41 Xtü tü tüüü maşallah...çok hızlı büyüyorlar yahu.
bugün gittiğim bir evde kedi vardı. bir sürü okşadım, sevdim onu.
aklıma senin torunlar geldi. onlar niyetine de sevdim valla kaydirigubbakcemile3
maşallah çok tatlı görünüyorlar..acaba bunların cinsleri ne .iran kedisi mi?
Yufkama sözümü tuttum eve geldiğim gibi başladım karelerimi pozlamaya:asigim:
Bu kısımda bir kedi tedirgin olduğun da korktuğun da nasıl olduğunu görün diye koydun kulaklar gergin ve yana 90 derece açık ikinci karede ise şaklaban gibi :roflol::roflol::asigim:
16 Mayıs aklamı 20:12 den sonra tam 2 ayı doldurcaklar ablacım ya büyüdüler vallahi:asigim::asigim:
Şeniz Şeniz Şeniz
Ben o dik bakışı yirim, yirim,yirimmmm :asigim:
Nevbahaaar, ne oldu Mercan'ın ağzınaaa???!!! :1shok: diyecektim ki, sanırım yalanıyor beyefendi :roflol:
:roflol: :roflol: Kulaklara bakın yaa, 2. fotoda da tüyleri yeni kurutulmuş gibi :roflol: Her halleri birbirinden güzel yeğenlerimin, binlerce kere
Eee, annanelerine aferin bu arada, bekletti bizi ama yine çok güzel iş çıkarmış :hooray:
Bu arada tedirgin kedi görüntüsü çok güzel olmuş, böyle böyle kedilerden uzak duran dostlarımızı (o kendini biliyor :jeyyar:) bilgilendirip, özendirebiliriz, değil mi Neeev? sırnaşık şey
Ay evet, bugün 2. ay dönümleri :içelim: delikafadulden :asigim:ay bir sürü duygu art arda, neden parti ikonumuz yok burada, hani ağzında üfleyince uzayan şeyden olan, kaynana dili derler ya kaydirigubbakcemile3
Not:az önce yanlış fotoları alıntı yapmışım! Affedersiniz!
sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey
Orda aklında tıslıyordu işte bunun böyle korkunç bişey olmadığı göründelikafaduldenGörsünler:jeyyar:Gösterelim amaç:jeyyar:
He 2 Aylık oldu kuzularımsırnaşık şeysırnaşık şey
Ay daha dün gibi Bademi 5Aylık oldu diye kutlarken, daha dün gibi doğum olan akşam bunlar ıpıslak çıkmışken herşey dün gibiyken zaman nasıl akıyor haberimiz yok efkarlandım yav
Eee, torunları büyüyen her büyükannenin durumu aynı,annemden biliyorum :roflol: delikafadulden
Kıyamam sana da Küpeli kızıma da.. Nasıl aç kaldıysa çocuk.. "Belki bu son kezdir" güvensizliği ile haraketlerini kontrol edemediğini düşünüyorum.. Güven sorununu aştığında düzelecektir..kocamaan bir kova dolusu yiyecek hazırlayıp veriyorum onu yere koyana kadar üstüme atlıyor ve kollarımı çiziyor senağlama inşallah yakında düzelir diye umuyorum çünkü pek küçük değil ve çok canım yanıyor
ben en iyisi küpeli için bir ara bir konu açayımda mercan ve çaki bızdıklarının:asigim:
konusunu meşgul etmeyelim
Nevkuşum'un dediği gibi.. 3-4 kişiyiz şunun şurasında.. ha'di en fazla 5.. ha'di bilemedin 6 :roflol:Hiiii meşgüliyeti olurmu aşk olsun zaten şunun şurası adam gibi gerçekten hayvan sever 3-4 kişiyiz püsküt yorgun yufkan sen ben bambim filan
Konular hepimizin konusudelikafadulden
Ama takip etmek açısından küpelimizde ayrı bir konuyu hakediyor doğrusu:asigim::asigim::asigim:
:roflol: :roflol: şimdi gördüm metroseksüelzade Bulut Bey'in manikür keyfini :roflol: Bulut'un fotolarına çok baksam bana da geçer mi acep bu huylarkaydirigubbakcemile3
Oyyy şu bakışlara, şu klas havalara bakınız.. Top tüfek atınız.. ve dikkat! Nazar boncuğu ile yaklaşınız.. yerimseniben
Oyyy şu bakışlara, şu klas havalara bakınız.. Top tüfek atınız.. ve dikkat! Nazar boncuğu ile yaklaşınız.. yerimseniben
Tedirgilik hallerini de iyi yakalamış ve iyi yansıtmışsın nevkuşum.. Nasıl da değişiyor ifadeler.. Cuma günü, Bulut az daha bir köpeğe saldırıyordu.. Yüz ifadesine inanamadım..:1shok: Bizim bildiğimiz Bulut gitti.. yerini vahşi bir canlı aldı.. Fotoğraf makinem çantamdaydı ama... sence elimi çantama atacak durumda mıydım?
Zaman ne çabuk geçiyor sahiden de.. Bulut'un yaşını sordular geçen gün.. "6" dediğimde içim bi'tuhaf oldu benim de.. Gerçi soran inek "Maşallah" demek yerine "A-aa bayağı yaşlanmış" dediği için, hüzne ramak kala, bana canlılık veren öfkeli halime zıpladığım için olayı hüzün kazası olmadan atlattık.. şakkıdı
nevbaharcığım kedilerin balık gözüne bayıldığını biliyormuydun oğlum internetten okumuş dün yemekte iri balık vardı bizde gözlerini nazlıcana verdim çıldırdı bayıldı hemen yedi çok şaşırdık valla
Doğrudur ablacım ama acaba sağlıklı mı onlar için yemesi onu hiç bilmiyorum.
Bizim eve balık giriyor mu onu da bilmem çünkü huyumu biliyorlar benden gizli hallederler onlar yoksa yoksakötükedihüso:roflol:
Şunlara söylede dillerini soksunlar içeri :roflol::roflol: Ölecem gülmekten :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
Maşallah muhteşem dörtlüme sırnaşık şey
oh püsküütüm bugün ilk defa mamasını götürdüğümde üzerime atlamadan mama kabını koyduğum yere kadar arkamdan beni takip ettialkisalkisalkis sanırım dediğin gibi güven sağlamaya başladı bu arada yemeğini o büyük yoğurt tasları varya saplı onunla veriyorumkaydirigubbakcemile3 tabakla filan doymuyor günde 1, 5 ekmek yiyor tabiki tavuk ve tavuk suyuyla ona birara bir topik açacağım
Dört yapraklı yoncamıza 4.444 kere maşallah..
Her ne kadar büyümüşlerse de onlar daha bebecik.. Memeden kesilmediler daha.. yerimseniben
Mercan' ımın gözlerine de ölürüm.. :asigim:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?