Anlattığım o zaten jilet değil direk tabi gibisi diyelim dediğim gibi ya keçeleri filanda açıyor sağlık tüyde fazla taramamak lazım çünkü onlarıda topluyor düpten yoksa. Sana maille atmıştım zaten
Güzel kuşuma teşekkürler.. :asigim:
Şimdi okudum maili.. Ben de ilgileneyim bu ürünle.. natör diye bitene not koymuşlar 15 günde bir diye.. O daha diplemesine iş yapıyor bence de o yüzden pahalı.. Diğeri daha yüzeysel tarama yapıyor diye mantık yürüttüm ama.. dediğin gibi farklarından emin olup öyle almak lazım..
İşte furminatör dipten alıyor diye düşündüğümde furminasyonu aldımğımda oda aynısı alıyor. Fark boyut mu yoksa onu çözemedim işte. Hatta ilk alırken ben sitelerde bu ürünlerin reklamı yapılıyormuş haberim yok tarak alıcaktım baktım beğendim aldım eve gelince aaa ne güzelmiş dedim sonra baktım ki bunlar meğer yeni modellermiş.
Hatta ben alırken o pahalı diye dedim sanırım o büyük köpekler için bu küçük kediler için:)
Mantıklı.. Çap olarak farklılar çünkü..
Videosunu da izledim bayıldım.. Ama dikkat etmek lazım furminatör, terminatör olmasın.. Oldukça ciddi uyarılar yazmışlar kullanıma yönelik olarak..
Demiştir içinden : "Hanım hanımmm benim ben! Leyn alt tarafı tüyleri kırptırdık, sana aşk bahçesi meyveleri tattıran adam karşındaki!"
:asigim:
elektirikli törpü yapmışlar kedilerin tırnağını kesmeye gerek kalmıyor tırnağa tutuyorsun istediğin boya geliyor ve tırnak kenarlarını yuvarlatıyor
:roflol: :roflol: Dublaj harikaaa! :roflol:
Bizler için olanı da var mıymış bu törpünün acaba Barçmancım:roflol:
Ama çok güzel olur kediler için de, tabii korkmayacakları şekilde yapmışlardır diye umuyorum ama yine de gözümün önüne şöyle bir sahne geliyor:
Nev abla Badem ve Cindy'yi bu törpüye yaklaştırdığında ikisi birden Nevbaharcığın üzerinde tırnaklarını törpüleyip bir de üstüne cila çekiyorlar kaydirigubbakcemile3
:roflol: :roflol: Dublaj harikaaa! :roflol:
Bizler için olanı da var mıymış bu törpünün acaba Barçmancım:roflol:
Ama çok güzel olur kediler için de, tabii korkmayacakları şekilde yapmışlardır diye umuyorum ama yine de gözümün önüne şöyle bir sahne geliyor:
Nev abla Badem ve Cindy'yi bu törpüye yaklaştırdığında ikisi birden Nevbaharcığın üzerinde tırnaklarını törpüleyip bir de üstüne cila çekiyorlar kaydirigubbakcemile3
:roflol::roflol::roflol:
Zaten evde hiç denemedim yapmamda veterinerde yapılıyor oda 6 ayda bir filan.
Sağolsun veterinerlerim ürkütmüyolar gık demeden patilerini uzatırlar 2 dakikada 4 patimiz biter:asigim:
Mankür-pedikür olayı dediniz de aklıma geldi..
Bu Bulut var ya bu Bulut.. Şöyle yüzüstü yatar önce.. Sonra başlar mankiküre.. O tırnaklar tek tek kemirilir, yalanır yumuşatılır, yine kemirilir.. Sonra bi'de hepsini kontrol eder bakışlarıyla.. Sonra da derin bir nefes verir ve uykuya dalar..
Bakımına çok düşkün kerata..
:roflol: :roflol:
yaa kızlar acil yardımınıza ihtiyacım var şu anda nazlıcanın patisini arı soktu hemen veterineri aradım birşey olmaz dedi ama çok korkuyorum birşey olurmu diye yaaasenağlama:çok üzgünüm:
Ablacım bazen tek bir arı sokması bile ölümcül olabilir kedi ve köpeklerde. Alerjik tepki verebilirler ve bunu kestiremeyebiliriz kimi zaman. Veterinerlerin ilk yaptıkları şey bu tür durumlarda hemen alerjik aşı vururlar, 24 saat sonra kediyi tekrar muaye eder duruma göre tekrar aşı vurur yada tedaviyi bitirirler. Neden görmeden etmeden bişiy olmaz demiş ki
sadece buz koy dedi ama aklıma kızımın amerikadan yolladığı arı sokmalarına ve allerjiye karşı sprey geldi
benim allerjim var diye yollamıştı ondan sıktık
üstüne basabiliyor umarım birşey olmaz
Normalde boğaz ve baş çevresindeki sokmalar en tehlikesi oluyor ablacım çünkü şişmeler nefes almasını engelleybiliyor.
Ama nazlıcanın alerjisi var mı bilmediğimiz için sokmaya karşı alerjik tepkime verebilir bunun için aşı yapsaydı iyi olurdu. Buzu iyi yapmışsın ablacım. Keyfi nasıl şimdi koşturup oynuyor mu halsizlik var mı 24 saat bir gözle bakalım bize de yaz ablacım
Şişlik indiyse iyiye gidiyor demektir ablacım çok sevindim ya bununla geçmişler olsun Şeniz
aa ne güzel yaa benim pasaklılar hiç öyle şeyler yapmıyorlar
bu arada ikinci pahalı olan köpekler için değilmi püsküütüm sanırım benim ikisindende almam lazım
şimdi birde dışarıda barınaktan bırakılan kulağı küpeli bir köpeği besliyorum çok tatlı birşey
bizi bayağısahiplendi hep bahçe kapısının önünde yatıyor
sanırım garibim çok aç kalmış ne versem yiyorsenağlama
Bu mesaja gelene kadar şiştim tabii.. Şükürler olsun ki geçmiş, bitmiş.. geçmişler olsun Nazlıcan oğlumuza..çok şükür çok keyifli koşturup duruyor nevbahar hem ağrı kesici hemde allerji spreyi sıktım
hafif şişlik vardı indi hemen
ama çok ilginç nevciğim hemen kendi kendine iğnesini çıkardı yalayarak
eşek sıpası inşallah bir daha arılara bulaşmazkaydirigubbakcemile3
ödüm patladı sabah sabah
Barçmanım... Bizim arşatırmacı profiterölümüz nevkuşumuz bana tam da köpeklere uygun olan ve boylarına göre de çeşitleri olan bir ürünün linkini gönderdi.. Bulut boyu stoklarında yokmuş.. Diğerlerine göz atarsın.. Özel mesajla linki yolluyorum az sonra..
Küpelinin fotolarını ekleseneeeee alkisalkisalkis
Seninkilerin tepkisi nasıl? Kıskanmadıklarını düşünüyorum.. Neticede huzursuz olsaydı bahçe kapısında yatmazdı köpecik..
Ne iyi yapmışsın.. Teşekkürler.. a.s.
Bu mesaja gelene kadar şiştim tabii.. Şükürler olsun ki geçmiş, bitmiş.. geçmişler olsun Nazlıcan oğlumuza..
sağol canım Şenizbaktım linklere fiyat çok uygun ve kaliteli gözüküyorlar nevede çok teşekkürlerŞeniz eşim ve oğluşumla karar verip ısmarlayacağız nazlıcanı sorma yaa sabah sabah korkuttu beni
kızım benim arı sokmasına alerjim var diye amonyaklı bir sprey yollamış ondan sıktık hemen birde böcek sokmalarının acısını geçiren sprey sıkınca şişliği indi hemen
bu arada küpelinin adını KIRPIK koydum en kısa zamanda fotosunu çekip koyacağım başta benim ufaklıklar çok tepki verdiler ama alıştılar zaten eşim onu bahçe kapısının önünde beslememe izin verdi içeri almamı yasakladı
biliyor benim huyumu izin verse hepsini içeri sokarımkaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?