Hakikaten Bu sefer Evimizin Son Bebeleri Mercan ve Chucky

Yahu torun torbaya karıştık olcak bunlar artık:roflol:

Az durun üleynn bambicimin kızmasına karşılık diğer topike bişiler ekleyip gelicem:smiley-cool:

Ay oyuncak gibiler yaaa sırnaşık şey Valla hırkız olucam bu yaştan sonra

Nev kafam, aceleyle öyle yazdığını fark ettim, ondan dil çıkardım zaten laelaelaelaelae Bir de nispet yapam dedimdi :dilcikar: :roflol:

:teytey: Yuppiiiiiiiiiii kaydirigubbakcemile2 Uff yaaa yumuşatıcı reklamlarının aranan isimleri olacak bizim oğlanlar desenize yerimseniben

Püsküüt'üm bence de 1318 senesi olsa gerek, ben bebektim galiba, hatırlayamıyorum o yüzden :ecrin_bebek: :roflol:

peluş oyuncak olsun bunlar. bunların dayanma katsayısı ne nevim? sen bunları mıncıra mıncıra sevebiliyor musun?
Şekil1: Şeniz
Şekil2: :1hug:
hangi şekilde seviyorsun? benim içimden 1 geçiyor ama kıyamam, 2 de eyleme geçiririm.

Valla öpüyorum önceŞeniz

sonra kesmiyor onlarla yerlerde yuvarlanıyorumsırnaşık şey

Sonra onlar uyurken uzaktan seviyorum:asigim:

Çeşit bol bizde:asigim:

Çoooook güzeller Nevbahar.... Gün geçtikçe de büyüyüp güzelleşmişler... Peluş oyuncak gibiler... Biz de yeni aldık bitane minik bişey... Ben de ekleyeceğim fotolarını bunlarla benimki bir araya gelse epey bir oynarlardı herhalde....

oy oy bunlar sahici gibi değil yaa:asigim::asigim:

allahım hergün biraz daha güzelleşiyorlar

Sağol ablacım:asigim:

Hiiiii grubumuza yeni minik bir kelebek gelmiş ama daha bir karesi bile eklenmemiş hiiiii ne ayıp:dilcikar:naniknanikBekliyorum acilen hemdeeeeeeeeee

cokacimcoook Asil'i de bekliyoruz bu bölüme cokacimcoook

Biliyodun da demiyomuydun yorgun çatlak yufkam:mymeka:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…