- 28 Şubat 2017
- 1.789
- 2.033
- 133
- 30
- Konu Sahibi Portakalli ordek
-
Değil mi canım burda ne güzel dertleşiyoruz dedikodu yapacak mı korkusu yok arkamdan konusacak mı korkusu yok arkadaş oluyoruz derttaş oluyoruz.. bende seni çok seviyorum:)
Bir sey deyim mi sana eger boyle devam edersen sen mutsuz olacaksin o da kacip gidecek bilgin olsun. Eskiden derdim benimkine aramiyorsun mesaj atmiyorsun ilgisizsin hic haber vermiyorsun bisey yapacaginda falan diye. Simdi biraktim bunlari surekli gidecek gibi davraniyorum. Benden izinsiz hareket bile etmiyor artik.Tamam canim aramiycam kendimi tutmaya calisicam.Evet daha da kotu oluyo hersey :-( sizindemi boyleydi iliskiniz
Bekliycem o arayana kadar bidaha da yapmiycam boyleİlişkinizin öncesini bilmem de peş peşe aranmak ciddi sinir bozucu. Beni de bir kere bir arkadaşım delirtmişti böyle. Bi işin ortasındayım, birine laf anlatmaya çalışıyorum, telefon çandamda susmuyor. Peşpeşe aradı durdu. En sonunda işim bitti de aramasına cevap verip saydırmıştım böyle.
Valla bence de haketmişsiniz. İnsan az düşünceli olur, bu insan bakamıyorsa dur bakalım bir işi vardır herhalde der dimi...
Haklisin canim.Peki şu durumda sence beni arar mi ki buBir sey deyim mi sana eger boyle devam edersen sen mutsuz olacaksin o da kacip gidecek bilgin olsun. Eskiden derdim benimkine aramiyorsun mesaj atmiyorsun ilgisizsin hic haber vermiyorsun bisey yapacaginda falan diye. Simdi biraktim bunlari surekli gidecek gibi davraniyorum. Benden izinsiz hareket bile etmiyor artik.Yapma geri cekil. Ama sen tamam deyip yine ararsan olmaz. Umursamaz ol tek erkek o degil bu dunyada unutma bunu. Ona tek erkek o gibi hissettirme. Senin icin tek olsun ama o bunu bilmesin.
Sen bi sus firsat ver arar o da. :) Bak kuzum belki biraz sert yaziyorum farkindayim ama gorunce boyle cok kiziyorum. Bir insanin ustune bu kadar dusulmez. Sen aramayi mesaji bi kes nasil degisiyor gor. O nasil davraniyorsa oyle davran. Soguk davran hatta seviyorsa ustunde durur dikkatini ceker zaten. Bir erkek icin yipratma kendini lutfen.Haklisin canim.Peki şu durumda sence beni arar mi ki bu
Evet ama ben iliskimizin bitmesinden korkuyorum.O seviyo eminim.ama ben cok ustune dusuyorum.Hele bu aralar baya ustune gidiyorum.Arar diyosun yani umarim :-(Sen bi sus firsat ver arar o da. :) Bak kuzum belki biraz sert yaziyorum farkindayim ama gorunce boyle cok kiziyorum. Bir insanin ustune bu kadar dusulmez. Sen aramayi mesaji bi kes nasil degisiyor gor. O nasil davraniyorsa oyle davran. Soguk davran hatta seviyorsa ustunde durur dikkatini ceker zaten. Bir erkek icin yipratma kendini lutfen.
Bakalim aramiycam yarin napicak.Aramaz herhalde icimden ole geciyoSen bi sus firsat ver arar o da. :) Bak kuzum belki biraz sert yaziyorum farkindayim ama gorunce boyle cok kiziyorum. Bir insanin ustune bu kadar dusulmez. Sen aramayi mesaji bi kes nasil degisiyor gor. O nasil davraniyorsa oyle davran. Soguk davran hatta seviyorsa ustunde durur dikkatini ceker zaten. Bir erkek icin yipratma kendini lutfen.
Bugun erkek arkadasimla buluscaktik.Aradim acmadi.Ama mesengerda aktif gordum.Aradim baya bi acmadi.Msj attim hem normalden mesengerdan whatsapdan.Sonra aradi.Sen bizim naptigimizi biliyon mu dedi.Bi insan on kez yirmi kez aranir mi, sanki biz bi haltlar yiyoz diye mi ariyon dedi.Buluscaktik o yuzden aradim dedim.O da bulusmiycam senle dedi.Evet ne deseniz haklisiniz.kendime hakim olamadan aradim ben ya :-(
Evet peki nasil duzelcek artik. :-( kac saattir yazmiyom da aramiyom dahaketmişssin cidden
hayır bizi dinlemedin aradın kenidini geri çekmedin
bari arayınca açmadaıysa bi rahat ver tekrar tekrar arama
saygısı kalmadı sayende sana
Evet ama ben iliskimizin bitmesinden korkuyorum.O seviyo eminim.ama ben cok ustune dusuyorum.Hele bu aralar baya ustune gidiyorum.Arar diyosun yani umarim :-(
Bakalim aramiycam yarin napicak.Aramaz herhalde icimden ole geciyo
Evet peki nasil duzelcek artik. :-( kac saattir yazmiyom da aramiyom da
Şimdi gunduz yaninda olan arkadasini aradim canim.benle ilgili bisey demis mi diye.dememis.calisiyormis.duymamis ikiside telefonu.Ben biraz panik yaptim galiba.neyse aramiycam sen haklisin canim.yarin da gidicem kutuphanede bi guzel dersime caliscam.Telefonuda koycam kenara.Arar gibi geliyo simdi ama benim aramamam gerekBir soz var sende bilirsin akacak olan kan damarda durmaz. Eger bir seyler bitecekse boyle yaparak engel olamazsin. Aksine sureci hizlandirirsin. Iliski tek tarafli cabayla yurumez bunu kabullen. Istedigin kadar bagir karsidaki sagir olduktan sonra duymaz ki seni. Arar ama geri cekil once. Sen boyle yaptikca aramazda biseyde yapmaz. Ustune kizar araniz iyice acilir.
Yok aramiycam canim.Teli kenara birakicam oturcam dersin basina.alcam sessize de gorursem acarim.gitmiycem ustune su iki ay kendimu geri cekcemkendini tutabileceğini zannetmiyorum
ama eğer tutabilirsen arama sorma o ararsa da hiç bişey olmamış gibi aç konuş
ama bu sürekli devam edecek bi şey olmalı
öyle bi günlük bi şey değil
Niye aradin arkadasini? Ay keske bi sorsaydin burda bize. Burasi niye var? Akil danismak daha dogru hareket etmek icin! Su an sen kendi basina is gorecek durumda degilsin. Saglikli dusunemiyorsun. Sormadan bir sey yapma. Arama bir daha arkadasinida onun. Arama lafini birak artik. Ya o nasil sensiz duruyor hic dusundun mu bunu? Cok zor olsaydi duramazdi! Demek ki sende durabilirsin onsuz. Hayatina odaklan onun ustune yogunlasmaktan vazgec.Şimdi gunduz yaninda olan arkadasini aradim canim.benle ilgili bisey demis mi diye.dememis.calisiyormis.duymamis ikiside telefonu.Ben biraz panik yaptim galiba.neyse aramiycam sen haklisin canim.yarin da gidicem kutuphanede bi guzel dersime caliscam.Telefonuda koycam kenara.Arar gibi geliyo simdi ama benim aramamam gerek
Canim aradigim kisi guvenilir ona soylemez.Benim kardesimin sevgilisi aradigim insan.Benle ilgili bisey dememis.simdi o mesengerda aktif bende aktifim ama yazmadimNiye aradin arkadasini? Ay keske bi sorsaydin burda bize. Burasi niye var? Akil danismak daha dogru hareket etmek icin! Su an sen kendi basina is gorecek durumda degilsin. Saglikli dusunemiyorsun. Sormadan bir sey yapma. Arama bir daha arkadasinida onun. Arama lafini birak artik. Ya o nasil sensiz duruyor hic dusundun mu bunu? Cok zor olsaydi duramazdi! Demek ki sende durabilirsin onsuz. Hayatina odaklan onun ustune yogunlasmaktan vazgec.
Evet ben de o kizdan beterim galiba :-(Bugün arkadaşıma uğrayayım dedim, çıktım evden. Neyse uğradım, dönüşte yürüyüş yapıyorum. Önümde 2 adam vardı gençten. Muhabbet ede ede yürüyorlardı. Yanlarından geçerken ister istemez muhabbetlerine kulak misafiri oldum. Ve adamın teki, kız arkadaşının zırt pırt aradığından, kendisini nasıl sık boğaz ettiğinden dert yanıyordu.
"Abi tuvalete giriyorum kız ısrarla yazıyor whtsptan, inanmam fotoğraf at diyor. Bu kızların nesi var abi, yarın öbür gün evlensem, nefes aldığıma kadar karışır. Bırak ne ciddi düşüneyim , illallah artık"
Bu cümleleri duydum, arkadaşı da "Oha be" filan diyordu.
Aklıma geldi konunuzu okuyunca, paylaşayım da konunun öbür tarafındaki yansımanızı düşünün dedim.
Evet dimi.İki seneye yaklastik tutku falan kalmamiş.Arar mi acaba :-(
Yinede dikkatli ol. Bir de bundan sorun cikmasin. Birak yazma. Duramaz emin ol bir sure sonra suskunlugun dikkat ceker. Ama sen susmadigin surece bu boyle surup gider. Erkekler bence biraz zor kiz seviyor. Aslinda sadece erkekler degil bizde oyleyiz. Boyle bir seyi elde ettigimizi hissedince gozumuzde degeri dusuyor eskisi gibi hevesli olmuyoruz. Zor ol ulasilmaz ol ol ki biraz dikkat cek. Onu sasirt biraz. Onun gozunde belki de ona bagimli onun ustune dusmekten baska isi gucu olmayan birisin. Bu durumu sen yaptin sen bozacaksin kuzum. Kendine guven her sey yoluna girer o zaman.Canim aradigim kisi guvenilir ona soylemez.Benim kardesimin sevgilisi aradigim insan.Benle ilgili bisey dememis.simdi o mesengerda aktif bende aktifim ama yazmadim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?