Bu WhatsApp web ı çok duyuyorum bu ara aklıma da geliyor aslında takibe almak.Kusura bakmayn ama s.refsiz diyicem esinize. Tehdite bak.
Olsun siz canını merak ettim diye arayın.
Supheleniyorsanz da whatsappını takibe alın. Whatsapp web mi ne varmıs ordan.
Bu WhatsApp web ı çok duyuyorum bu ara aklıma da geliyor aslında takibe almak.
Böyle bişeyler beni tehdit etmesi çok acımasızca.
Ne yazikki kıskandığım kız yapacak potansiyelde.
Ve yarın bu gecenin açıklamasını yapmadığına aklıma gelecek tek şey bu
Yarın bu tehditin hesabını da sorun. Benim de baskasıyla isim olmaz ama böyle giderse olacak tarznda.
Umarım okadarini yapmamıştır bi kenarda arabada uyumuştur yada otelde.
İçim rahat deil. Ve birden çöktü bu konudaki huzursuzluk.
Kendimi harap ettiğimle kalacağım olan bana oluyor
Derin nefes alın ve rahatlatn kendinizi. Hakkınızda hayırlısı..
Pardon ogretmendiniz değil mi? Lütfen kendinize bakın önce. Siz böyle bir adamı hak ediyor musunuz? Maden ona gore sorunlusunuz kurtulun ondan. Bakalım sizin gibi başkasını bulabilecek mi? Yazık değil mi? Birde gitmeden ne ima etmiş çocuklarının annesine. Benim midem kaldırmadı. Yarın geldiğinde ya da bu saatten sonra geldiğinde onu içeri alacak misiniz? Hiç mi bu adam neden bana iş arkadaşı ile böyle bir imada bulundu diye dusunmeyeceksiniz? Yazıktır, günahtır kadinliginizi bu kadar dusurmeyin. Ona bağımlı değilsiniz. Bu saate kadar neredeyse bırakın orada kalsın. Dışarıda bile olsa, soğuğu size tercih etmiş demektir. Üzgünüm ama tercih edilmediniz, bunun devamı gelecektir..Aramadım.
Biliyorum aramamıbekliyor ama bu defa ben adım atmayacağım.
Alıştığı düzen değişmeli yavaş yavaş. Çünkü taviz verince devamı yine bana dönecek.
Ama yarın geldiğinde demekki artık gidecek yerin var ki gelmiyorsun diyeceğim.
Çünkü önceki sefer gidecek yerim olsa gelmezdim demisti
Olan bana oluyor yine.
İçim rahat deil.
Umarım okadarini yapmaz bana. Ve bi kenarda arabada veya otelde uyuya kalmıştır. Umarim
umarım o kadar acımasız olmazPardon ogretmendiniz değil mi? Lütfen kendinize bakın önce. Siz böyle bir adamı hak ediyor musunuz? Maden ona gore sorunlusunuz kurtulun ondan. Bakalım sizin gibi başkasını bulabilecek mi? Yazık değil mi? Birde gitmeden ne ima etmiş çocuklarının annesine. Benim midem kaldırmadı. Yarın geldiğinde ya da bu saatten sonra geldiğinde onu içeri alacak misiniz? Hiç mi bu adam neden bana iş arkadaşı ile böyle bir imada bulundu diye dusunmeyeceksiniz? Yazıktır, günahtır kadinliginizi bu kadar dusurmeyin. Ona bağımlı değilsiniz. Bu saate kadar neredeyse bırakın orada kalsın. Dışarıda bile olsa, soğuğu size tercih etmiş demektir. Üzgünüm ama tercih edilmediniz, bunun devamı gelecektir..
İnşallah.Merak etmeyin yaptığını sanmıyorum. Sadece kavga anında canınızı acıtmak istemistir. Eger sizi aldatsa kendinin de canı yanacak cocukların da, bunu göze alamaz.
Yine de iciniz rahat etmeyecekse whatsappını takibe alın. Ama ben zannetmiyorum.
Esinizin tartısırkenki tek derdi canınızı acıtmak o kadar. Aldatmayı göze alamaz
İnşallah.
Tartışırken beni kırmak alışkanlık oldu onda artık.
Sonrasında sinirliydim öyle dermişim diyor.
Öfke kontrol problemi olduğuna eminim ben bunu ona da söyledim.
Ben çok denedim anlatmayı ama sorunu hep bende görüyor.Siz simdi sakinleşin. Parayı hazmedememis demekki esiniz, ya da kaybedicem paramı korkusundan şirazesi kaymış.
Anlatın ona derdinizi. Kırıldıkca senden uzaklaşıyorum diye. Ama sakince anlatın. Tabi öncelikle bu gecenin hesabını sorun.
Ama sizi aldatacak kadar alçalmamıştır. Cift terapisi önerin esinize.
Pardon bacım ama ne acımasızlığından bahsediyorsun. Önceki konu başlığını okudum, adam çocuk 6 buçuk aylık olmuş git bebeği aldir diyor ve sen umarım bu kadar acımasız olmaz diyorsun. Polyanacilik oynama! Madem maşı senin maaşının bilmem kaç katı al nafakani üstünde kendi paranla gül gibi geçin. En azından çocuklarla kendine psikolojik baskı yapmamış olursunuz. Böyle nereye kadar. Parasizken kocana iyiydin ama parayı bulunca herşeyi değiştiren koçan üzgünüm ama seni begenmemeye başlamışumarım o kadar acımasız olmaz
Ben çok denedim anlatmayı ama sorunu hep bende görüyor.
Beni suçlayıp konuyu kapatmak istiyor.
Empati yapıyorum evet hatalı yanlarım illaki var ama bu kadar öfkeyi hakedecek kadar değil.
Hele ki evden gitmeyi hakedecek kadar asla
Herşeyi yaptığım halde en ufak bişeyde nankörlük ederken bir de bıraksam neler duyarım acaba.
Kadın tut deyip duruyor.
İyide kadın benim dolap düzenimi yada her çamaşır günümü nasıl Ayarlasın.
Uyudu da tutmuyor. Oğlumu mutlu mesut uyuttum neyseki bari o rahat uyusun
arkadaşım kadın tut diyorsa kesinlikle tut dolap düzenini yine sen ayarla diğer işleri kadına yık çok pişman olursun sonra.Bir arkadaşım aynı durumdaydı evin işinin içinden çıkamıyordu yapsa da çok yoruluyordu sonradan durumları çok çok iyileşmişti onların da kocası sürekli kadın al dediği halde almıyordu eski psikolojiyi bir türlü terkedemiyordu ve onlar da deli gibi aşıktı sonuç mu adam kadını defalarca aldattı maalesef bu kadar varlık ve imkanın içinde bir ev düzeni kuramadın dedi tabii kadın evin düzenini kuramadığı gibi adamın ailesini de dışlıyordu özetle kıssadan hisse çıkar bence erkeklerin model maalesef böyle seninki böyle olcak diye bişey yok ama dikkatli ol kendini işe güce kaptırıp yorulma al kadını sende güleryüzlü keyifli ol kocana kaliteli zaman ayırHerşeyi yaptığım halde en ufak bişeyde nankörlük ederken bir de bıraksam neler duyarım acaba.
Kadın tut deyip duruyor.
İyide kadın benim dolap düzenimi yada her çamaşır günümü nasıl Ayarlasın.
Uyudu da tutmuyor. Oğlumu mutlu mesut uyuttum neyseki bari o rahat uyusun
demekki yalniz degilmisim beni anlattin sanki bende boyle cekiyorum dogacak bebegi umrunda degil hergun aglatiyor o kadar kiriyo ki almiyor kalbim daha canim hurma cekmisti alir misin dedim yok dedi git kendin al dedi falan... Biz kadinlar cok haksizliga ugruyoruz erkeklerden nefret ediyorummm pisman olacagi sozler soyluyor inslh gec kalir bi kucuk ozur icinde hayati boyunca vicdan azabindan geberirrrrrrrr anladogim tek seyy erkeklerin kalpsiz ve acimasiz olmasi yazikkBazen tıkanıp kalıyor insan işte böyle. Tam düzeldi diyorsun artık toparladık ama bi anda alt üst olabiliyor hayatın. Tam bi ay önce yazdığım sorunumun tekrar ortaya çıkmasından huzursuzum. Ve evet gerçekten çaresiz ve mutsuzum.
Psikoloğa gidiyorum 15 günde bi düzenli olarak ve artık hafifledim zannediyordum. Oysaki bastırmışım sadece.
Benim hissettiğim yaşadığım hicbirseyi düşünmeden empati kurmak zahmetinde bulunmadan ne de kolay kırıyor kalbimi.
Bıktım senden yetti artık.
Ne kolay çıkıyor ağzından bu sözler.
Ne hamileligim ne oğlum hicbirseyi umursamadan.
Bu akşam biz tartışırken oğlumun gözlerindeki korku ve onun bana dönüp bak çocuğu ne hale getirdin demesi.
Oysa o kırıp döküp gidince oğlumu oyalayıp unutturma görevi benim.
İnsanca sorduğum birkaç soruya cevap vermek yerine bağırıp çağıran o ama oğlumu üzen ben.
Ben hiç istermiyim üzülmesini.
O kapıyı çarpıp gidince içimde kopan okadar şeye rağmen oğlumu üzmeden herşeyi içime atıp kafasını başka şeylerle meşgul etmek cokmu kolay benim için.
Hele ki içimdeki bebeğim.
Okadar mutsuz büyüyor ki anlatamam.n
Oğlumu bi şekilde mutlu etsemde içimdeki masum herşeyi hissediyor benimle.
Çaresiz mutsuz olmak .
Neden beni düşman gibi görüyor.
Neden pişman olacağı şeyler söylüyor.
Hayatını mahveden okadar insanı en ufak bi selamlarin da affederken neden bana böyle davranıyor.
Tükenmek mi. Dibine kadar yaşadığım bi duygu artık bu.
Eskiden sadece trip atardı bu çekip gitmeler 2. Kez oldu.Tekrar tekrar konuşun gercekten. Anlayana kadar. Evde hamile bir eş varken çıkıp gidilmez cocuk varken. En olmadi gecsin baska odaya otursun konusmasn.
Başka çocuk mu.Pardon bu adam kapiyi kapatip nereye gidiyor?
Sizde caninizi sıkmayin.
Hamilesiniz.
Ve lutfen başka cocuk yapmayin!
Yok ben birşeyler aldım baktım desem birşey demez.Kadın tutun bence de. Dolap düzeni ayarlayan, çamaşır asan fazla kadın yok zaten. Temizliği yaptırırsınız. Elektrik süpürgesi, yer silme, toz alma, banyo ve tuvaleti temizleme, cam silme, balkon yıkama, kapı silme. Az iş değil. Kadın tutmama konusunda haksızsınız. Diğer tüm konularda haklısınız.
Bir de neden bebeğiniz için birşeyleri siz çıkıp almıyorsunuz anlamadım. Bugün zıbın aldım, beşik baktım deseniz kızar mı? Bu arada, hazır para kazanıyorken ev alsanız, yatırım yapsanız iyi olur. Hep böyle kazanmayabilir.
Asıl konuyla ilgili olarak, birkaç tane iyi evlilik terapisi bulup, eşinize hangisini tercih ediyorsa seçtirin ve birlikte gidin. Veya o bulsun. O istemezse siz bireysel terapiye gidin. Tutumlu birisiniz ama bunu bebeğinizin sağlıklı gelişimi için bir yatırım olarak görün, bebeğiniz için yapın. Umarım hepsi çabucak hallolur ve çok mutlu olursunuz.
Zaten çok zor bir hamilelik geçirdim birde iş yapınca çok kötü oluyorum.arkadaşım kadın tut diyorsa kesinlikle tut dolap düzenini yine sen ayarla diğer işleri kadına yık çok pişman olursun sonra.Bir arkadaşım aynı durumdaydı evin işinin içinden çıkamıyordu yapsa da çok yoruluyordu sonradan durumları çok çok iyileşmişti onların da kocası sürekli kadın al dediği halde almıyordu eski psikolojiyi bir türlü terkedemiyordu ve onlar da deli gibi aşıktı sonuç mu adam kadını defalarca aldattı maalesef bu kadar varlık ve imkanın içinde bir ev düzeni kuramadın dedi tabii kadın evin düzenini kuramadığı gibi adamın ailesini de dışlıyordu özetle kıssadan hisse çıkar bence erkeklerin model maalesef böyle seninki böyle olcak diye bişey yok ama dikkatli ol kendini işe güce kaptırıp yorulma al kadını sende güleryüzlü keyifli ol kocana kaliteli zaman ayır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?