- 17 Kasım 2016
- 8.474
- En iyi cevaplar
- 1
- 28.701
- 548
- 42
- Konu Sahibi Pamukpamuk44
-
Havalı değil bence tam amele işiWuhuuu cok havali
doktorun ne dediği önemli bu süreçte memur olup da kronik hastalığı olduğuna dair raporu olanların hiç biri işinden edilmedi. idari izinli sayıldıMerhaba kızlar.
Memurum.astimim var.gerek çalışma.ortami tozlu ve soğuk.astimim azdı öyle ki altıma idrar kaçırıyorum.surekli pantolon değiştirmem banyo yapmam lazım.ped yeterli olmuyor.
Salı günü aile hekimine gittim atak anında nefes alamıyordum.doktot muayene etmeden senin durumun kötü.hastane acile git korona testi yaptır.ardindan göğüs hastalıklarına git.ama bu ılçede yok hocam dedim.ve çalışamıyorum.arsivdeyim tozlu dedim.ben raporu yazarım ama bir uzmana git dedi.10 gün raporu memuriyetimim bulunduğu ilçe sağlık ocağından aldım.akabinde diğer ilçedeki hastanedeki kbb ye gittim.bu ılçede kbb yok.neyse o da astim tenisi koydu.ilac yazdı.ilaclardan bir tanesini eczane vermedi.ille göğüs uzmanı yazacakmış.o hastanede doktor yazdı.tanisi astim.
Kgb ve göğüs hastalıklarından muayene olduğum hastanede heyete giricem.korkuyorum kızlar.ya 10 gün çok evet hastasın ama.ama raporu yazan da ben değilim.aile hekimini ikinci görüşüm ve çok kısa süredir burdayım.cok korkuyorum.ilk kez heyete giricem.memurlugumdan edebilirler mi.yazi ekine 657 sayılı kanunu vs yazmışlar.raporlarla ilgili kısım.korktum.
Siz neden Dr u tanımadığınıza taktınız anlamadım. Bizi muayene eden Dr u niye tanıyalım ki? Heryerde aynı şeyi yazmissinizSöyle kızlar.
Evrakı hazırlamışlar.normalde adresime tebligat yapılması gerekirken mudur yardımcısı beni aradı.adam yeni geldi.ilk başta çok iyiydi.sonra değişti.bana dedi ki mahkemeden evrağın var gel al.halbu ki rapor için yazı verecekmiş.mahkeme ile alakası yok.yalan söyledi.oraya gelmem için.halbuki kötü niyetli olsam telefonu hiç açmazdım.actim.rapor yazın var gel deseydi yine gelirdim.
Evragi aldım hemen hastaneye götürdüm.bas hekim havale yaptı.evrak kayıta girdi evrak.evrak sayısı alındı.akabinde benim hastalığım astim olduğu için hastane bulunan tüm göğüs hastalıkları doktorlarının imzası lazimmis.ama bir tanesi nöbetteymiş.halbuki o gün heyet vardı ben giremedim. Keşke girseydim.tam olarak gün ve saat de belli değil.sikintili işler.heyet toplansa keşke.ben olmayan bisiyin raporunu almadim.rapor veren doktora ilk kez muayene oldum.tanimiyorum kimseyi.doktor beye de canım sıkılıyor.insallah bisi olmaz
Olur arkadasimPamukpamuk44 sonucu bize yazarsanız seviniriz
Şu an raporu veren doktorun yazdığı rapor incelecek.ben doktor beyi ilk kez gördüm.ilk muayenem.adam bana gerekmedikce 10 gün rapor verip goya neden iltimas gecsinSiz neden Dr u tanımadığınıza taktınız anlamadım. Bizi muayene eden Dr u niye tanıyalım ki? Heryerde aynı şeyi yazmissiniz
Siz değil ben tanimiyorumSiz neden Dr u tanımadığınıza taktınız anlamadım. Bizi muayene eden Dr u niye tanıyalım ki? Heryerde aynı şeyi yazmissiniz
İltimas gecmezde bende enfeksiyon vardı, Dr 1 ay rapor yazmıştı, meğer o hastalığa en fazla 10 gün rapor yazilirmis, sonuç hiçbirsey olmadı. Çünkü raporlar bizleri bağlamaz sadece yazan Dr u bağlar.Şu an raporu veren doktorun yazdığı rapor incelecek.ben doktor beyi ilk kez gördüm.ilk muayenem.adam bana gerekmedikce 10 gün rapor verip goya neden iltimas gecsin
Size diyorum rapor incelenir, rapor yanlışsa göreve basla diye tebliğ yapılır. Buna rağmen baslamazsaniz o zaman soruşturma açılır size. Ama rapor yanlissa bile bişey çıkmaz çünkü siz hangi hastalığa kaç gün rapor yazılır bilmek zorunda değilsiniz.Çok kötüyüm kızlar.yemek içmek yok.uyuyamiyorum da.su iş basımdan bir gitse
Keşke heyete girmisken, hastalığınız sebebi ile tozlu ortamda çalışamaz ibaresini rapora ekletseydiniz, birim değişikliği olur, tayin hakkınız doğar....Kızlar üç gün hastaneye gittim.omrumden ömür gitti.8 branş gezdim.kan idrar tahlilleri akciğer filmi vs. Çekildi.cok yorucuydu.dun heyete girdim.cok kısa sürdü.raporum onaylandı.astim hastalığı kronik olduğundan ve geçmişe dayandığından ispatlamam zor olmadı.ama çok yoruldum.
Teşekkürler haber verdiğiniz için. Peki amiriniz ya da aile hekiminizle ilgili bir gelişme oldu muKızlar üç gün hastaneye gittim.omrumden ömür gitti.8 branş gezdim.kan idrar tahlilleri akciğer filmi vs. Çekildi.cok yorucuydu.dun heyete girdim.cok kısa sürdü.raporum onaylandı.astim hastalığı kronik olduğundan ve geçmişe dayandığından ispatlamam zor olmadı.ama çok yoruldum.
valla şu pandemide bir insan bu kadar uğraştırılır mı? yazıklar olsun amirinize. çok sinir oldum. tozlu soğuk yerde çalışamaz raporu alsaydınız.Kızlar üç gün hastaneye gittim.omrumden ömür gitti.8 branş gezdim.kan idrar tahlilleri akciğer filmi vs. Çekildi.cok yorucuydu.dun heyete girdim.cok kısa sürdü.raporum onaylandı.astim hastalığı kronik olduğundan ve geçmişe dayandığından ispatlamam zor olmadı.ama çok yoruldum.
Kızlar üç gün hastaneye gittim.omrumden ömür gitti.8 branş gezdim.kan idrar tahlilleri akciğer filmi vs. Çekildi.cok yorucuydu.dun heyete girdim.cok kısa sürdü.raporum onaylandı.astim hastalığı kronik olduğundan ve geçmişe dayandığından ispatlamam zor olmadı.ama çok yoruldum.
Girdim heyete dün raporum onaylandı.bu bu.konuda idi.tozlunortam.meselesi ayrı bir konuHastaneden tozlu ve soğuk yerde çalışamaz tarzında rapor alabilirsiniz hala. heyete gidip sorun mutlaka
OkHastaneden tozlu ve soğuk yerde çalışamaz tarzında rapor alabilirsiniz hala. heyete gidip sorun mutlaka
Amiri henüz görmedim.cuma günü göreceğim.mesaj attım amire heyete girdim.cevabi size gelecek diye.neden bunu yaptım dedim.boyle.Teşekkürler haber verdiğiniz için. Peki amiriniz ya da aile hekiminizle ilgili bir gelişme oldu mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?