ama şimdi senin hitabın hoşuma gitti adını değiştirip KÜPELİ yaptım çünkü küpeli dişi
yani isim annesi sensin balım
yaa kızlar acil yardımınıza ihtiyacım var şu anda nazlıcanın patisini arı soktu hemen veterineri aradım birşey olmaz dedi ama çok korkuyorum birşey olurmu diye yaaasenağlama:çok üzgünüm:
sağoll ablam yaa Şenizyinede gözhapsimde inşallah akıllanmıştır yaz geldi artık kapı pencere hep açık olacak bu hep böyle arıları tutmaya çalışırsa yandımdelikafadulden
bu arada küpelinin adını KIRPIK koydum en kısa zamanda fotosunu çekip koyacağım başta benim ufaklıklar çok tepki verdiler ama alıştılar zaten eşim onu bahçe kapısının önünde beslememe izin verdi içeri almamı yasakladı
ama şimdi senin hitabın hoşuma gitti adını değiştirip KÜPELİ yaptım çünkü küpeli dişi
yani isim annesi sensin balım
:lepi: Barçmanım yaaa :asigim:
KIRPIK X... oldu Küpeli Hanım
hem de ne güzel olduu..
Ayyy isim annesi oldum ben..
Daha önce başıma hiç gelmemişti bu durum.. Bir isim annesinin sorumlulukları nedir acaba? Hemen öğreneyim de hata yapmayayım.. yerimseniben
:lepi: Barçmanım yaaa :asigim:
KIRPIK X... oldu Küpeli Hanım
hem de ne güzel olduu..
Ayyy isim annesi oldum ben..
Daha önce başıma hiç gelmemişti bu durum.. Bir isim annesinin sorumlulukları nedir acaba? Hemen öğreneyim de hata yapmayayım.. yerimseniben
Evet Barçmanım..
nevkuşumuz her derdimize son sürat yetişiyor..Allah razı olsun ondan.. :asigim:
..
Yerim seni Küpeli Kız..
Oyyy bunun yumuş suratını yerim ama ben ya:asigim:
Bu hayvancağızlar neden sokaklarda ya niye hep böyle of ya:çok üzgünüm:Allah'tan Küpeli barçman ablamıza denk gelmişŞeniz
Yerim seni Küpeli Kız..
Yakınlaşmada al bir hız..
Yerim seni Küpeli Kız..
Sevsin seni Barçmanımız
Ayyyy manimin manisine bakmayın.. Fotoyu görünce şevke geldim..:asigim:
Bıcı bıcıdan sonra da görürüz.. hem o zamana kadar kameralara da alışır Küpeli Kızımız..
Oyyy bunun yumuş suratını yerim ama ben ya:asigim:
Bu hayvancağızlar neden sokaklarda ya niye hep böyle of ya:çok üzgünüm:Allah'tan Küpeli barçman ablamıza denk gelmişŞeniz
Yerim seni Küpeli Kız..
Yakınlaşmada al bir hız..
Yerim seni Küpeli Kız..
Sevsin seni Barçmanımız
z..
evet yaa bende ona çokacıyorum öyle masum masum bakıyorki suratıma
kocamaan bir kova dolusu yiyecek hazırlayıp veriyorum onu yere koyana kadar üstüme atlıyor ve kollarımı çiziyor senağlama inşallah yakında düzelir diye umuyorum çünkü pek küçük değil ve çok canım yanıyor
Küpeli şanslı azınlıktanmış ki Barçman'a rastlamış
alkisalkisalkis Püsküütümüz yine döktürmüş alkisalkisalkis
O masum bakışa bitmemek elde değil :teselli: Şeniz
Küpelicim, bu mesajım sana! Lütfen, Barçman Abla'na karşı biraz daha nazik ol sengözlerimebaksanab Ol ki,seni daha rahat besleyebilsin cokacimcoook e mi benim güzelim yerimseniben
delikafadulden
valla bu mesajı okusa iyi olacak bu yaramaz küpeliyerimseniben
ben en iyisi küpeli için bir ara bir konu açayımda mercan ve çaki bızdıklarının:asigim:
konusunu meşgul etmeyelim
Mankür-pedikür olayı dediniz de aklıma geldi..
Bu Bulut var ya bu Bulut.. Şöyle yüzüstü yatar önce.. Sonra başlar mankiküre.. O tırnaklar tek tek kemirilir, yalanır yumuşatılır, yine kemirilir.. Sonra bi'de hepsini kontrol eder bakışlarıyla.. Sonra da derin bir nefes verir ve uykuya dalar..
Bakımına çok düşkün kerata..
:roflol: :roflol:
valla bu mesajı okusa iyi olacak bu yaramaz küpeliyerimseniben
ben en iyisi küpeli için bir ara bir konu açayımda mercan ve çaki bızdıklarının:asigim:
konusunu meşgul etmeyelim
Hazır yeri de gelmiş, geçerken ... Nevbahar Hanım, Nevbahar Hanım, huuuu!!! Fotoları aksatalı yıl oldu, bahane dinlemem kızarım bak, aaa olmaz ki bu kadar da ama :dilcikar:
Nev'le aynı anda atmışız mesajları kaydirigubbakcemile3 ee kalplerin yolu bir a.s
Bu akşam derse gitmicem o nedenle eve gider gitmez hemen şipşakçılı kedip söz sana yetiştircem ama ne szaman eklesem sen gelmiyosun beaaa:mymeka:
:asigim::asigim:
Hiiii meşgüliyeti olurmu aşk olsun zaten şunun şurası adam gibi gerçekten hayvan sever 3-4 kişiyiz püsküt yorgun yufkan sen ben bambim filan
Konular hepimizin konusudelikafadulden
Ama takip etmek açısından küpelimizde ayrı bir konuyu hakediyor doğrusu:asigim::asigim::asigim:
:roflol: :roflol: şimdi gördüm metroseksüelzade Bulut Bey'in manikür keyfini :roflol: Bulut'un fotolarına çok baksam bana da geçer mi acep bu huylarkaydirigubbakcemile3
Nevbahar ne düşünür bilmem ama teyze olarak bizim veletlerin bir şey diyeceğini sanmam, ama Küpeli'nin maceralarını, gelişimini takip etmek içni ayrı bir topic hayırlı olabilir, tabii benim başım dönecek yine oradan oraya delikafadulden
Hazır yeri de gelmiş, geçerken ... Nevbahar Hanım, Nevbahar Hanım, huuuu!!! Fotoları aksatalı yıl oldu, bahane dinlemem kızarım bak, aaa olmaz ki bu kadar da ama :dilcikar:
allahım yaaa bu bıcırıklar bayağı büyümüştüyleride dahada uzamış ve tam kartpostallık olmuşlar :asigim::asigim: yerim ben onlarıııyerimsenibenyerimseniben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?