Haketmedim ama hakettim de...

siz_haklisiniz

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
16 Aralık 2014
5
0
1
Ben çok mutsuz bir şekilde büyüdüm hep bir eksik hep yarım kalan bir şey vardı içimde, o eksikliğin adı da tahmin edeceğiniz gibi SEVGİ.!!

Geçmişle yaşadım içime attım ve sonunda çok büyük bir yanlış ve hata yaptım. Evli bir insana aldandım, aslında hem aldattım hem de aldatıldım. Bendeki sevgi eksikliğini anlamıştı ki hep bu şekilde yaklaştı bana.
Beni çok sevdiğini, değer verdiğini, evliliğinde mutlu olmadığı gibi klasik ama insanın duymaya ihtiyacı olduğu sözlerle yaklaştı bana.

1 ay kadar kısa süren bir ilişkiydi ama hiçbir zaman içime sinmedi. Tam bitti kurtuldum derken, öğrendiğim başka bir şey beni ona karşı hırslandırdı. Aynı işyerinde yanımda çalışan bayanla da ilişkisi olduğunu anladım. Tahmin ediyordum ama konduramıyorum benim kuruntularım derken emin olacağım durumlar yaşadım. İşte o zaman hem aldattığım hem aldatıldığım için hem de kullanıldığımı bilmek beni deliye çevirdi.

Ben bu şahısların birlikteyken görüntülerini aldım ve tabi ki yakalandım olay patrona kadar ulaştı. Ben her şeyi anlattım patronuma yaşadıklarımı ve gördüklerimi o şahıs ise inkar etti hatta görüntüleri patronuma kendisi verdi kendini haklı çıkarmak için. Patronum öncelikle beni suçladı tabi böyle bir şey yaptığım için sonrasında herkes hak ettiği cezayı bulacak sen merak etme dedi. Ben işimden oldum onlar ise aynen devam ediyor. (Ne adaletmiş ama çıkar dünyası işte. ) Kadın ile de konuştum benimle bunları yaşadı onun sevgisi yalan diye ama onda da gurur yokmuş ki aldığım haberlere göre hala birlikte çalışmaya! devam ediyorlar.

Bazen şeytan diyor ki yatacağın 3-5 ay git cezanı çek ama onlarda bulsun ettiklerini. Bazen ise vazgeçiyorum çünkü annem böyle bir şeyi kaldıramaz ona kıyamıyorum ama içimden de atamıyorum.

Bu durumdan nasıl kurtulacağımı bilmiyorum. Hakkımdır yaşadıklarım, yaşattığımın yanında az bile kalır ama ne olur bana bir akıl verin. Pişmanlığım ayrı öfkem ayrı içim artık kaldırmıyor...

Kusura bakmayın da ilahi adalet işte.. lütfen ama lütfen şu evli adamlardan uzak durun ya onca adam dururken neden evli adam? Daha mı caziptir bi çözemedim gitti. Herşeyi geçtim ilişkiye başlar başlamaz otomatikmen 2. Kadın olmayı kabullenmişsiniz de 3. Kadın olmak niye zorunuza gidiyor ?

Son düzenleme:
Çok alemsiniz gerçekten. Adam karısını sizle aldatıyor onda hiç sıkıntı yok, o kadının neler çektiğini anlamak yok ama iş size gelince, sizi aldatınca hemen intikam planları falan.

karısı, eşiyle senin fotoğraflarını çekse ve patronuna getirse, annene verse hoşuna gider miydi? bir de o açıdan bak derim.

ayrıca kurtulmuşsun ne güzel, bir batağa girip çıkmışsın. neyin öfkesi ayrıca hissettiğin? işten çıkarmasalar sen onlarla orada çalışmaya devam etmek ister miydin sanki? yeni bir hayat çiz kendine ve bir daha da evli adamlarla görüşme sana tavsiyem.

Siz kendinizi dusunecegınıze oadamın karısını dusunun her şeyden habersiz belkıde haberli ama susuyor:KK43:

O kadını da düşünüyorum vicdan azabı çekiyorum zaten biraz da bu yüzden susuyorum. Çünkü patronumu ikna edemeseydim üçümüzün de ailesi bu durumdan haberdar olacaktı. Yaptığımız hatanın cezasını masum insanlarda çekecekti yani çok zor durumdayım ne deseniz haklısınız :(

Ben çok mutsuz bir şekilde büyüdüm hep bir eksik hep yarım kalan bir şey vardı içimde, o eksikliğin adı da tahmin edeceğiniz gibi SEVGİ.!!

Geçmişle yaşadım içime attım ve sonunda çok büyük bir yanlış ve hata yaptım. Evli bir insana aldandım, aslında hem aldattım hem de aldatıldım. Bendeki sevgi eksikliğini anlamıştı ki hep bu şekilde yaklaştı bana.
Beni çok sevdiğini, değer verdiğini, evliliğinde mutlu olmadığı gibi klasik ama insanın duymaya ihtiyacı olduğu sözlerle yaklaştı bana.

1 ay kadar kısa süren bir ilişkiydi ama hiçbir zaman içime sinmedi. Tam bitti kurtuldum derken, öğrendiğim başka bir şey beni ona karşı hırslandırdı. Aynı işyerinde yanımda çalışan bayanla da ilişkisi olduğunu anladım. Tahmin ediyordum ama konduramıyorum benim kuruntularım derken emin olacağım durumlar yaşadım. İşte o zaman hem aldattığım hem aldatıldığım için hem de kullanıldığımı bilmek beni deliye çevirdi.

Ben bu şahısların birlikteyken görüntülerini aldım ve tabi ki yakalandım olay patrona kadar ulaştı. Ben her şeyi anlattım patronuma yaşadıklarımı ve gördüklerimi o şahıs ise inkar etti hatta görüntüleri patronuma kendisi verdi kendini haklı çıkarmak için. Patronum öncelikle beni suçladı tabi böyle bir şey yaptığım için sonrasında herkes hak ettiği cezayı bulacak sen merak etme dedi. Ben işimden oldum onlar ise aynen devam ediyor. (Ne adaletmiş ama çıkar dünyası işte. ) Kadın ile de konuştum benimle bunları yaşadı onun sevgisi yalan diye ama onda da gurur yokmuş ki aldığım haberlere göre hala birlikte çalışmaya! devam ediyorlar.

Bazen şeytan diyor ki yatacağın 3-5 ay git cezanı çek ama onlarda bulsun ettiklerini. Bazen ise vazgeçiyorum çünkü annem böyle bir şeyi kaldıramaz ona kıyamıyorum ama içimden de atamıyorum.

Bu durumdan nasıl kurtulacağımı bilmiyorum. Hakkımdır yaşadıklarım, yaşattığımın yanında az bile kalır ama ne olur bana bir akıl verin. Pişmanlığım ayrı öfkem ayrı içim artık kaldırmıyor...
Tam anlamıyla bir çirkinlik yaşamışsınız ..
Bence unutun o pisliği de yaşadığın ve yaşattığınız çirkinlikleri de uzak durun, unutun ..
Siz gerçekten evli bir adamla bile bile olarak hakettiğinizi bulmuşsunuz ..
Onlar da bulacaktır mutlaka ..

siz bu durumda aldatılmısda olmuyorsunuz evli bir adamla ilişkisi olan biri bunları goze alır cunku karısını aldatan seni haydi haydi aldatır suan birlikte oldugu kadınıda aldatıyordur..sizin ofkeniz kendinize olmalı nasıl kandım diye ama olan olmus onunuze bakın aynı hataryı tekrar etmeyin buda size ders olsun

Evli adamla birlikte olup nikahli karisini aldatmasina vesile oluyosun da, senin gibi sifatsizin aldatilmasi mi zoruna giden?

Buna da aynen katılıyorum!
Siz adamın karısını aldatırken biraz vicdan yapıyorsunuz
Adam sizi aldatınca hapis yatacak kadar gözünüz dönüyor...

Tam anlamıyla bir çirkinlik yaşamışsınız ..
Bence unutun o pisliği de yaşadığın ve yaşattığınız çirkinlikleri de uzak durun, unutun ..
Siz bile bile evli bir adamla birlikte olarak zaten ikinci kadın olmuşsunuz ve hakettiğinizi bulmuşsunuz ..
Bu şartlar da 3. kadının çıktığına neden şaşırdınız ki ..
Onlar da bulacaktır mutlaka hakkettiklerini ama sizin ahınızından değil ..

Yeterince pisman geldiniz bana, dersinizi aldiginizi dusunuyorum.

Aldatacak karaketrde olan erkeklerden uzak durun. Sevgi acliginizi siz de fark etmissiniz, bu adam da fark edip sizi kullanmis, bu zaafinizi bundan sonra uluorta sergilemeyin.

Bundan sonra aklli olun, kendinizi sevgi kisvesi altinda kullandirmayin, akilli olun, akilli davranin.

çok haklısınız işte o zaman o kadının bunları duysa neler hissedebileceğini çok daha iyi anladım bana emin olun ki çok iyi bir ders oldu ama hataların dönüşü olmuyor malesef

Back
X