Haketmiyorum bunları

Okudugum kadariyla hala durumlar karisik,ahh canim ya her fedakarligi yap sonra da karsiligi boyle olsun yaziklar olsun diyorum!gercekten cok uzuldum gelismeleri bize aktarmaya devam et canim meraktayiz allah yardimcin olsun..

Umarım hayırlısıyla ileride ona karşı nefret bile değil, hiçbir duygunuz kalmaz.

Okudugum kadariyla hala durumlar karisik,ahh canim ya her fedakarligi yap sonra da karsiligi boyle olsun yaziklar olsun diyorum!gercekten cok uzuldum gelismeleri bize aktarmaya devam et canim meraktayiz allah yardimcin olsun..
Dün çok garip şeyler yasandi.
Şuan müsait değilim ilk fırsatta yazacağım.

İyimi kötümü bilmiyorum bile .
Bunun dışında arkadaşım ve eşi onunla konuştular hatalarını söylediler dikkat etmesi gerektiğini. Kızdığı her konuda benim haklı olduğumu.
Gece 2 ye kadar konuşuldu böyle.

İlk fırsatta yazarim

Tamam canim ilk firsatta bekliyorum haberlerini..

neden 2 cocuk???

Ilk is maas kartini alarak kendine yatirim yaparak basla, ilerisi aydinlik degil, sadece kendini dusun al maasini kenara at biriktir, adamda sevgi degil merhamet bile kalmamis.

Eğer o değişme kararı almazsa kesinlikle istediğim bu

Umut yok sandığım için öyle yazdım. Anladığım kadarıyla düzelme ihtimali var. Umarım en kısa zamanda her şey düzelir ve çok mutlu olursunuz. Arkadaşınıza söylemeniz de bence iyi olmuş. Şu an hamilesiniz, hem de riskli bir hamilelik. Hiç kimseye söylemeden bütün yükü kendiniz yüklendiniz. Birilerinin sizinle ilgilenmesi, sizin için bir şey yapmaya çalışması bile size iyi gelmiştir eminim.

Ilk is maas kartini alarak kendine yatirim yaparak basla, ilerisi aydinlik degil, sadece kendini dusun al maasini kenara at biriktir, adamda sevgi degil merhamet bile kalmamis.
Maaş kartımı almiycam çünkü orada birikiyor maaşım. Ben alsam harcarım biter belki. Orda birikmesi şuan daha mantikli

Eee bu seferde bosancaktim senden milleti koydu araya demez mi.
Yok hayır demedi.
Geçen ay tartisinca da aynı arkadaşa söylemiştik. Onlar daha önce boşanma yaşamış insanlar ve çok tecrübeler.
Akıl vermeleri daha farklı oluyor oyuzden

Tek başıma gücüm yetmedi gerçekten.

Daha kötü olmadan anlattım. Şuan çok uykusuzum neredeyse sabaha kadar konuştuk çünkü. Ama değmiştir inşallah.

Evet aynen geçen ay olduğu gibi yine olay normale dönecek gibi.

Onu aslında etkileyen ve sinirine hakim olamadığını farketti gi olaylar var çünkü. Hem kendi kabullendi. Hem yaşça bizden büyük arkadaşımız konuşunca başka bi gözden olayı degerlendirince o da daha iyi anladı.

Ben arkadaşıma önceki gün anlatmıştım zaten.
Ve dün eşim geç gelecek diye sana geleyim beraber yeriz yemeği dedi. Tamam dedim.

Geldi zaman getirdik beraber sonra beyler geldi.

Aslında anlattigimi soylemeyecektim ama şuan eşimle alakalı farklı bi durum olup bi anda olayın akışı degisince herşeyi döktük ortaya.

Birisi yani tanımadığımız ama bizi tanıdığına emin olduğumuz birisi dün messengerdan eşime baya bişey yazdı. Eve gitmiyorsun eşin onemli deil demekki senin için ozaman benim şansım var. Benimle tanışıp takılmaya ne dersin diye.

Ben bunu bilmiyordum. Ama esimde dünku arkadaşa bu olayı anlatmış biri bizim aramızı bozmaya çalışıyor diye.

Daha başka yazılan bir suru şeyde var. Akşam eşim o kişiye buluşma saati vermiş ve hatta misafirlikte birlikte bi işimiz var deyip evden çıkmak istediler beraber. O sırada ben bu durumdan suphelenip face e bakınca yazılanı gördüm.
Eşim silahını alıp gitti.hee kimse ağzına namlulu sokcam diye.

Ben kim bu dedim sadece diğer arkadaş kalıp bana durumu anlattı. Bugün böyle böyle bişeyler yaşandı. Bana anlattı napcami bilemedi sen sinirlenme sen şimdi beraber gidecektik dedi.

Biraz zaman geçince aradık gelsin diye. Çünkü yapan kişinin amacı belli.
Bizi tanıdığını düşünüyoruz çünkü benimle.ilgili bile bişeyler yazmış.

Sonra eve geldi. Ben bu konuda hicbisey demedim çünkü biliyorum asla yapmaz ve zaten nekadar sinirlendiği belliydi.

Sonra bizim tartışma sebebimiz açıldı öylece konuşuldu konumuz.
Arkadaşlar dediki siz eğer mutsuz bi aile olsanız ilk şahit olarak biz gideriz zaten ama öyle bi durum yok. Siz birbirinizi bukadar severken derdiniz ne dediler.
İkimizde anlattık. O göremediği hatalarını farketti. Beni suçladığı konularda aslında çok haklı olduğumu anladı. Ve ailesiyle ilgili yaptığım çıkışın bile sadece çocuklarımı korumak için olduğunu anladı.

Ben herşeyi sinirden söyledim. Yoksa öyle düşüncelerim yok ama aileme laf söyleyince delirdim dedi.para konusunda o para zaten senin. Ben kim için kazanıyorum dedi. İstediğin gibi harca ben sana hiç hesap sorarmiyim dedi.

Neredeyse sabaha kadar konuşuldu. Olaya başkasının yorum yapması onun açısından iyi oldu. Arkadaşım dediki evet senin annen baban ailen var ve evet parada iyi kazanıyorsun. Ama senin önceliğin karın ve iki çocuğun o izin vermeden ailene yollayamadım ve senin ailen para konusunda sizi üzecek bi aile dediler.tanıyorlar çünkü.

Bunları başkasından dinleyince anladı herşeyi.

Bu sabah kahvaltıya gitmek için sözleşme ve sonrasinda bebek alışverişi için.

Saatlerce alışveriş yaptık. Herşeyi en güzelinden seçip aldık. Güzel de zaman geçirdik.

Tabi hemen aramız yağlı ballı olmadı. Konuşuyoruz ama en resmi bi şekilde ama en azından birbirimizi kırmadan.

Dün dedim bosanacaksak uzatmayalım ve sürekli bu lafikre duymayim diye.

Şimdilik durumlar bu.

Ağrımı numara sanmış. Barışalım diye numara yapıyorum sanmış. Zaten çok kötü olsan beni kaldirirdin diye düşündüm dedi.
Çünkü normalde çok kötü olunca hadi gidelim derim hep.

Ne olursa olsun gelip sorman gerekirdi bebeğe bişey olabilirdi dedim. Ki o konuda kızgınım hala.
Dikkatimi çekmek için yaptığını düşündüm dedi. Zaten yeterince fırça yedi bu konuda benden ve arkadaşlarımızdan.

Boşanma konusunda kimseye bişey sormamış adliyeye girip çıkmış sadece .
Çok sinirlenmistim onun için. Yoksa öyle şeyler deyip yaparmiyim dedi.

Kırgınım tabiki hala. Kolay kolay unutmam bunları.

Ne olursa olsun hamile bi kadına bukadar yapılmaz dedim.düşman olsa insan acır merhamet eder dedim.

Şuan oğlum çok mutlu. Hatta bugün kardeşi için baya bişey seçti.
Beşik bebek arabasi kıyafet oyuncak hatta.
En azından o huzurlu olsun dedim.

Diğer olayı çözmeye calisiyo şuan eşim.
Bakalım tekrar yazacak mi.
Bu arada yazan kişi beni baya bi kötülemis. Hadi ordan yazasım geldi kıza.

Nası bi hazımsızlık. Eşim benim hamile olduğumu bana çok değer verdiğini söylemiş. Kız bi bebek de benden yapsan yazmış. Şaka gibi yani.
Suphelendigi biri var aslında. Bu işin peşini birakmiycam eğer bulursam mahvedicem diyo.

Ben sakın sakın dinliyorum. Suçu olmadığına eminim. Çünkü suphelendigi kişi daha önce bukadar ileri gitmese de yapmaya çalışmıştı bişeyler. Eşim rezil etmişti onu.

ya çekerse ordan toplu olarak maaşınızı olmamış şey değil
Benim maasim onun için okadar küçük bi meblağ ki tenezzül bile etmez.

Hem dün hatasını anladıktan sonra böyle bişey yapmaz diye düşünüyorum. Ayrıca benim adıma yatırdığı bireysel emekliligim de var onunda limitini yükselmişti daha önce. Çocuklar içinde altın hesabı var. Yani bi şekilde biyerlerde birikiyor.

Ama yine de ben elimde nakit ufak tefek aticam artık kenara.

Durumunuzun duzeldigine cok sevindim inşallah dahada iyi olursunuz.. keyfle saglikla kucaginiza alırsınız bebisinizi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…