Hakikaten Bu sefer Evimizin Son Bebeleri Mercan ve Chucky

Doğanın dengesine bayılıyorum...
Sonra da aklıma insanların bu dengeyi bozmak için nasıl uğraştığı geliyor.. !

allah allah sen niye aç geziyorsunki incecik oldun fıstık oldunyeter artık kilo verme benim verilecek 2 kilom daha var utanmadan ballı fıstık ezmesi yedim klava:

yani bıcırıklar mama üstüne türk kahvesi olarak annelerinden süt içiyorlar ne hoşkaydirigubbakcemile3 bu arada maşallah ne kadar hızlı büyüyorlar:asigim:

allah allah sen niye aç geziyorsunki incecik oldun fıstık oldunyeter artık kilo verme benim verilecek 2 kilom daha var utanmadan ballı fıstık ezmesi yedim klava:
Fıstık ezmesinin kalorisinden haberin var mı bilmiyorum? neyse ben söylemiş olmayayım.. :roflol: Afiyet olsun..

Barçmanım şöyle ki.. Kilo verdİğimden bu yana hayatım böyle geçiyor artık.. Hemen dengelemem gerekiyor ki kilo almayayım..
Dün şarabı biraz kaçırınca, bugün hemen toparladım bünyeyi ki dağılmayalım.. Sonra toparlaması çok zor oluyor.. Şimdi ben 1-2 gün böyle dikkatli yerim.. sonra yine normalime dönerim.. Ta ki bi'daha abartana kadar.. Hacıyatmaz olayı yani.. :roflol:

Mercan ve Çakiden çeşitli derlemeler efem:asigim:

Ve dört yapraklı yoncamı yakalamışken hemen bastım deklanşörüme tabi:asigim:

alkisalkisalkis Harikaaa! Sonunda oldu demek, 4 yaprağı tamamladık Nevbaharım Şeniz

Ay ben o suratı yerim yerim, şu sol üst köşedekini ayrıca yerim cokacimcoook

Resim kompleymiş alıntı yapmadım çok uzamasın sayfa diye, ancak delikanlı girişi ardından anne sütü süper olmuş :roflol: :roflol: :roflol:

Ya hakkaten bunlar askere gidene kadar emecek herhalde bu gidişle, okudum gerçi sonraki mesajından ama sanki Cindy çağırmasa da gidecekler emmeye gibi geldi bana, baksan mest olmuşlar veletler :asigim: ...

bilmezmiyim en az 500 kalori aldım onun için bu hafta cezalıyım mutlaka telafi etmem gerekecek durumu kaydirigubbakcemile3 yani senin gibi otlarla idare edeceğim şakkıdı

Tabi yufkam onlara kalsa gidicekler de anneleri kovuyor hadi lem kaç ay emzirdim get kuru mama nene yetmiyor diyor sanırım miyavlayarak:roflol:

Tabi yufkam onlara kalsa gidicekler de anneleri kovuyor hadi lem kaç ay emzirdim get kuru mama nene yetmiyor diyor sanırım miyavlayarak:roflol:

:roflol: Sabahları veletleri kargalar kahvaltı etmeden uyanınca sinirli şekilde süt veren arkadaşlarım geldi aklıma :roflol: Sütten kesme süreci insanlar ve kedilerde benziyor demek kaydirigubbakcemile3 Köpeklerde de aynı mı acaba? Belki de tüm emzirenlerde :uhm:

Sevgili yeğenlerim Şeniz,

şu annaneniz, babanneniz olacak hanıma söyleyin, sinirlerimi zıplatmasın delikafadulden
Sizin fotolarınızı ekle dedim akşam, yok efendim çok sık ekliyor gibi gelmişmiş Çok üzgünüm çoook Ona o karar veremez, iletin canlarım lütfen sengözlerimebaksanab Aramıza mı girmeye çalışıyor ne yapıyor, anlamıyorum ki :jeyyar: Ben artık ondan ümidi kesip sizden yardım isteyeceğim, anlaştık mı? kaydirigubbakcemile5

Ben şimdi işe gidiyorum çocuklar, siz şu yaşlı ninenizi :tomato: dürtün de akşama fotolarınızı eklesin, e mi benim yumaklarım Şeniz Şeniz

Bu da babannenize : :dilcikar:

:roflol: :roflol:

Sizin fotolarınızı ekle dedim akşam, yok efendim çok sık ekliyor gibi gelmişmiş Çok üzgünüm çoook Ona o karar veremez, iletin canlarım lütfen sengözlerimebaksanab
Evet, benim adıma da iletin..
Buna nevkuşum karar veremez..
Biz veririz.. İşte o kadar!
kötükedihüso

Evet, benim adıma da iletin..
Buna nevkuşum karar veremez..
Biz veririz.. İşte o kadar!
kötükedihüso

bakın bende imzamı atıyorum bu sözlereBARÇMAN

yaa çok çabuk büyüyorlar bugünleri geri gelmeyecek ne kadar çok foto o kadaralkisalkisalkisalkisalkisalkis

Ülen yorgun yufkam çeteyi toplarım dedin hakkaten de yapmış yapacağını:roflol::roflol:

Söz akşam eve erken gelebilirsen ekleyecem söz:asigim:

yorgunum, sen elçi ol biraz daha, sana zahmet...

nevime söyle de; bizi ufaklıklardan uzak tutmasın. ona zahmet olmasın diye ille de foto, diye tutturmuyoruz, kızdırmasın bizi eklediği resimlerle mutlu oluyoruz ne güzel. çok görmesin bize bunu...

zaten cindy ve badem topiğini öksüz yetim bıraktı :çok üzgünüm:
karı koca hiç mi başbaşa vakit geçirmez, anlamadım ki :sm_confused: arada oraya da foto serpiştirse ne güzel olur.

bir süre daha müsade ediyorum kendisine(özel nedenden ötürü). eklemezse ben süsleyip püsleyip eski fotolarından ekleyeceğim. topiği sahipsiz bırakmasının cezasını vereceğim.
(nasıl tehdit ama-tatlicadiarzu-)

Ülen yorgun yufkam çeteyi toplarım dedin hakkaten de yapmış yapacağını:roflol::roflol:

Söz akşam eve erken gelebilirsen ekleyecem söz:asigim:

Valla hiç mi hiç özel bi girişimim olmadı :dilcikar: Çete kendiliğinden toplandı :lepi: :jeyyar:

Eee, ben geldim eve erken, ama eklememişsin laelaelaelaelae

Valla hiç mi hiç özel bi girişimim olmadı :dilcikar: Çete kendiliğinden toplandı :lepi: :jeyyar:

Pardon ya yanlış yazmışsım ben erken gelebilirsem olcaktı o:roflol:

Geldimde az bekleyin:roflol:

Pardon ya yanlış yazmışsım ben erken gelebilirsem olcaktı o:roflol:

Geldimde az bekleyin:roflol:

:roflol: :roflol:

Ya yine koparttınız beni yaaa

Bu şeye benzedi.. Hani bir reklam vardı.. Yanılmıyorsam 1318 senesinde çekilmişti..

İki ihtiyar karşılaşır.. Sen nereye gidiyorsun? Akbank'a Ha-aa ben ak.... ay burada kaldım.. Neydi bunun devamı yahu? :roflol: sahiden de 1318 senesinde çekilmiş demek ki.. -tatlicadiarzu-

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…