Haketmiyorum bunları

İnşallah sizinki de benimki de geç olmadan akillanir

Eşin niyeti bozmuş gibi sanırım kızlardan yüz bulunca kendini nimetten saydı ....

akillanmasi icin daha bisey demiyorum hamile birine bu acilari yasatmak nedirhangi insan evladi yapabilir bunu yok kardesim bunlar insan degil seytanin beden almis hali baska insan evladi bu kadarini yapamaz ici el vermez yani o kadar bedduamialdi surunsun inslh

eskiler boşuna dememiş, erkeğin iki tabağı varsa birini kıracaksın.,
çünkü parayı çok bulunca saçmalıyorlar.
millete mi yediriyor, sen ye arkadaşım.
kocanı borca sok. eşyanı yenile, kendine araba al, odalarını yenile. bir şeyler yap sen harca. borçlanınca millete yedirecek para bulamayınca mecburen sana döner.
belki şımarıklığı böylece biter.
hiç acıma, böyle tiplere acırsan kocan dahi olsa, acınacak hale düşersin.
hem sen niye canını sıkıyorsun, söylediklerini duyma, umursama, parasını ye, çocuklarınla keyfine bak.
gittiği yere kadar git.
sen alttan aldıkça, eşin adına bahaneler ürettikçe, eşin düzelmiyor olan sana ve çocuklarına oluyor. o yüzden biraz bencil ol ve çocuklarının iyiliği için kendin için ne gerekiyorsa onu yap.

Çok çok haklısınız

Allah yardimcin olsun istersen yikil ama o geldiginde dipdik dur hicbirsey bekleme az muhattap ol az konus ona muhtac olmadigini hissettir

Evet böyle yapın. Ama ben arardım sanırım yani en azından insanlık namına başına bir sey geldi mi gelmedi mi diye.

He domu gibiyse o zaman bir daha asla aramazdım. Sağlıklı ve ona ragmen hamileyken beni cekip gidiyorsa burnundan getirirdim yokluğumla.

Çekip gitme konusunu da cidden konusmanız lazım. Artist artist hareketler nefret ederim.

Sen çocuklarına sarıl ne güzel arkadaşın var evde işte düşünme o adamın yaptıklarını .. Burda bi arkadaşında dediği gibi parasını ye ne sipariş ediosan et laf yapsa başına kaksa bile et doğacak çocuğuna bişeyler al kendini alışverişe ver. Al çocuğunu çık dışarı gündüz gez bi hava al oyun salonlarına gidin birlikte yemek yiyin güzel vakitler geçirin. Sen o adamı kafana taktıkça hareketlerine tepki gösterdikçe daha da azıcak sal ipini gitsinnnnnnnnn, sen en ufak şeylerden mutlu etmeye bak kendini

yani cok dusuncesiz yardim etmesi lazimken yoruldum diyor size hamile halinizle insan cocugunu götürmezmi tuvalete nasıl ici rahat ediyor bende hamileyim hic bisey yapmıyorum esim yapiyo yapmazsada kendi bilir o cocuk tek senin degil ay boylelerini cok dovesim geliyo gıcıklar

Beynim çatlıyor resmen.
Az önce mesaj attı balıklara yem verin diye.

Zaten önemli olan balıklar. Çocuklar ve ben deilim.

Bende geceyi kimle nerde gecirdiysen onunla kal artık yazdim

Benim içimden ona neler yapmak geliyor bir bilseniz.

Mutsuz uykusuz bol sancılı baş ağrılı bir güne basladim

Oğlumla plan yaptık bugün için. Gerçi çok küçük bir şehirde yapilabilecekler bile kısıtlı ama o da evden çıkmıyorbende çıkmıyorum 4 gündür hasta diye.

Biraz bu evden uzaklaşmak iyi gelecek

Ona hicbirsey olmaz bunu Bitez daha anladım.

Yani tüm gece nerde kimle olduğu belli değil ama sabah aklına gelen ilk şey baliklari

Yani tüm gece nerde kimle olduğu belli değil ama sabah aklına gelen ilk şey baliklari
işte bu yüzden artık kendinizi ve çocuklarını düşünün, keyfinize bakın.
siz ona önem verdikçe, o parasından dolayı çevre edindiğini anlamadıkça hiçbir şey değişmez.
en güzeli harcayın, ele son model telefon sözü ne demek yahu?
hadi ailesine harcasa bir nebze anlaşılır, elin adamlarına neden harcıyor?
ayrıca ele iyi olan, bana kötüyse o insan dünyanın en kötü, ikiyüzlü insanıdır.
sen de ona el gibi davran bakalım, kafasına dank edecek mi?

Önceki sefer niye geldin ki kalsaydın gittiğin yerde demiştim gidecek yerim olsa giderdim demişti. Sanırım bu sefer gidecek bir yeri var ki gelmiyor
Seviyorsa gelir canim..bence gelicek yani icime oyle doguyor,ama ikinizin ciddi bir konusmaya ihtiyaciniz var birbirinizden beklentilerinizi,isteklerinizi,kirildiginiz noktalari paylasmaniz lazim en cokta iletisimsizlik yuzunden ciftler bu hale geliyor ne yazikki...

Gelmedimi kiz!off bee bende gelir diyodum ya...neyse yinede pes etme bu belliki akli sira sana ders verecek.hic takma kafana belkide bi arkadasinda falan kalmistir ay ne bileyim iyi dusunmek istiyorum..hamilesin ustelik nasil yanliz birakir seni

Annem dahil herkes onun hep ideal bir eş ve baba olduğunu düşünüyor.

Aslında bu paraya kadar oyleydik.

Ama şimdi hayatını olumsuza çeviren insanlarıbile affedip hata yapılır geçmişte kalır derken bana karşı nankörlük ediyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…