2.videoaya hiç bişey yapmadım ki silmedim dokunmadım bile ya
Bu arada gece günler sonra yatak savaşımızı yaptık :roflol:
Ben olmayınca tabi yatak savaşlarıda olmadı ya püskütüm senin yolladığın büyük sallanan fareyle bir oynamaya başlamışlar şok oldum izlerken bir sabah videoya çekecem. Nasıl oynuyolar hatta birbirlerini depiyolar ben oynayacam diye:roflol:
:roflol: Yaa, baktıkça gülüyorum baygın fotosuna Çakimin, hele 1. süper yaa:lepi:
delikafadulden e sen varken, kocca oyuncak ellerinde fare çok cezbedemediydi belki de kaydirigubbakcemile3 İyi bari bak, tatil hem sana hem onlara değişiklik oldu, değişik şeyler keşfettiniz :jeyyar: fareler, slipler :roflol: şey aman helmutlar :roflol:
Ne güzel bayılmış balım ya kabloları da yanında deymeyin keyfine kaydirigubbakcemile3
Fidyolara gelince link alayım lütfen :dilcikar:
Pardon unuttuk yav senin linkten bakabildiğini:kedi::gitme:
MEGAVIDEO - I'm watching it Şeniz
2.video hakikaten yok kim silmiş yav:roflol:
:mymeka: diyoz da inanmıyon bi de :mymeka: :dilcikar:
Oleeeeey be! :lepi: Çok sevindim nevkuşum yaaa.. :kedi: opuyorumnanaktan...... ya püskütüm senin yolladığın büyük sallanan fareyle bir oynamaya başlamışlar şok oldum izlerken bir sabah videoya çekecem. Nasıl oynuyolar hatta birbirlerini depiyolar ben oynayacam diye:roflol:
Püskütümüzden gelen hediyelerimiz:asigim:Fare ile Mercan aşırı ilgilendi videoda da göreceksiniz:sm_cool:Tekrar teşekkürleri borç biliriz bu borcun iş bu vakitte geri ödeneceğini bildirir saygılar sunarız
İzlesene.com : Video - kedilerimize püskütünden hediyeler:)
[]
apla link çalışmadı ama ben yanlış hatırlamıyorum di mi, farenin boyutuyla ilgili esprik bile yapmıştık, yahu bu kadar mı serpildi bizimkiler, fare fare kadar kalmış yav :1shok: :1shok:
Çakimin ısınma turu bu Nev'im, yavaş yavaş hazırlanıyor gibi savaşa, o şarjı bitirme olayı da birini hatırlattı, ismi lazım değil, baş harfi Püsk.... :jeyyar:
Şarj bitince foto çekimine geçtim dediğim kareler aslında bunlar tam videoluktu. Resmen havada uçtu manyaklar:roflol:
alkisalkisalkis alkisalkisalkis delikafadulden alkisalkisalkis alkisalkisalkis
:roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :sm_cool: :roflol: :roflol: ay karnıma ağrılar girdi kaydirigubbakcemile3 her işte bi' hayır vardır derler, fotolarda detaylar daha da anlaşılır olmuş nev'im yaa Şeniz ay valla süper oldu bunlar :roflol:
alt yazılar süper, hele bön bön bakmadaki çakimin ve mercanımın surat ifadesi, cindymin fırça çeken yüzü, :roflol: altıma tabure getir çakiiiiiiiii sırnaşık şey
ay koptum yaa
bu arada 2. videoda Çakim sana,eline hiç iyi bakmıyodu sengözlerimebaksanab yakalarsa muck muck :jeyyar:
sayın seyirciler son karede çaki schuhmacher'i görüyoruz, evet güzel bir hamleyle fareyi aman topu kurtarıyor :roflol:
:roflol::roflol::roflol::roflol:
Mercan o:mymeka:laelaelaelaelae
ya allam bu 2. oluyo yaa ,nevim karıştırmadığımı biliyosun , ama ne zmanb muzur bi durum olsa cvp yazmaya gelince iş çaki dökülüyor parmaklarımdan nedense :kedi:
Az önce olan mütfiş Mercan&Fare dövüşünden sahneler:roflol:
Yufkam depoyu fulleyebildim mi artık opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?