Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Defalarca ona da anlatmaya çalıştım bana son sözü ben elimi bile sürmücm bi kadınla konuşmam diyen bi insanı on numara yaptınız yok akıllıymış niyetim farklıymış öyle bi ithamlar varki benden 14 yaş küçük ne yatması ne cinselliği duygusal dersiniz kabul ederim ama yatak olayı asla konu nasıl kapatılıyorsa söylüyorum lütfen kapatın
Siz beni ne ilenitham ediyorsunuz farkındamısınız?
Ben kimseyle birşeyler yaşamak istemedim siz ister inanın ister inanmayın benim niyetim abazalık değil di ki kudurmuşta değilim şükürler olsun eşim dahi bu kelimeleri söylemedi kendinize gelin kul hakkı olayına gircem ama boş diyosunuz dinleme değil ön yargıyla konuyu kapatmışsınız
Bende 35 yaşındayım mesela sanalda biri yazsa konuşmam hani konuşmadım mi evet konuştum 19 20 yasinda filan konuştum ama şimdi sacma sapan geliyor, ben hem cinsimle bile netten telefon alip vermem ne konuşacam bilmiyorum. Ayrica elin adamının yemesini takip etmem habersiz bırakma diye darlamam, kim ki o ya ne degisik bir düşünce. Herşeyi bir kenara bırakırsak siz su yaşınızda böyle konuşmalar yapiyor ya da maruz kalıyorsunuz, tanımadığınız birinin telefonu sosyal medya hesaplarını alip veriyorsunuz peki sizin 10 yaşındaki çocuğunuz icin endiselenmiyor musnuz? Bence şuanda kendinizi bir kenara koyunda oğlunuz kimlerle tanıştı neler konustu, özel bilgilerini kimle paylaştı bunları araştırın düşünün. Anneyi rol model alip herkesle konuşabilirim mantığı olmamıştır umarım. Insanlar yabancılardan nasil koruruz derken siz acik kapı bırakmışsiniz düşünün evin kapisini açıp yatıyorsunuzKötü niyet olsa sevgilisine laf atardım daha farklı bi yaklaşımım.olur du yediğinden içtiğinden değil kızlarla muhabbetinde dururdum lütfen
Kızlar merhaba öncelikle lütfen bana tepki vermeyin;
Arkadaşlar ben 36 yaşın da evli 10 yaşında olan bi insanım oğlumla birlikte tabletten 3 kişilik oyun oynarken birisiyle tanıştım.Ailesinden uzaktaymış kendisi bende o ara eşimle.çok tartışmalar yaşıyorduk insan bazı zamanlarda hiç tanımadığı bi insana daha rahat açılıyo.
Avukat bana çok güzel.destek verdi yangına körükle gitmedi ki abla diyodu arada ben de iyi insan düşüncesiyle bu şekil konuşmaya başladım zaten 2 kere telefon görüsmesi oldu işte dışarıda fazla gezme kendine dikkat et ,güzel güzel sulu yemeklerde ye diye hep yazdım buarada bu çocuk benden 14 yaş ufak
Bi abla gibi yaklaştım.daha sonra bu benim msjlarıma cvp vermemeye başladı bende habersiz bırakma gibi yazdım başına birsey geldi diye endişelendim
Aradım bana dediki sen bana kendini kaptırdın iyice abarttın ben sana bi adım gelsem sen bana 50 kere geleceksin buluşursak neler olacağını biliyorsun çooook üzüldüm ben bunları düşündürecek kadar birşey yapmadım ona yemin ediyorum yapmadım ve kızmayın ins.ekledim.nomuda verdim.benim sana saygım var anneliğine dedi evliliğine dedi bende kızınca o zaman ben elimi sürmücem bi insanla konuşmam dedi ve her yerden beni engelledi beynimden vurulmuşa döndüm hazmedemiyorum
Benim ona olan niyetim kötü değildi aslında onun da anlaması lazımdı
Bi daha mı tövbeSiz farkında olmadan abartmış olma ihtimaliniz çok yüksek. Eşinizle aranız kötüyken aklınız karışmış ne yazık ki. Oyundan tanıdığınız birine yaşı kaç olursa olsun özelinizi açıp numara vermeniz yanlış. Bugün bu aşamaya geldiyseniz yarın bir gün karşılık veren biri olursa muhabbeti geliştirip aldatmaya doğru meyletmeniz çok olası. İnşallah bu gelişme sizin toparlanmanıza vesile olur. Eşinize ve çocuğunuza yazık.
Ewet iyi insandı ama benim üzüldüğüm cinsellik yönde düşünüp ve bundan emin olan konuşmaları engellemesi fln umurumda değilSiz farkında olmadan abartmış olma ihtimaliniz çok yüksek. Eşinizle aranız kötüyken aklınız karışmış ne yazık ki. Oyundan tanıdığınız birine yaşı kaç olursa olsun özelinizi açıp numara vermeniz yanlış. Bugün bu aşamaya geldiyseniz yarın bir gün karşılık veren biri olursa muhabbeti geliştirip aldatmaya doğru meyletmeniz çok olası. İnşallah bu gelişme sizin toparlanmanıza vesile olur. Eşinize ve çocuğunuza yazık.
Ya kardeşim nasıl böyle bir boşluğa düştün? Sen asıl onun derdine düş. Senin niyetin istediği kadar temiz olsun. Kocan aynısını yapsa onu da kk nin arka bahcesine gömerdik. Bundan sonra aynı hataya düşme. Evinin içinde sorunlar varsa onları çözmeye odaklan. Elalemden fayda gelmez benden söylemesi
Şunu anlamadım,atlaydıysam kusura bakmayın.
Bu görüşmelere eşiniz nasıl onay verdi,yani ailecek normal mi kabul etmiştiniz bu olup biteni?
Hani yanlış bir iş yapmadım diyorsunuz ya eşinizden gizli değildi öyle değil mi?
Oğluyla tablette sanal alemde oyun oynarken tanışmışlar.Sonra numaralarını vermişler ins tada ekleşmişler ama yüz yüze görüşmemişler çünkü güccük enişte ablamızın üzerine atlamasından korkmuş ondan mütevellit abılamızı terk etmiş. Ablamız da ablalık duyguları çiğnendiği için intihar etmelere kalkmış zira içindeki bu kahrolası insan ve kardeş sevgisi onu derinden yaralamışDoğru anladıysam parkta oğlunla netten oyun oynarken bu bey oyuna sanal ortamda dahil oldu ve sizinle konuşmaya başladı . Siz tel verdiniz instadan eklediniz yediğini gezdiğini takip ettiniz bu bey size görüşsek yatarsın benle tarzı bişiler söyledi sizde kendinizi arabanın altına atmaya kalktınız .. başlıkta haketmedim yazmışsınız ama bilemedim .
Demek ki görüşmelerin masum olmadığını kendine itiraf etmesi zor oluyor.Eşimle aram bozukken konuştum aramızı yaptı diyor.
Eşinin bildiğini sanmıyorum kendisi öyle dese de.
Bunu kabullenecek adam var mı? Varsa da çift terapisi alsınlar normal değiller.
Her şeyi geçtim. Köyü niyet yok, maksat sadece sohbet, abla kardeş muhabbeti
Ablacım eşin bunları görse, duysa, okusa ne olacaktı?
" Karım kötü niyetli değilmiş, karşıdaki herif karım hak etmediği halde engellemiş, vah vah tüh tüh " mü diyecekti?
Bayanlar ben birlikte olmadım.imasını da bana telefon da yaptı önceden hissetmedim ben eşimi aldatmadım.aldatmamda çok mu zor öyle durum da boşanırın ister duygusal ister bedenen hiç kimse aldatılmayı haketmez ki bu en kötü insan dahi olsa
Ben çalışan bi insan ve aykları üzerinde duran bi insanım lütfen şunu da unutmayın ben ona tamam deseydim gelecekti hepten kötü kadın yapmayın
İntihar etmek ne ? Bırakın bu ergen ayaklarını sizin çocuğunuz var her başınıza bişey geldiğinde intihar mı ediceksin ya sen çocuğa kendini kaptırsaydı sonu yine zina ile biten evlilik olacaktıİntihar etmek istedim.o şehir dışın da zaten