Hakikaten Bu sefer Evimizin Son Bebeleri Mercan ve Chucky

2.videoaya hiç bişey yapmadım ki silmedim dokunmadım bile ya

Bu arada gece günler sonra yatak savaşımızı yaptık :roflol:

Ben olmayınca tabi yatak savaşlarıda olmadı ya püskütüm senin yolladığın büyük sallanan fareyle bir oynamaya başlamışlar şok oldum izlerken bir sabah videoya çekecem. Nasıl oynuyolar hatta birbirlerini depiyolar ben oynayacam diye:roflol:

:roflol: Yaa, baktıkça gülüyorum baygın fotosuna Çakimin, hele 1. süper yaa:lepi:

delikafadulden e sen varken, kocca oyuncak ellerinde fare çok cezbedemediydi belki de kaydirigubbakcemile3 İyi bari bak, tatil hem sana hem onlara değişiklik oldu, değişik şeyler keşfettiniz :jeyyar: fareler, slipler :roflol: şey aman helmutlar :roflol:

Bu akşam veterinere gideceğik yavruşlarlan aşıları var:sinifsinif:

Aceba orda onları kandırmak için fareleri yada helmutlarıda götürsem misırnaşık şey

...... ya püskütüm senin yolladığın büyük sallanan fareyle bir oynamaya başlamışlar şok oldum izlerken bir sabah videoya çekecem. Nasıl oynuyolar hatta birbirlerini depiyolar ben oynayacam diye:roflol:
Oleeeeey be! :lepi: Çok sevindim nevkuşum yaaa.. :kedi: opuyorumnanaktan

Ballı Püskütümün çocuklarıma yolladığı fareyle dalaşmalarını bu akşam biraz çekebildim ama varya en süper yerinde şarj bitti :umursamaz: Ondan sonrasını fotoğrafladım ama karelere nasıl yansıdı o atlamaları bilmiyorum.

Bu video 1 :asigim:

İzlesene.com : Video - çaki ve faresi

apla link çalışmadı ama ben yanlış hatırlamıyorum di mi, farenin boyutuyla ilgili esprik bile yapmıştık, yahu bu kadar mı serpildi bizimkiler, fare fare kadar kalmış yav :1shok: :1shok:

Çakimin ısınma turu bu Nev'im, yavaş yavaş hazırlanıyor gibi savaşa, o şarjı bitirme olayı da birini hatırlattı, ismi lazım değil, baş harfi Püsk.... :jeyyar:

Yufkam o büyük olan benim aldığımda, büyüyüncede oynarlar diye:roflol:

Bunu püskütüm gönderdi:asigim:

Bu da video 2laelaelaelaelae

İzlesene.com : Video - çakinin faresi:)

Şarj bitince foto çekimine geçtim dediğim kareler aslında bunlar tam videoluktu. Resmen havada uçtu manyaklar:roflol:

alkisalkisalkis alkisalkisalkis delikafadulden alkisalkisalkis alkisalkisalkis

Şarj bitince foto çekimine geçtim dediğim kareler aslında bunlar tam videoluktu. Resmen havada uçtu manyaklar:roflol:

:roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :sm_cool: :roflol: :roflol: ay karnıma ağrılar girdi kaydirigubbakcemile3 her işte bi' hayır vardır derler, fotolarda detaylar daha da anlaşılır olmuş nev'im yaa Şeniz ay valla süper oldu bunlar :roflol:

alt yazılar süper, hele bön bön bakmadaki çakimin ve mercanımın surat ifadesi, cindymin fırça çeken yüzü, :roflol: altıma tabure getir çakiiiiiiiii sırnaşık şey

ay koptum yaa

bu arada 2. videoda Çakim sana,eline hiç iyi bakmıyodu sengözlerimebaksanab yakalarsa muck muck :jeyyar:

Bak sözümü tuttum tatile gitmeden yetiştirdimzemuszemus

Cidden deli bunlar çaki bir atladı ve yere düşünce takkk diye bir ses çıkardı. O an video çekiyodum kamerayı attım elimden bişi oldu sandım. Çaki oğlum bakayım dedim. Mağğvvv dedi çık önümden dercesine gitti gene atladı:roflol:

ya allam bu 2. oluyo yaa ,nevim karıştırmadığımı biliyosun , ama ne zmanb muzur bi durum olsa cvp yazmaya gelince iş çaki dökülüyor parmaklarımdan nedense :kedi:

Ailemizin çatlağı Çaki olduğu için el alışkanlığıdır o yufkam:roflol::roflol::roflol:

Az önce olan mütfiş Mercan&Fare dövüşünden sahneler:roflol:

Yufkam depoyu fulleyebildim mi artık opuyorumnanaktan

Az önce olan mütfiş Mercan&Fare dövüşünden sahneler:roflol:

Yufkam depoyu fulleyebildim mi artık opuyorumnanaktan

İlk karede ben çığlığı bastım zaten :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: delikafadulden :roflol:

Annem de yanımda bitti, sindire sindire Şeniz Şeniz cokacimcoook

CADIARZU Benim depomu mu doldurucam CADIARZU :umursamaz: Söz konusu 4 patiler olunca bein doyabileceğimi nasıl düşünürsün :mymeka: cokacimcoook delikafadulden cokacimcoook delikafadulden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…