Haketmedim ama hakettim de...

İyi olmuş sana..Sen de o kızın yerınde olsaydın o kızı dınlemez devam ederdın zaten EVLİ ADAMLA ılıskı yasayan hersekese karsıyım..cocuk musunuz da kandırılmıs oluyorsunuz,elma şekerı mı verdı de kullandı senı Allah askına ..Çoook iyi olmus,üstüne bı bardak su ıc sen..İnşallah tum evlılerle olanlar da senın yasadıklarını yasar..Nası bı dunyadayız ya herkes namus kavramını unutmus,yaptıgı namussuzluklara da AŞK adını vermıs..Yuh..

Çocuk değilsin
Kandırılmış değilsin
İsteyip yaşamışsın, ayağına dolanmış
Neyin intikamı ??
Yoluna devam et, madem dersini aldın almış olduğun bir yerlerden anlaşılsın
İntikam alma isteğin bile aldığın dersi yanlış yerden algıladığını gösteriyor
Ne sıfatla intikam alacaksın ??

Pislik pislikle örtülmez... pişmanlığın cezan olsun ve düzgün bi hayat kur annen için...

Bir bıkmadınız artık evli adamlara yapışmaktan yeter be! Sizin gibi kadınlar yüzünden yıkılıyor insanların yuvası hiç vicdanınız yok mu? Nasıl yaşayabiliyorsunuz böyle iğrenç ilişkileri? Bu aşk değil ahlaksızlık oluyor,aşkın anlamı özeldir,saf temizdir kirletmeyin adını! Ayrıca şu sevgisiz,mutsuz büyüdüm laflarıyla yaptığınız ahlaksızlığa kılıf aramayın! Ne insanlar var anasız,babasız yetiştirme yurtlarında yaşayan..Ne insanlar var açlık sefalet içinde büyümüş,içkici babadan şiddet görmüş..Annesi gözlerinin önünde babası tarafından öldürülen insanlar var bu dünyada duymadınız mı hiç? Her acı çeken sizin gibi mi yapıyor? Bunun arkasına sığınmayın!! Adam karısını senle aldatmış,senide başkasıyla işte neyin hesabını soruyorsun ki ? Ne sıfatla soruyorsun yani? Bu daha birşey değil,sen dua et yarın öbür gün evlendiğinde çoluğun çocuğun olduğunda evlendiğin adam seni başkasıyla aldatmasın! O zaman o kadıncağıza yaşattığını daha iyi anlarsın..Allah ıslah etsin inşallah sizin gibi insanları!

Diğer kadın meslektaşın ! tabi pay bölündü rekabet hoşuna gitmedi değil mi ?

Başka müşteriler bulursun sıkma canını

Adam evli ve başka bir kadınla kırıştırmış diye hırslandın öylemi
Ne sanmıştım karısını boşayıp senimi alacaktı
Yoksa karısını aldatan senide başkasıyla aldatmazmı sandın
Birde intikam peşine düşmüşsün sadece işinden olman sana ödül bence

Ayyyy dahada hakdan hukudan bahsediyor pes doğrusu bence hemen destek al tedavi ol bu dünyada öyle şeyler çok ayıp günah konu sahibi arkadaş ığğğğğ iğrenç elin evli barklı adamını iki kadın paylaşamamış yuhhhhh olsun asıl masum ise o salağın hiçbirşeyden haberi olmayan eşi en masumu ve asıl haksızlığa uğrayan o anladınmı konu sahibi sen değil o kadıncağız

Asci bahcivana, bahcivan sofore, sofor usaga, sonra hepsi usaga..

He bir de ilismi icine sinseydi iliski??? Sunuda soylemeden gecemeyecegim hanimefendiye laf atiyorsunuz burdan hala birliktelermis diye. Sizce hanimefendiye gurursuz damgasini sizin atmaniz cok sacma degil mi? Vallahi yazik. Burdaki tek gurursuz sizsiniz. Evli bi adamla beraber olmasaydin ne aldatir ne de aldatilirdin. Kalkmis gururdan bahsediyor ya gitttttt!

sevgi acligi degil de ego acligin varmis
o ego elden gidince hirs yapmissin ..

bence bi silkelen nekadar igrenc durumda oldugunu anla
kendine gel

Adam bozuntusu sizi bırakmasaydı hiç pişman olmayacakmıydınız?
Umarım bu pişmanlığınız hayatınız boyunca tekrarlanmaz.
Şimdi yapacağınız şey böyle çirkin bir durumdan kurtulmuş olduğunuz için şukur etmek.

Siz başkasının gururu nu sorgulayamazsınız bu durumda.
Evli erkeklere ilgi duyan birlikte olan kadınlar her şeyi hak eder veya erkekler. Evli iken başka kişilere bakan ve birlikte olan kadın ve erkekte.

Siz aldatılmış mı sayıyorsunuz kendinizi.

Sizi aldtanda,aldattığınız da sadece kendinizsiniz.

evli adamla beraber olma ,metres vs herkes yazmış katılıyorum.herkes direkt olarak buna takıldığından (doğal olarak)ben şuna takıldım..
siz görüntü almışsınız falan ya..nasıl onu anlamadım..işten çıkarılmanıza sebep olmuş...naptınız yatak odasına kamera mı koydunuz nedir?içerde yatmama sebep falan demişsiniz ya..
bir de görüntüleri patrona izletti diyosunuz ,eee nasıl o zaman onlar hala çalışıyor siz kovuldunuz?
nickiniz de manidar,siz_haklısınız falan...bence fake..

neden hırs yaptınız ki adam karısını sizinle aldattı, sizi de başkasiyla :) ben annenize acidim böyle bi evlat yetistirdigini duysa kahrolur Kadıncagiz.. ;( haa bu arada evli adamla birlikte oluyosunuz hic mi adamin karısıni dusunmediniz siz onun icin sadece eğlencesiniz yoksa çoktan karisini bosar sizi alırdı vahhh ne yazık size

Eşini senle aldatır,seni başkasıyla,başkasını başkasıyla böyle sürer gider zincir her biriniz zincirin halkasısınız,en zayıf halka elenir..:KK45::KK45::KK45:
Bununla ilgili cameron diaz in filmi var öteki kadın diye..adam eşini başka kadınla o kadını da başka kadınla aldatıyor,aldattığı kişiye de başkasıyla aldatıyor :KK53::KK53: hepsi arkadaş oluyordu adama haddini bildirdiler..

Back
X