Haketmedim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Dekolteli hikayeyle ne alakasi var ki simdi? Dekolte fotograf atanlar arkadas listesindekilere karsi ne duygular besleyerek atiyor olabilirler ki? Yanlis dusunuyorsun.
Hist pist yazmasan da adama ulasamayinca beni hebersiz birakma demissin. Annesi,karisi gibi yemesini icmesini dusunmussun. Bulamayacak birsey yok. Bunlar yeterli adamin boyle dusunmesi icin.
Onu bikere dedim.ankaraya gidiyordu ewet niyet önemli benim aklımdan onunla birlikte olmak istiyorum geçmedi keşke en başta danışarak yapsaymışım en azından ağır ithamlarda kalmazdım

Gerçekten hiç haber izlemiyor sokağa çıkmıyor dünyadan bi haber olmanız gerek birini bu iyiniyetle hayatınıza almanız için. Ama instagram kullanıyor internetten haberlisiniz demektir. Kendinize itiraf edemiyor olabilirsiniz. Belki de içinizi rahatlatmak kendi kendinize ispatlamak için yazdınız buraya. Karşı tarafın pek suçu bu devirde kimse kimseye iyi niyetli yaklaşmıyor belli bir şey. Kendi niyetinizi de siz bilirsiniz belki de gerçekten ablalık hissiyle yanaştınız. Eğer kötü bir hissiniz yoksa şunu yapardım foroğraf koyardım diye kendinizi ikna etmeyin. Bence takmayın daha fazla sizin niyetiniz iyi vicdanınız rahatsa onun yaptığı düşünceleri beklenen şeyler. Siz kendi iyi niyetinize verin gitsin

Vicdanım rahat sadece küçük bi çocuğun beni öyle kendinden emin düşüncesi üzdü

Keşke diyorum görüşseydikte görürdü 50 adımı

Ablacım adama tutulmuşsun ya da çok yalnızsın konuşacak adam aramışsın iki türlü de normal değilsin kusura bakma bence bir psikologdan destek al. Ki benim inancıma göre bir yanlış yapmışsın burada taşlanmamak için kıvırıyor da kıvırıyorsun. Eşin internetten tanıştığın bir erkekle konuşmana göz yumuyor birşey demiyor öyle mi? Kusura bakma bence sen adamın bu ani çıkışını yediremedin burada adamı millete taşlatıp vicdan rahatlatmak ve kendini tatmin etmek istiyorsun. Her türlü hatalısın ve normal değilsin bence bir uzmandan yardım alman gerek.

Ablacım adama tutulmuşsun ya da çok yalnızsın konuşacak adam aramışsın iki türlü de normal değilsin kusura bakma bence bir psikologdan destek al. Ki benim inancıma göre bir yanlış yapmışsın burada taşlanmamak için kıvırıyor da kıvırıyorsun. Eşin internetten tanıştığın bir erkekle konuşmana göz yumuyor birşey demiyor öyle mi? Kusura bakma bence sen adamın bu ani çıkışını yediremedin burada adamı millete taşlatıp vicdan rahatlatmak ve kendini tatmin etmek istiyorsun. Her türlü hatalısın ve normal değilsin bence bir uzmandan yardım alman gerek.
Gidicem sağolun

Gidicem sağolun
Yani umarım ciddisinizdir önceki yorumumda da yazdım belki de gerçekten niyetiniz kötü değildi hiçbirimiz bundan emin olamayız ama niyetiniz kötü olmasa bile bu normal değil. Bu devirde internetten tanıştığınız bir insana ablalık yapmak bana göre normal değil belki de çok iyi niyetli saf, ve bir o kadar yalnız psikolojisi iyi olmayan birisiniz. Psikolog önerimi bir aşağılama olarak görmeyin deli demiyorum size her insanın zaman zaman psikolojisi bozulur yardıma ihtiyaç duyar bu sebeple öneriyorum yardım almanızı.

Yani umarım ciddisinizdir önceki yorumumda da yazdım belki de gerçekten niyetiniz kötü değildi hiçbirimiz bundan emin olamayız ama niyetiniz kötü olmasa bile bu normal değil. Bu devirde internetten tanıştığınız bir insana ablalık yapmak bana göre normal değil belki de çok iyi niyetli saf, ve bir o kadar yalnız psikolojisi iyi olmayan birisiniz. Psikolog önerimi bir aşağılama olarak görmeyin deli demiyorum size her insanın zaman zaman psikolojisi bozulur yardıma ihtiyaç duyar bu sebeple öneriyorum yardım almanızı.
Hayır haklısınız zaten o ağır ithamları normaldede ben sindiremem ailemin ve benim huzurum için bu psikolojiden kurtulmam şart çünkü bana çok güvenen eşim beni çok iyi tanıyan vee bana bağlı çok güzel bi oğlum var 2.çocuk düşüncemizde var bundan kurtulmam için şart

Etrafımda inanın çok arkadaşım var ama o an Allah'ım yardım et dediğim de bu avukat çıktı dedim bunda vardır bi hayır sahip çık Rabbim.gönderdi belki güzel abla kardeş dostluk arkadaşlık adı her neyse ama asla beraber olmak değil o yüzden çok üzüldüm öyle inandırmışımki onunla baya dermqn oluruz birbirimize diye ama işte insan ne tazıkki aynı düşncede kalmıyomuş

Ben onun ben 1 adım atsam.sen 50 adım.gelirdin lafına daraldım.ben bu sözü haketmedim ve elimi bile sürmücem.kadınla.konuşmam ben demesi
Demekki baştan beri amacı buymuş bi daha.mı konuşmak mı iyi niyetmi yok yardım edeyim diyen birimi aslaa
Ayy Allah aşkına kusura bakmayın da safmisin şeymisin tabiiki amacı o kimse kimseyle babasinin hayrina konuşmaz hele de SIZIN gibi iyi niyetle kaç yaşında olursa olsun sonuçta tanımadığın bir erkek. Ayrıca ne tanımadığınız insanlara yardim etme çabasına girin nede yardim etmesine izin verin . ADAM iyi yapmış bence halinizden tavrinizdan belkide yabanci bir erkekle bu şekilde konusmanizdan tabiki ben bir adim gelsem sen 50 gelirsin demiş ben olsam bende böyle düşünürdüm net.

Ona ailesi için üzülüp kollamak istemiş olabilirsiniz. Ablalik gibi. Tanimadiginiz birine içini dökmek istemiş olabilirsin. Ama onun arkadaş ihtiyacı yokmus kadınlara hep bel altı olarak bakıyomus. Zaten yanlış anlasilcak bi durum yok. Evlenince eşinle gelirsiniz demişsiniz. O fazla abartmisya keske bu muhabbet oyunda kalsaydı, tel noya gerek yoktu. Yani sizin o arkadaşınız değil tanımadığınız biri üstüne dusmussunuz gibi olmuş yanlış anlamış

Şuna açıklık getirelim ani çıkışı ben yaptım o değil

Ona ailesi için üzülüp kollamak istemiş olabilirsiniz. Ablalik gibi. Tanimadiginiz birine içini dökmek istemiş olabilirsin. Ama onun arkadaş ihtiyacı yokmus kadınlara hep bel altı olarak bakıyomus. Zaten yanlış anlasilcak bi durum yok. Evlenince eşinle gelirsiniz demişsiniz. O fazla abartmisya keske bu muhabbet oyunda kalsaydı, tel noya gerek yoktu. Yani sizin o arkadaşınız değil tanımadığınız biri üstüne dusmussunuz gibi olmuş yanlış anlamış
Tam dediğiniz gibi

Sorumsuzca davranmışsınız ama artık intiharı düşünmek yerine bir ailenizin, bakıma ve sevgiye muhtaç çocuğunuz olduğunun farkındalığıyla yaşayın.
Olan olmuş değiştiremezsiniz, yeni bir sayfa açarak başlayın.

Ayriyeten buradaki yorumlar bazen acımasızca gelebilir ama çoğunda haklılık payı vardır ve silkelenmenize sebep verir.
Gerçekten iyi geldi artık kaç yaşında olursa olsun çocuk gözüyle asla bakmam ben normalde parkta bonzai içmiş cocugu evine götüren insanım bi dahamı töbr

Etrafımda inanın çok arkadaşım var ama o an Allah'ım yardım et dediğim de bu avukat çıktı dedim bunda vardır bi hayır sahip çık Rabbim.gönderdi belki güzel abla kardeş dostluk arkadaşlık adı her neyse ama asla beraber olmak değil o yüzden çok üzüldüm öyle inandırmışımki onunla baya dermqn oluruz birbirimize diye ama işte insan ne tazıkki aynı düşncede kalmıyomuş
Avukat avukat deyip durmayın şuna ya ben ne avukatlar doktorlar tanidim sosial medyadan hiç biride gerçek olmayan.Bide buna inanmışsıniz hayret 😂😂 bide tanımadığın hirlimi hirsizmi sapik mi katil mi bilmediğin biriyle ne derman olacaktin ki sormasi ayip

Tam dediğiniz gibi
Boşverin takmayin ya ne anlarda anlasın. Sen kendini biliyosan sorun yok. Tanımadığınız insana da aa kardes gibi küçük diye yakın olmaya çalışmayın. Bi tanıyın, belki zamanla ailecek görüştüğünüz biri olur. Erkek ya o da sorun hiç kimse yanlış anlamasa esiniz yanlış anlayabilir dikkat

Avukat avukat deyip durmayın şuna ya ben ne avukatlar doktorlar tanidim sosial medyadan hiç biride gerçek olmayan.Bide buna inanmışsıniz hayret 😂😂 bide tanımadığın hirlimi hirsizmi sapik mi katil mi bilmediğin biriyle ne derman olacaktin ki sormasi ayip
İşte eşref saatimi eşşek saatimi bilemedim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X