İnşallah sizinki de benimki de geç olmadan akillanirdemekki yalniz degilmisim beni anlattin sanki bende boyle cekiyorum dogacak bebegi umrunda degil hergun aglatiyor o kadar kiriyo ki almiyor kalbim daha canim hurma cekmisti alir misin dedim yok dedi git kendin al dedi falan... Biz kadinlar cok haksizliga ugruyoruz erkeklerden nefret ediyorummm pisman olacagi sozler soyluyor inslh gec kalir bi kucuk ozur icinde hayati boyunca vicdan azabindan geberirrrrrrrr anladogim tek seyy erkeklerin kalpsiz ve acimasiz olmasi yazikk
akillanmasi icin daha bisey demiyorum hamile birine bu acilari yasatmak nedirhangi insan evladi yapabilir bunu yok kardesim bunlar insan degil seytanin beden almis hali baska insan evladi bu kadarini yapamaz ici el vermez yani o kadar bedduamialdi surunsun inslhİnşallah sizinki de benimki de geç olmadan akillanir
eskiler boşuna dememiş, erkeğin iki tabağı varsa birini kıracaksın.,İnşallah sizinki de benimki de geç olmadan akillanir
Çok çok haklısınızeskiler boşuna dememiş, erkeğin iki tabağı varsa birini kıracaksın.,
çünkü parayı çok bulunca saçmalıyorlar.
millete mi yediriyor, sen ye arkadaşım.
kocanı borca sok. eşyanı yenile, kendine araba al, odalarını yenile. bir şeyler yap sen harca. borçlanınca millete yedirecek para bulamayınca mecburen sana döner.
belki şımarıklığı böylece biter.
hiç acıma, böyle tiplere acırsan kocan dahi olsa, acınacak hale düşersin.
hem sen niye canını sıkıyorsun, söylediklerini duyma, umursama, parasını ye, çocuklarınla keyfine bak.
gittiği yere kadar git.
sen alttan aldıkça, eşin adına bahaneler ürettikçe, eşin düzelmiyor olan sana ve çocuklarına oluyor. o yüzden biraz bencil ol ve çocuklarının iyiliği için kendin için ne gerekiyorsa onu yap.
Eskiden sadece trip atardı bu çekip gitmeler 2. Kez oldu.
Ama belli ki devamı gelecek. Bu arada hala ses seda yok.
WhatsApp a en son dün evden gitmeden girmiş. Face e de gece 11 de son.
Aramadım. Aramalacağım.
Oğlum uyanınca alıp kahvaltıya götüreceğim. Sonra da kardeşine birşeyler alalım diyeceğim.
yani cok dusuncesiz yardim etmesi lazimken yoruldum diyor size hamile halinizle insan cocugunu götürmezmi tuvalete nasıl ici rahat ediyor bende hamileyim hic bisey yapmıyorum esim yapiyo yapmazsada kendi bilir o cocuk tek senin degil ay boylelerini cok dovesim geliyo gıcıklarBilmiyorum. Ama kaldıramıyorum.
O beni suçluyor. En ufak bişeyde naptin sanki ne yapiyorsunki diyor.
Mesela bugün misafirim vardı. Ki karnım burnumda. İş arkadaşlarım geldi. Haliyle çok yoruldum.
Akşam onlar gidince oğlum tuvalete gitmek istedi kalkamadım yerimden sen gotururmusun dedim.
Ben çok yoruldum dedi.
Oysa tüm gün oturdum demişti.
Bende neden yoruldun dedim.
3 kez eve gelmiş bugün arabayla yorulmuş. Üstelik ev ve işyeri 5 dk arabayla.
Bende sabah temizlik yaptım akşam ikram hazırladım sonra misafir agirladim daha yorgunum dedim.
Naptiysan sanki diyor.
Önceki konumda yazdım sonra çok pişman oluyor ama kırınca gözü görmüyor
Beynim çatlıyor resmen.eskiler boşuna dememiş, erkeğin iki tabağı varsa birini kıracaksın.,
çünkü parayı çok bulunca saçmalıyorlar.
millete mi yediriyor, sen ye arkadaşım.
kocanı borca sok. eşyanı yenile, kendine araba al, odalarını yenile. bir şeyler yap sen harca. borçlanınca millete yedirecek para bulamayınca mecburen sana döner.
belki şımarıklığı böylece biter.
hiç acıma, böyle tiplere acırsan kocan dahi olsa, acınacak hale düşersin.
hem sen niye canını sıkıyorsun, söylediklerini duyma, umursama, parasını ye, çocuklarınla keyfine bak.
gittiği yere kadar git.
sen alttan aldıkça, eşin adına bahaneler ürettikçe, eşin düzelmiyor olan sana ve çocuklarına oluyor. o yüzden biraz bencil ol ve çocuklarının iyiliği için kendin için ne gerekiyorsa onu yap.
Kesinlikle karşısında güçsüz durmayacagim artık.Allah yardimcin olsun istersen yikil ama o geldiginde dipdik dur hicbirsey bekleme az muhattap ol az konus ona muhtac olmadigini hissettir
Benim içimden ona neler yapmak geliyor bir bilseniz.yani cok dusuncesiz yardim etmesi lazimken yoruldum diyor size hamile halinizle insan cocugunu götürmezmi tuvalete nasıl ici rahat ediyor bende hamileyim hic bisey yapmıyorum esim yapiyo yapmazsada kendi bilir o cocuk tek senin degil ay boylelerini cok dovesim geliyo gıcıklar
Çok sagolunALLAH yardımcın olsun
Oğlumla plan yaptık bugün için. Gerçi çok küçük bir şehirde yapilabilecekler bile kısıtlı ama o da evden çıkmıyorbende çıkmıyorum 4 gündür hasta diye.Sen çocuklarına sarıl ne güzel arkadaşın var evde işte düşünme o adamın yaptıklarını .. Burda bi arkadaşında dediği gibi parasını ye ne sipariş ediosan et laf yapsa başına kaksa bile et doğacak çocuğuna bişeyler al kendini alışverişe ver. Al çocuğunu çık dışarı gündüz gez bi hava al oyun salonlarına gidin birlikte yemek yiyin güzel vakitler geçirin. Sen o adamı kafana taktıkça hareketlerine tepki gösterdikçe daha da azıcak sal ipini gitsinnnnnnnnn, sen en ufak şeylerden mutlu etmeye bak kendini
Ona hicbirsey olmaz bunu Bitez daha anladım.Evet böyle yapın. Ama ben arardım sanırım yani en azından insanlık namına başına bir sey geldi mi gelmedi mi diye.
He domu gibiyse o zaman bir daha asla aramazdım. Sağlıklı ve ona ragmen hamileyken beni cekip gidiyorsa burnundan getirirdim yokluğumla.
Çekip gitme konusunu da cidden konusmanız lazım. Artist artist hareketler nefret ederim.
işte bu yüzden artık kendinizi ve çocuklarını düşünün, keyfinize bakın.Ona hicbirsey olmaz bunu Bitez daha anladım.
Az önce mesaj attı balıklara yem verin diye.
Yani tüm gece nerde kimle olduğu belli değil ama sabah aklına gelen ilk şey baliklari
Seviyorsa gelir canim..bence gelicek yani icime oyle doguyor,ama ikinizin ciddi bir konusmaya ihtiyaciniz var birbirinizden beklentilerinizi,isteklerinizi,kirildiginiz noktalari paylasmaniz lazim en cokta iletisimsizlik yuzunden ciftler bu hale geliyor ne yazikki...Önceki sefer niye geldin ki kalsaydın gittiğin yerde demiştim gidecek yerim olsa giderdim demişti. Sanırım bu sefer gidecek bir yeri var ki gelmiyor
Gelmedimi kiz!off bee bende gelir diyodum ya...neyse yinede pes etme bu belliki akli sira sana ders verecek.hic takma kafana belkide bi arkadasinda falan kalmistir ay ne bileyim iyi dusunmek istiyorum..hamilesin ustelik nasil yanliz birakir seniOna hicbirsey olmaz bunu Bitez daha anladım.
Az önce mesaj attı balıklara yem verin diye.
Yani tüm gece nerde kimle olduğu belli değil ama sabah aklına gelen ilk şey baliklari
Annem dahil herkes onun hep ideal bir eş ve baba olduğunu düşünüyor.işte bu yüzden artık kendinizi ve çocuklarını düşünün, keyfinize bakın.
siz ona önem verdikçe, o parasından dolayı çevre edindiğini anlamadıkça hiçbir şey değişmez.
en güzeli harcayın, ele son model telefon sözü ne demek yahu?
hadi ailesine harcasa bir nebze anlaşılır, elin adamlarına neden harcıyor?
ayrıca ele iyi olan, bana kötüyse o insan dünyanın en kötü, ikiyüzlü insanıdır.
sen de ona el gibi davran bakalım, kafasına dank edecek mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?