Hakettim ben

Iki uc gun degil o arayana dek aramayacaksin. Bak tatlim iliski tek tarafli yurumez. Tek tarafli olmaz bu is. Bi sen cabaliyorsun hani karsida caba? Gore gore telini acmiyor. Sevmekle olmaz sevmek sozde olmaz sevmek caba ister fedakarlik ister. Ben bunu sevgilinde gormuyorum. Sen ustune gittigin surecede bu boyle gider. Bak her an gidecekmissin havasi sergile her daim. Dusme ustune bu kadar. Nasilsa bu beni birakmaz deyip rahat davraniyor senin yuzunden. Arar illa aramadan durmaz ama bekle sen arama sakin. Ilgi gosterip aninda kesen erkegede ayri uyuzum anliyorum suan seni ayni seyi bende yasadim.

Aslinda biz uzun zamandir hergun konusurduk.Arardi surekli.Ama su iki haftadir bisi var ne bilim.Daha az konusuyoruz.Bende uzerine fazla gidiyorum.Arar mi bilmiyorum ki :-( Kendimi tutmaya calisicam ama

Aslinda biz uzun zamandir hergun konusurduk.Arardi surekli.Ama su iki haftadir bisi var ne bilim.Daha az konusuyoruz.Bende uzerine fazla gidiyorum.Arar mi bilmiyorum ki :-( Kendimi tutmaya calisicam ama
Vardir sebebi onunda bilemiyorum. Erkeklerin cok ustune gitmeye gelmiyor. Geri cekiliyorlar hemen. Eskiden sen gibiydim bende. Ustune duserdim. Sonra baktim olmuyor her an gidecek gibi davrandim. Sonuc basarili oldu. O nasil duruyor sensiz? Bunu dusun sende bir. Bak lutfen arama onu. Her seyi daha kotu yapiyorsun!

Tamam canim aramiycam kendimi tutmaya calisicam.Evet daha da kotu oluyo hersey :-( sizindemi boyleydi iliskiniz

Aynen valla. Zaten önemli olan birbirimizi fiştekleyebilmek :) bak mesela ben bilmiyorum senin adn nr kmsin nesin nerdensin nerelisin. Ama seni çok sevyrm :)
Akıl verıyoruzda kendimize yetmiyor o akıl bazen:) bu site iyi ki var:)

Aynen valla. Zaten önemli olan birbirimizi fiştekleyebilmek :) bak mesela ben bilmiyorum senin adn nr kmsin nesin nerdensin nerelisin. Ama seni çok sevyrm :)
Değil mi canım burda ne güzel dertleşiyoruz dedikodu yapacak mı korkusu yok arkamdan konusacak mı korkusu yok arkadaş oluyoruz derttaş oluyoruz.. bende seni çok seviyorum:)

Aramiyorum bakalim kendimi tutmaya calisiyorum
bacım deli misin, her yazana aramiyorum, kendimi tutmaya calisiyorum diye cvp vermişsin. tipki esrarkeş ya da alkol, sigara bagimlisi gibi tepkilerin. 3 gun aramasan nolucak, genel olarak saglikli bi ilişki yasadigini düşünmuýorum. bi şekilde saplantiya ve bagimliliga döndürmüşsun olayi. bence yardim al profesyonel .

Evet takinti yaptim baya bi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…