- 12 Haziran 2017
- 3.456
- 11.589
- 158
- Konu Sahibi Pamukpamuk44
-
şimdi konu biraz daha ayrıntıyı hak ediyor
arşivdesiniz çünkü vatandaş ile konuşmak istemiyorsunuz, sosyal fobim var benim diyorsunuz
müdür bu nedenle yaratılan sorun üzerine sizi arşive verdi
orası da soğuk, tozlu vs, bir masada oturayım ben ama kimse ile muhatap olmayayım istiyorsunuz, müdür de buna olur demiyor
müdür ile tartıştınız gider rapor alırım, tüm iş kalır dediniz
gidip rapor aldınız
sonra da bunlar yaşandı vs
(bir bölümü benim senaryo yeteneğim, bir bölümü de bu siteden öğrendiklerimi içerir )
hepsini anlarım da heyete gidersem raporumu kısaltırlarsa kaygısı neden
yani zaten hastasınız bu sıralar
astımınız var ise büyük hastaneye sevk etsinler, riskli grupta olduğum belirlensin, evden çalışayım diye düşünmeniz lazımken neden bu kadar 10 günlük rapora sarıldınız
astım dünden bugüne olmaz, yıllardır memursunuz hiç mi daha önce teşhis koyulmadı, e nabız da neden yok astımınız
bu tarz rahatsızlığı olup memur olanlar bir ayrdınlatsın covid risk grubunda değiller mi yani şeker, KOAH, yüksek tansiyon hastası risk grubunda astım da risk grubundadır diye düşündüm
astım risk grubunda değil.
bu hanımı tanıyo musunuz?
sosyal fobiden dolayı mı aşağıda?
hanımı tanımıyorum yazdım zaten yorum yapıyorum, senaryo yazıyorum diye
buraların gediklisi bir kişinin yazım tarzına çok benziyor da
astımın risk grubunda olmaması garip ama yani sonuçta ciğer hastalığı onları daha fazla etkilemez mi
astımın risk grubunda olmaması garip ama yani sonuçta ciğer hastalığı onları daha fazla etkilemez mi
Size aile hekimi istirahat raporu vermiş bu farklı bir şey. ve isterse tek hekim 10 güne kadar rapor yazabilir branş fark etmez.Merhaba kızlar.
Memurum.astimim var.gerek çalışma.ortami tozlu ve soğuk.astimim azdı öyle ki altıma idrar kaçırıyorum.surekli pantolon değiştirmem banyo yapmam lazım.ped yeterli olmuyor.
Salı günü aile hekimine gittim atak anında nefes alamıyordum.doktot muayene etmeden senin durumun kötü.hastane acile git korona testi yaptır.ardindan göğüs hastalıklarına git.ama bu ılçede yok hocam dedim.ve çalışamıyorum.arsivdeyim tozlu dedim.ben raporu yazarım ama bir uzmana git dedi.10 gün raporu memuriyetimim bulunduğu ilçe sağlık ocağından aldım.akabinde diğer ilçedeki hastanedeki kbb ye gittim.bu ılçede kbb yok.neyse o da astim tenisi koydu.ilac yazdı.ilaclardan bir tanesini eczane vermedi.ille göğüs uzmanı yazacakmış.o hastanede doktor yazdı.tanisi astim.
Kgb ve göğüs hastalıklarından muayene olduğum hastanede heyete giricem.korkuyorum kızlar.ya 10 gün çok evet hastasın ama.ama raporu yazan da ben değilim.aile hekimini ikinci görüşüm ve çok kısa süredir burdayım.cok korkuyorum.ilk kez heyete giricem.memurlugumdan edebilirler mi.yazi ekine 657 sayılı kanunu vs yazmışlar.raporlarla ilgili kısım.korktum.
Fenne aykırı rapor hasta olmadan rapor almakmis.benim öyle değil.gecmiste tedaviler var ama 10 gün çok der ve günü bozarlar mi.gunu bozarlarsa be olur.bwn sebepsiz iş yerini terk etmiş olur muyum bilmiyorum.
Öyle ama arkadas.mudur bana dedi ki senaryo yazıyorsun ve oynuyorsun.butun bunları g.t...den uyduruyorsun.
Herkesin ısınması var.bebim yok.beni merdiven dibine koydu.bulundugum yerde kimse yok.40 senelik evrakları sisteme girip tariyorum.her yer toz.kafamin üzerinde bir kamera var.guya arşiv güvenliği içinmiş.azicik gazete okusam iş yavaşlasa arıyor.personelin yanında olur olmaz bağırıyor.hakli da olsam bağırıyor.en son isitici istedim p.tesi.hava 1 dereceydi.nereden bulucaz ki onu dedi.yan kapıları açtı gitti.sonra alt katta başka bir abi var o ventilator getirdi.kucuk masa üstü.biraz ayaklarım ısındı ama ortam buz.
.insanlar normal giysilerle çalışıyor ben montumla.oyle olunca iş inada bindi.
watsuptan mesaj attim bak mevsim kış donuyorum hasta olucam.lutfen sorunu çözün.yan kapıları açmakla olmuyor dedim.
hali hazırda zaten astımım.ozellikle gece daha da bir azıyor.gunduz normal olabiliyor.altima kaçırıyorum öksururken.10 günlük rapor verdi doktor bey aile hekimi.atak geçirdim muayene esnasında.ben bu tedaviyi yapamam dedi.uzmana git ya kulak burun boğaz ya göğüse.goguse numara bulamadım.kulak burun boğaza gittim.teshis aynı gün doğrulandı.eczanenin vermediği bir ilacı da aynı hastanede göğüs ten yazdırdım.uc doktor var ucu de astimsin diyor.yani tedaviyi yapan hakem hastanedeki doktorlar.raporu yazan aile hekimi.toplamda üç doktor astimsin diyor.hakikaten öyleyim.ama korkuyorum.normal yolda yürüyorum.atesli bir hastalık değil.atak gelince çok kötü oluyor.sicak ortamda azalıyor.haaa çalışabilir mıydım.isitma olmayan bir ortam üstelik tozlu.atak zamanında hastalığı azdırıyor.oyle soğuk ki dizlerim dönüyor.neden bu ayrımcılık anlamiyorum
Sizde memursunuz karşınızda ki de memur. Aranızda hiçbir fark yok. Sadece o müdürlüğe birilerinin torpiliyle gelmiş biri. Sorununuzu müdürünüz çözemiyorsa da onun bir üstüne başvuru yapın ha o da mı çözmedi kaymakama gidin görüşün kendinizi ezdirmeyin ve korkmayın.Öyle ama arkadas.mudur bana dedi ki senaryo yazıyorsun ve oynuyorsun.butun bunları g.t...den uyduruyorsun.
Herkesin ısınması var.bebim yok.beni merdiven dibine koydu.bulundugum yerde kimse yok.40 senelik evrakları sisteme girip tariyorum.her yer toz.kafamin üzerinde bir kamera var.guya arşiv güvenliği içinmiş.azicik gazete okusam iş yavaşlasa arıyor.personelin yanında olur olmaz bağırıyor.hakli da olsam bağırıyor.en son isitici istedim p.tesi.hava 1 dereceydi.nereden bulucaz ki onu dedi.yan kapıları açtı gitti.sonra alt katta başka bir abi var o ventilator getirdi.kucuk masa üstü.biraz ayaklarım ısındı ama ortam buz.
.insanlar normal giysilerle çalışıyor ben montumla.oyle olunca iş inada bindi.
watsuptan mesaj attim bak mevsim kış donuyorum hasta olucam.lutfen sorunu çözün.yan kapıları açmakla olmuyor dedim.
hali hazırda zaten astımım.ozellikle gece daha da bir azıyor.gunduz normal olabiliyor.altima kaçırıyorum öksururken.10 günlük rapor verdi doktor bey aile hekimi.atak geçirdim muayene esnasında.ben bu tedaviyi yapamam dedi.uzmana git ya kulak burun boğaz ya göğüse.goguse numara bulamadım.kulak burun boğaza gittim.teshis aynı gün doğrulandı.eczanenin vermediği bir ilacı da aynı hastanede göğüs ten yazdırdım.uc doktor var ucu de astimsin diyor.yani tedaviyi yapan hakem hastanedeki doktorlar.raporu yazan aile hekimi.toplamda üç doktor astimsin diyor.hakikaten öyleyim.ama korkuyorum.normal yolda yürüyorum.atesli bir hastalık değil.atak gelince çok kötü oluyor.sicak ortamda azalıyor.haaa çalışabilir mıydım.isitma olmayan bir ortam üstelik tozlu.atak zamanında hastalığı azdırıyor.oyle soğuk ki dizlerim dönüyor.neden bu ayrımcılık anlamiyorum
Ya raporu falan bilmem de. Devlet memursunuz da maden hastasınınz, çalıştığınız yer soğuk, gidin mini bı ısıtıcı alın kullanın yani. Herşeyi devletten beklemenin alemi yok. Alın siz yasak kullanma derlerse o zaman anlatın derdinizi.
Bende devlet memuruyum. Düşünüyorum da konu sahibi yerinde olsam üşümekten sağlığım tehlikeye girse alırım masa altı bı ısıtıcı, tabiki alt yapı taşıyorsa, yakarım bacaklarım ısınır.Ayni problemi bende yasadim
Uygun priz olmayabilir, elektrik sistemi kaldirmayabilir ki bizim boyleydi binada asla isitici kullanilamiyor aninda elektrik kesiliyor yangin ciksa basima belami alayim
Ne demek herseyi devletten beklemeyin ısınma yahu bu
Bu sene tutturdular dogalgaza gecicez diye, Agustos bocegimiyiz biz ilk basvuru kasimda oldu 15 ocakta kalorifer yandi
Gorevi ihmaldir bu ama genel memur kafasi aman bana dokunmasin diye kimse sesini cikarmadi
Bu salginda klima cayir cayir yandi kapilar kapandi havalandirma yapilmadi
Bende devlet memuruyum. Düşünüyorum da konu sahibi yerinde olsam üşümekten sağlığım tehlikeye girse alırım masa altı bı ısıtıcı, tabiki alt yapı taşıyorsa, yakarım bacaklarım ısınır.
Yasak mı dediler o zaman dilekçe yazarım. Gerekiyorsa sağlık durumumu da koyarım eke. Üşümek kırmızı çizgim
korona ilk ciktiginda astim risk grubunda sayiliyordu,
ancak sonradan istatistiklere gore risk grubundan cikarildi benim bildigim.
Ornegin ben daha evden calismalar baslamadan evden calismaya baslamistim astimim var diye.
ama su da bir gercek ki, korona olmasan bile oksuruyor tiksiriyorsun ozellikle kisin, mumkunse evden calisilmali. Yoksa insani toplu tasimadan falan atarlar, tut ki krizin tuttu otobuste.
Orası farklı burası farklı der kaçarım
Herkesin şartlar farklı tabi, bizim burda isteyen ısıtıcı isteyen kettle isteyen çaycı çalıştırıyor.Tamam haklisiniz ama bizde sadece bilgisayar kablolari var masa altinda priz yok kablo cekecek elektrikcinin calismasina inanamazsiniz asiri yogun olmayinca olmuyor yani
Yangin konusu apayri bide evraklar yandi diye ugrasamam eski kizilay binasinda calisiyorum herkes kaldirmayacagini biliyordu
Birde soguk olmasi ile hic yanmamasi apayri bence
Cunku buz gibi binada sicak nereye vurursa orasi biraz usumuyor isinmak diye birsey yok
Herkesin şartlar farklı tabi, bizim burda isteyen ısıtıcı isteyen kettle isteyen çaycı çalıştırıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?