Hakikaten Bu sefer Evimizin Son Bebeleri Mercan ve Chucky

:roflol::rofloloğru doyumsuz insan:roflol::roflol:

Mercan coştu ya, ben izmire gidince o fareyle kanka olmuşlar ee yatak savaşları bitincedelikafadulden

Bende dönünce şok oldum, şimdi hep çekiyorum merak etmeopuyorumnanaktan

:roflol: üst ve alt cümlelerde ilgili kelimelerin altını çiziniz :roflol: :jeyyar:

ben dönene kadar iyi malzeme birikir, e buna da şükür, ist.a dönmek için bi amaç olacak zemuszemus

sositosositosositosositosositososito hihoyyythihoyyythihoyyyt :dance::dance::dance:
Allah' ım yok böyle bir güzellik
mercan ile çaki yi ayırt etmeyi öğrendik ama, biraz daha büyüyünce cindy ve çaki ile işimiz var :1no2:

ŞenizŞenizŞenizbu güzellikleri bizimle paylaştığın için teşekkürler nevpritüel arkadaşım. yazılar ayrı güzeldi :asigim:

Son düzenleme:
:roflol: üst ve alt cümlelerde ilgili kelimelerin altını çiziniz :roflol: :jeyyar:

ben dönene kadar iyi malzeme birikir, e buna da şükür, ist.a dönmek için bi amaç olacak zemuszemus

Sende derviş yolunda emin adımlarla ilerliyosun yufkamzemuszemus:roflol::roflol:

Dimi ya:roflol:Bizimkilerde onu diyo cindyle çakiyi, mercanla bademi zor ayırayacaz büyüyünce diyorlar:roflol:

Daha bu akşam. Babam koridorda çakiii oğlum diye seviyor. Baktım ülen benim elimdeki çaki değilmiydi :roflol:Baktım çaki bende ki, baba dedim sende ki cindy olmasın:roflol: Annemde diyor benim önümdede mercan var:roflol:Bademde olabilir:roflol:

Evde böyle tahminlerle yaşıyoruzzemuszemus:kedi:

:roflol: :roflol: hazırlanamıycam, yarın otobüsü kaçırıcam bu gidişle :roflol:

kaydirigubbakcemile3 vallahi ben kesin karıştırırım. karşılaştığım ikizleri ayırt etmeyi beceriyorum ama bunları ı ıhh...

harbi nasıl ayırt edeceksiniz siz bunları? ben pati lerden çaki ve mercan ayrımını öğrendim anca. o da birkaç saniye alıyor.
artık fotolarda isimleri de belirtmeye başlarsın nevim, bi zahmet :kedi:

Pardon unuttuk yav senin linkten bakabildiğini:kedi::gitme:

MEGAVIDEO - I'm watching it Şeniz

2.video hakikaten yok kim silmiş yav:roflol:

Çok masum çıkmışlar yavhu yoksa uyku moduna mı girmişlerdi burda:1closedeyes:

Çok tatlılar ya ne de güzel oynamışlar ama ben en çok fotolara bittim... Hele Mercan ın sıçrayışı kaydirigubbakcemile3 Bu arada karıştırmıyorum Mercan dı değil mi :roflol:

:roflol::roflol::roflol:

Yalnız aile içindeki muhabbete bak çok güldüm ya... kaydirigubbakcemile3

Ne yalan söyleyeyim ben de karıştırıyorum sizinkileri ya tüy yumağı sülalesi hepiciği de aynı çok benziyiler... kaydirigubbakcemile3

Biz zaten Asil e şöyle eli yüzü düzgün helal süt emmiş soylu bir aileden gelen kız alırsak farklı renk ve cinste bişey alacağız ki karıştırmayalım doğacak bebişler de farklı olsun kaydirigubbakcemile3

Hatırlıyomusun ilk evcilde sana demiştim ki 1 le başlar sonra yavrular olunca kıyamayıp veremezsin benim gibi olursun diye:roflol:

Bak o yolda düzgün adımlarla ilerliyosun efferim marşzemuszemuszemuszemus:roflol:

Seninde evi torun torbalı görcez demek ki:roflol:

Evet canım ya böle bol bol kedişlerle dolsun istiyorum ev... :asigim:Çocukluğumdan beri bol kedişli ortamda büyüdüğüm için gözüm arıyor... a.s Tek sorunum bir yere giderken kime emanet edeceğim... O yüzden biraz tedirginim o kadar... CADIARZU

Ben Asil imin mürüvvedini görmeden ölürsem gözlerim açık gider... :çok üzgünüm: Torun sevmek istiyom ben :dilcikar:kaydirigubbakcemile3

videoları yeni seyrettim. çakinin kafasını kaç derece döndürebildiğini test ettik galiba bu videoda :asigim::asigim::asigim:
yoksa bunların huyları da anne babaya mı çekmiş? videoda mercan pek pas vermemiş, bakıp gitmiş, ağır abi takılmış, çaki yattığı yerde duramamış kaydirigubbakcemile3
cokacimcoook

nevkuşum.. Öncelikle fotolar muhteşem! Her zamanki gibi.. hele o "anaaa fare bana geliyor" karesi.. Yok böyle bi'şey.. Bayıldım Mercanımın yüz ifadesine.. :asigim:

1. videoda.. Çaki önce gönülsüz gibi.. Pıt pıt pati vurmalar, anında vazgeçip yatmalar.. Kararsızlık timsali.. Hani sanki amaaağğnn şimdi kim uğraşacak der gibi.. 2. videoda olanlar olmuş.. Kedinin fareyle oynadığı gibi oynamış aslanım.. :lepi:

Fotolarda uçan kartal Mercan devreye girmiş ama tam girmiş yani.. Afferim oğluma!

9 a çıkardığı adımı ısrarla 8 e indirmeyen ismi lazım olmayan şahıs anladığım kadarıyla tatile gidiyor. Ona bol şarjlı tatiller diliyorum.. opuyorumnanaktanDöndüğünde de Alzheimer belirtileri göstererek yeni bir sayfa açmasını, adımı hiç değilse 8 lere, 7 lere falan indirmesini rica ediyorum.. :dilcikar::Saruboceq:

Karıştırma işine gelince.. Çakinin Ciny ile karışma olasılığı bence sıfır.. Patileri kremalı aslanımın.. tereddüte düşünce lütfen aşağıya doğru bakınız, krema size doğruyu gösterecektir..cokacimcoook Ancak.. Mercanımla Bademimi ayıracak özelliği henüz yakalayamadım.. :kedi:

O ismini indirmeyen şahıs tatilden laçka gelirse belki indirir püskütümopuyorumnanaktan

Son paragrafa gelirsek. Hakikatan Mercan'ın yüz git gide babaya benzemeye başladı artık hal ve hareketlerinden ayırt ederiz zaarcokacimcoook

Mercanım da evin ağır abi junior ı olma yolunda.. Aynı kareye denk gelirlerse mesele yok da.. (göz renkleri hafiften farklı.. ya da ben öyle sanıyorum)
Ama ayrı karelerde hele ki bebelerin büyümeleri tamamlandığında "Bu iş zor Yonca" demek geliyor içimden.. (malum şarkıyı yaş haddi nedeniyle bilmediğinizi varsayıyorum) laelaelaelaelae

İsmi lazım olmayan şahsa tatil dönüşünde bakacam.. şakkıdı Yoksa bi'değişiklik... benim tatil dönüşümde kendime bakacam.. Ona göre buluşuruz 7.5 larda filam.. lülülülülülü

Sen ne zaman tatile çıkıyosun:kedi::gitme:

Ülen en erken ben mi gitmiş oldum şimdi ben çalışırken hepiniz sırayla tatil edeceksiniz bende peşinize azılı suçlu 4 patileri takmazsam:sinifsinif:

Tatilden hediye ne getirceksinizsırnaşık şeyBir adet elektirik kablosu züpper olur mesela:roflol::roflol:

Çatır çatır çatlatacaz seni nevkuşum.. :icecream: Üstelik bunu sırayla ve arayla yapacaz.. Sen tam bitti tatil işi derken, birimiz daha gidiyor olacaz..
Var mı öyle hepimiz deniz hasretine boğulmuşken basıp gitmek.. Üstelik annene ekipman kullanımını öğretmeden..
Benim tatile daha çoooook var.. Sıcaklarla ve çocuklarla aram iyi olmadığı için her ikisinin de ortadan nispeten çekildiği zamanı bekliyorum.. Ağustos 23 yerimseniben
4 patileri benim peşime yollama da arada lulut abilerini kontrol etsinler.. :çok üzgünüm:
Ben... ehm.. sosis gönderecektim ama kablo da olur.. Neden olmasın?:asigim:

Lulutumu bana verin tatile giderken ben bakarım:sinifsinif:

Manyağa olurum onun, onuda oyun mannağa sosis mannağa kablo mannağa yaparım ben bakarım ona:gitme:

Bi' "ceee!" hihoyyyt demek için uğramıştım ki, kaynatmış bizimkiler lmaz:

Allaallaaa kimmiş o Püsküütümün adını alt sayılara indirmeyen :icecream: :roflol:

Sağ olasın Püsküütüm, anlaşılan Nev'i tam çatlatacağız, ben şimdi 1. seferden gelip, senle aynı tarihlerde tekrar sefere çıkmış olacağım inşallah :Saruboceq: sositososito

Nevkafam kıskanma diyeceğim ama biliyorum kıskanacaksın, yaz başı tatili yiyip de sonra Çakimin deyimiyle bön bön arkasından bakmak tatile çıkanların zor bi' durum olsa gerek :1hug: :tomato: Apla ya patin mahkum biliyorum, bakma bana sen tatilsizlik başıma vurdu malum kafamçokkarıştı

delikafadulden delikafadulden Sal sal, 4 ünü de sal, lulutu da katıp aralarına gelsinler benim yanıma, yüzdüreyim hepsini, lulutu bile sokabilirim denize belki, cazibeme dayanamaz hani belki yerimseniben

Cindy ve Çaki'yi karıştırmayacağımızı düşnüüyorum ben de arkadan bakmadığımız sürece :roflol: Ama evet Badem ve Mercan bize çok oyun yapabilir, çok eğlenceli günler bizi bekliyor sanırım opuyorumnanaktan

Ben biraz daha iş yapayım, tekrar gelip okurum gözümden kaçanları:Saruboceq:

Ya ikinizide fururum bak :deplhin:

Mali tatil günleri belli başka zaman tatile çıkamam ki ben mafoldumben

Beni de götürün nan suya ayamı sokar geri dönerim:roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…