Belki de anlattığı hiç bir şey yok48 olduğunu ve iki kere boşandığı bilgisini nerden aldı?
Sosyal medyada iki kere boşandım mı yazmış?
Hiç yüzünü görmemiş başka şehirdeyse bu bilgi nasıl elde ediliyor?
Bir çok kişi yazmış anlatmadığı çok şey var gibi.
Konu sahibine daha önce de garip bir ruh hali içinde olduğunu yazmıştım. Eski konuları da çok tuhaf.48 olduğunu ve iki kere boşandığı bilgisini nerden aldı?
Sosyal medyada iki kere boşandım mı yazmış?
Hiç yüzünü görmemiş başka şehirdeyse bu bilgi nasıl elde ediliyor?
Bir çok kişi yazmış anlatmadığı çok şey var gibi.
Parkta değil, çocuğunun oynadığı internet oyununda tanışıyorlarIyi de konu sahibi 22 yas ile 48 yas arasindakifarki adsmi oarkta goruncr anlamamis mi? Parkta oynadigi adam 22 yasindaysa ergen bir delikanli. 48 yasindaki ise koskoca adam.
Yine de aydinlatiigin icin sagol ama benim bu konuya cok inanasim gelmiyor.
Evet yanlis anlamisim. Bir arkadas daha uyardi. Bilgilendirdiginiz icin tesekkur ederim.Parkta değil, çocuğunun oynadığı internet oyununda tanışıyorlar
Eğer senin ona ablalık yaptığından ve bu samimiyetten eşinin haberi varsa aynı böyle anlattığın gibi, o zaman sen haklısın çocuk art niyetliymiş. Ama eğer yoksa bu anlattıkların gizli ise kusura bakma ama senin resmen bu çocuğa ilgin olmuş. Saklama ihtiyacı hissetmişsin çünkü. Eğer eşini sevmiyorsan boşan. Bu normal değil otur düşün kendine karşı dürüst ol.Nasıl ki kadınlar olarak erkeklere kızıyoruz dürüst olsunlar diye. Sende dürüst ol. Ayrıl kocandan çünkü yarın bir başkası çıkar duygularına gem vuramazsın.Kızlar merhaba öncelikle lütfen bana tepki vermeyin;
Arkadaşlar ben 36 yaşın da evli 10 yaşında olan bi insanım.oğlumla.oyun oynarken birisiyle tanıştım.Ailesinden uzaktaymış kendisi avukat bende fazla gezme kendine dikkat et ,güzel.güzel sulu yemeklerde ye diye hep yazdım buarada bu çocuk benden 14 yaş ufak
Bi abla gibi yaklaştım.daha sonra bu benim.msjlarıma cvp vermemeye başladı bende habersiz bırakma.gibi yazdım aradım bana dediki sen bana kendini kaptırdın iyice abarttın ben sana bi adım gelsem sen bana 50 kere geleceksin buluşursak neler olacağını biliyorsun çooook üzüldüm ben bunları düşündürecek kadar birşey yapmadım ona yemin ediyorum yapmadım ve kızmayın ins.ekledim.nomuda verdim.benim sana saygım var anneliğine dedi evliliğine dedi bende kızınca o zaman ben elimi sürmücem bi insanla konuşmam dedi ve her yerden beni engelledi beynimden vurulmuşa döndüm hazmedemiyorum
Rica ederimEvet yanlis anlamisim. Bir arkadas daha uyardi. Bilgilendirdiginiz icin tesekkur ederim.
2 3 defa konunun kapanmasını rica ettim ama olmadıSinirini zıplatmasına gerek yok ki kapattırır olur biter.
En başlarda bu kadar güzel.giderken konuyu niye yaşıta getirdiniz tam da anladığınıza inanmıskenAblacım yorumlarıda okudum herkesın tepkı vermesının sebebı net yazmaman ama benım anladıgım kadarıyla oglunla aynı oyunu oynarken 2 nız buda o oyuna 3. olmuş ve konusmaya baslamıssınız oglun uzerınden ,22 yasındakı bırı ıcın annesıyle oyun oynayan bır cocuk gormek garıp ve guzel gelmıs tamam konusulmus sızde anne duygularınızla yardımcı olmak ıstemıssınız ama dozunu kacırmıssınız art nıyetlı oldugunuzu dusunmek ıstemıyorum lakın devır ne olmus farkında mısın?Çocugun senı yanlıs anlayıp koydugu tavır dogru olan sızınde kendı oglunuz kardesınız dısında anneç tavırlar sergılemenız yanlıs olan herkes aynı nıyette degıl cunku.Konuyu hazmedemıyorum boyutuna getırmenızı anlamadım nıe onemsedınız kı sunu sorun bence bu cocuk 22 yasında degılde 36 yasında dengınız sanıp konusmak sızı heyecanlandırdı mı?Bence bunu dusunun bu kadar vıcdan azabı neden.Ben bunu yasasam karsımdakı yanlıs anlasa sallamam kendımden emınsem eger ama sız bunu kafaya takmıssınız ?Sizcede anormal degıl mı?
2 3 defa konunun kapanmasını rica ettim ama olmadı
"kadın dul istediğiyle konuşur" diye bahsettiğiniz kim?Arkadaşlar banlandığım.için cvp veremedim;
Ben sizi tanımam etmem size neden yalan söyleyim?
Tabii ki ins.yazmıyo arkadaşm konuşmuş şimdi onun hakkındada başlamayım.kadın dul istediğiyle konuşur
Yorumlara cvp veriyorum her seferin parkta tanışılmış mevzular
Ben çocukla birlikte oldum.demedim yok analık ablalık çok abarttınız tiye aldınız
Bi arkadaş demiş çok anlam yüklemişsin ewet en doğru yorumdu gerçekten çok anlam yüklemişti
Ben elini sürmezsin muhabbetini inst.dm.yi açık bırakmıştı ordan demiştim
İntihar öyle üzülmüm tanımadığım.bi insan olsa dahi benim.hakkım da yanlış düsünmesini istemem
Yok ruh sağlığım.bozukmuş daha önceki msjlarımı okumuşsunuz bunları buradan anlıyorsunuz bence harcanıyorsun arkadaşım
Yanlış yaptığımı defalarca söyledim ama hala daha en baş konular
Burakarı çok değişmiş bende çok yorum okudum bu kadar aşağılanan dalga geçilen olmamış hiç yakıştıramadım
Şuna emin olun, kendimi haklı cıkarma gibi niyetim yok dediğim gibi hiç birinizi tanımıyorum.
Sadece çok anlam yüklemişim
Sanki daha fazla birseyler var ve konu eksik anlatilmis.
Kimse parkta bir iki saaat oynadigi birinin telefonunu alip annelik yapmaya kalkmaz. Ya da bu kadar annelige soyunmaz tanimafigi birine. Olaylar baska boyutlara tasinacakken cocuk anlamis ve gorusmeyi kesmis anladigim kadariyla. Siz bu kisiyi fazla onemsemissiniz.
[/QUOTE
Yukarıda bahsettim.adam 48 yaşındaymış"kadın dul istediğiyle konuşur" diye bahsettiğiniz kim?
çünkü ablacım uzun ılıskı ya da evlılıklerde ınsanlar bazen baslarının ılgılerını farketmeden hoslarına gıdıp bunu da masumlastırabılırler.sonucta sende uzun zamandır evlısın belkı kendın bıle farkında degılsın ılgının hosuna gıttıgınden neden bılmıyorum ama art nıyetlı oldugunu dusunmuyorum ama bence benım soyledıgım seyı dusun ya farkında degılsen?En başlarda bu kadar güzel.giderken konuyu niye yaşıta getirdiniz tam da anladığınıza inanmısken
Canım bana bu kişi çok.ilgi gösteren bi insan değildiki öyle birşey hissetseydim.kendim.muhabbeti keserdimçünkü ablacım uzun ılıskı ya da evlılıklerde ınsanlar bazen baslarının ılgılerını farketmeden hoslarına gıdıp bunu da masumlastırabılırler.sonucta sende uzun zamandır evlısın belkı kendın bıle farkında degılsın ılgının hosuna gıttıgınden neden bılmıyorum ama art nıyetlı oldugunu dusunmuyorum ama bence benım soyledıgım seyı dusun ya farkında degılsen?
cunku anlatma şeklinizden hıcbırsey anlasılmıyor kı burdakılerın bu sekılde anlaması cok normal neden numaranızı verme geregı duydunuz pekı korkmadınız mı ben dusunuyorum boyle bırsey yapsam ortam ne olmus yanı esıme gelse ben karınla surda tanıstım numarasını da verdı desen ama anneç olarak bahsetmese sızı zan altında bıraksa esınıze ne dıycektınız pekı.Bu durumdan bu kadar uzuluyorsanız ve yaptıgınızı normal buluyorsanız eger eşinize anlatmayı dusundunuz mu?Canım bana bu kişi çok.ilgi gösteren bi insan değildiki öyle birşey hissetseydim.kendim.muhabbeti keserdim
Birkaç kere mesajma cvp vermediğin de dışarı da içenler vardı kavga ettim fln dedi
Yok bi koca karısını dövüyodu muhabbeti yaptı bende;bulaşma onlara beni habersiz bırakma dikkat et diye yazdım burada bu konu benim arayış için de karşı tarafın da adamlığına takdirliğine kadar gitti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?