:roflol: :roflol:
Ya yine koparttınız beni yaaa
Bu şeye benzedi.. Hani bir reklam vardı.. Yanılmıyorsam 1318 senesinde çekilmişti..
İki ihtiyar karşılaşır.. Sen nereye gidiyorsun? Akbank'a Ha-aa ben ak.... ay burada kaldım.. Neydi bunun devamı yahu? :roflol: sahiden de 1318 senesinde çekilmiş demek ki.. -tatlicadiarzu-
Ay oyuncak gibiler yaaa sırnaşık şey Valla hırkız olucam bu yaştan sonra
Püsküüt'üm bence de 1318 senesi olsa gerek, ben bebektim galiba, hatırlayamıyorum o yüzden :ecrin_bebek: :roflol:
:mymeka: :dilcikar:
Aman tikkat kırmayın bari -tatlicadiarzu-
sırnaşık şey
Onlar yumoş biblo, kırılmaz akıllııım yerimseniben:asigim:
Benim gibi hödükten olsa bak hötürdenek kırılır-tatlicadiarzu-
Senin gibi doktora gitmeyi sürekli erteleyen diye türkçeye çevirem mi kaydirigubbakcemile3 :tomato:
Ya gidecem şu haziran ve temuz yoğun sınavları atlatayım sözsenağlama
:lepi: Duyduk duymadık demeyin, Nevbahar söz verdi doktora gitmeye! :lepi: Bi' daha ertele de göreyim seni, bu kadar şahidim var :jeyyar: Şeniz
Çoooook güzeller Nevbahar.... Gün geçtikçe de büyüyüp güzelleşmişler... Peluş oyuncak gibiler... Biz de yeni aldık bitane minik bişey... Ben de ekleyeceğim fotolarını bunlarla benimki bir araya gelse epey bir oynarlardı herhalde....
oy oy bunlar sahici gibi değil yaa:asigim::asigim:
allahım hergün biraz daha güzelleşiyorlar
Çoooook güzeller Nevbahar.... Gün geçtikçe de büyüyüp güzelleşmişler... Peluş oyuncak gibiler... Biz de yeni aldık bitane minik bişey... Ben de ekleyeceğim fotolarını bunlarla benimki bir araya gelse epey bir oynarlardı herhalde....
cokacimcoook Asil'i de bekliyoruz bu bölüme cokacimcoook
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?