Haketmedim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

eslemmli

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
21 Mayıs 2015
144
2
98
Kızlar merhaba öncelikle lütfen bana tepki vermeyin;
Arkadaşlar ben 36 yaşın da evli 10 yaşında olan bi insanım.oğlumla.oyun oynarken birisiyle tanıştım.Ailesinden uzaktaymış kendisi avukat bende fazla gezme kendine dikkat et ,güzel.güzel sulu yemeklerde ye diye hep yazdım buarada bu çocuk benden 14 yaş ufak
Bi abla gibi yaklaştım.daha sonra bu benim.msjlarıma cvp vermemeye başladı bende habersiz bırakma.gibi yazdım aradım bana dediki sen bana kendini kaptırdın iyice abarttın ben sana bi adım gelsem sen bana 50 kere geleceksin buluşursak neler olacağını biliyorsun çooook üzüldüm ben bunları düşündürecek kadar birşey yapmadım ona yemin ediyorum yapmadım ve kızmayın ins.ekledim.nomuda verdim.benim sana saygım var anneliğine dedi evliliğine dedi bende kızınca o zaman ben elimi sürmücem bi insanla konuşmam dedi ve her yerden beni engelledi beynimden vurulmuşa döndüm hazmedemiyorum

Size yemin ediyorum tamamen saflık ne bilim abla diyodu evlenince eşinle yemeğe gelirsiniz bile dedim.ben bi.kere bile buluşmadım

Bu olaydan bir ders çıkartın lütfen .
Yaptığınız yanlış bunu kendinize normalmis gibi dusundurmeyin ( ablalik falan bahane size heycanli gelmis)
Adamın niyeti belli zaten
Böyle durumlarda empati yapın eşiniz size yapsa nasıl gururunuz onurunuz kırılır.
Bir daha bu hataya düşmeyin ve adamın peşini bırakın yada bosanin eşinize bunu yapmayın.

22 yaşında avukat mı ? mezun olmamış herhalde henüz. Siz ne münasebet instagramdan ekleyip bir de telefonunuzu verdiniz anlamadım?

Eşiniz kendisinden 14 yaş küçük kızla tanışıp numarasını verip konuşsa ne derdiniz?

Nasıl tanıştınız ayrıca? Oğlunuzla oynarken derken, parkta filan mı gördünüz çok karışık yazmışsınız.

En az onun kadar yanlış yapmışsınız silin engelleyin bir daha da bulaşmayın bence eşiniz duysa boşanma sebebi.

Allah allah ben doğru mu anladım....
Oğlunuzla oynarken tanışıyorsunuz sonra nasihat verip bir de merak edıyorsunuz...
Ee kusura bakmayın ama yanlış anlaşılmaya ortam hazırlamşsınız ben de öyle anlardım....

bir de yaptığınız hoş mu siz her tanıştığınız insanla böyle misiniz??
İyi benle de tanıştık sayılır sulu yemek yiyemiyorum bana yapıp yollarmısınız?

Size yemin ediyorum tamamen saflık ne bilim abla diyodu evlenince eşinle yemeğe gelirsiniz bile dedim.ben bi.kere bile buluşmadım

Bize yemin etmene gerek yok ki. Git esine cocuguna yemin et bence. Zira bunu esin yapsaydi uhu uhu cok kotuyum diye konu acardin.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X