam olarak gün ve saat de belli değil.sikintili işler.heyet toplansa keşke.ben olmayan bisiyin raporunu almadim.rapor veren doktora ilk kez muayene oldum.tanimiyorum kimseyi.doktor beye de canım sıkılıyor.insallah bisi olmaz

Siz neden Dr u tanımadığınıza taktınız anlamadım. Bizi muayene eden Dr u niye tanıyalım ki? Heryerde aynı şeyi yazmissiniz

Siz neden Dr u tanımadığınıza taktınız anlamadım. Bizi muayene eden Dr u niye tanıyalım ki? Heryerde aynı şeyi yazmissiniz
Şu an raporu veren doktorun yazdığı rapor incelecek.ben doktor beyi ilk kez gördüm.ilk muayenem.adam bana gerekmedikce 10 gün rapor verip goya neden iltimas gecsin

Şu an raporu veren doktorun yazdığı rapor incelecek.ben doktor beyi ilk kez gördüm.ilk muayenem.adam bana gerekmedikce 10 gün rapor verip goya neden iltimas gecsin
İltimas gecmezde bende enfeksiyon vardı, Dr 1 ay rapor yazmıştı, meğer o hastalığa en fazla 10 gün rapor yazilirmis, sonuç hiçbirsey olmadı. Çünkü raporlar bizleri bağlamaz sadece yazan Dr u bağlar.

Çok kötüyüm kızlar.yemek içmek yok.uyuyamiyorum da.su iş basımdan bir gitse
Size diyorum rapor incelenir, rapor yanlışsa göreve basla diye tebliğ yapılır. Buna rağmen baslamazsaniz o zaman soruşturma açılır size. Ama rapor yanlissa bile bişey çıkmaz çünkü siz hangi hastalığa kaç gün rapor yazılır bilmek zorunda değilsiniz.

12 senedir memurum rapor yüzünden işten cikarilani görmedim göz göre göre hasta olmadığı halde rapor alıyor çevremdekiler ki siz zaten hastasınız amiriniz şikayetçi olsa bile bisey olmaz şikayet etmez zaten merak etmeyin en fazla blöf yapıyordur

Kızlar üç gün hastaneye gittim.omrumden ömür gitti.8 branş gezdim.kan idrar tahlilleri akciğer filmi vs. Çekildi.cok yorucuydu.dun heyete girdim.cok kısa sürdü.raporum onaylandı.astim hastalığı kronik olduğundan ve geçmişe dayandığından ispatlamam zor olmadı.ama çok yoruldum.

Keşke heyete girmisken, hastalığınız sebebi ile tozlu ortamda çalışamaz ibaresini rapora ekletseydiniz, birim değişikliği olur, tayin hakkınız doğar....

Teşekkürler haber verdiğiniz için. Peki amiriniz ya da aile hekiminizle ilgili bir gelişme oldu mu

valla şu pandemide bir insan bu kadar uğraştırılır mı? yazıklar olsun amirinize. çok sinir oldum. tozlu soğuk yerde çalışamaz raporu alsaydınız.

Hastaneden tozlu ve soğuk yerde çalışamaz tarzında rapor alabilirsiniz hala. heyete gidip sorun mutlaka

Heyet raporu süreci beni çok yıprattı.omrumden ömür gitti.ama söyle bisi var.bunu d
Hastaneden tozlu ve soğuk yerde çalışamaz tarzında rapor alabilirsiniz hala. heyete gidip sorun mutlaka
Girdim heyete dün raporum onaylandı.bu bu.konuda idi.tozlunortam.meselesi ayrı bir konu

Teşekkürler haber verdiğiniz için. Peki amiriniz ya da aile hekiminizle ilgili bir gelişme oldu mu
Amiri henüz görmedim.cuma günü göreceğim.mesaj attım amire heyete girdim.cevabi size gelecek diye.neden bunu yaptım dedim.boyle.
Aile hekimine gittim rapor heyete gönderilince.sen.merak etme sen hastasın ve bu isten bisi çıkmaz dedi.rapor sürem daha dolmadı ama çok yoruldum dün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…