nevkuşum.. Var ya.. şimdi bi'şey diyecem kesin şımaracan.. Şımar anasını satayım.. Şu dünyada sanırım bir tek sana bıraktığımda aklım kalmaz lulutumda.. Başka her koşul yarım kılıyor beni gittiğim yerlerde.. Ancak bunun şöyle bir tehlikesi var..
Misal sana bıraktık..
Sonra nasıl geri alacaz?
Sen verecen mi? Bu biiir.
Asıl önemlisi lulut senden ayrılacak mı? Ahan da bu iki.. :sinifsinif:
Not: Bizi furma işine gelince.. sanırım biraz bekleyeceksin.. Çünkü biz meşgulüz.. Tatile çıkıyoruz.. :dilcikar:
yufkam.. Ben ne bileyim.. biri sayı saymayı bilmiyo sanırım... benimle beni topladı, buldu 9 u.. orada kaldı her kimse..
Bu arada senin tatil planın daha da güzelmiş..
Ayyyy ama ben çok heyecanlıyımmmmm
Beyaz kremalı kukime de 3. yatak attırdım odaya.. 10 yıl sonra ilk defa denize giriyoruz beraber.. lulutumdan ayrı kalmayı hayatta telafi edecek tek şey buydu sanırım.. :asigim:
lulutu denize sokman için aklıma süper fikir geldi.. Dediğin gibi cazibeni kullanıp denize sok adamı.. Tam denizdeyken 4patiyi getir kumsala.. lulut kedi görünce ilk tepki olarak dona kalıyo.. 4pati kımıldamadığı sürece, lulutun denizden çıkma ihtimali sıfır :roflol: :roflol:
yuavvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvv iyi ki baktım heeee çok çok saol nevkafammmmm seviyom 4 patiler siziiiii kaçtımmmm
21:30 da yola çıkacak olan yufkam için. 4 Patiler anladılar bile bizi çok bekletme yufkam mafoldumben
[/IMG]
Yorgun yufkaya yetişememişiz.. Neyse aldım lulutun öpücüklerini.. :asigim:
Bunlar tırladı iyice.. Senaryoyu çalışıp öyle mi poz veriyolar anlamadım bu işi..
Badem'im olanca asil duruşuyla sahnelere geri dönmüş.. :lepi: (10 tane top versek fotosu)
Bambusime ben de katılıyorum.. Süper bakmış Mercanım..
Kedi lavabosu..? :roflol: :roflol:
Ya ikinizide fururum bak :deplhin:
Mali tatil günleri belli başka zaman tatile çıkamam ki ben mafoldumben
Beni de götürün nan suya ayamı sokar geri dönerim:roflol:
yuavvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvv iyi ki baktım heeee çok çok saol nevkafammmmm seviyom 4 patiler siziiiii kaçtımmmm
Ehem ehem ben de ağustosun başında cufcufluyorum nevcim artık senin de ayak parmağının suya girmesine izin veririm gel sen... kaydirigubbakcemile3
Bu arada Anneee Çaki topumu vermiyor pozuna bittim çok alemler ya... kaydirigubbakcemile3
İyi tatiller yufka... :a015: Kendine iyice bak, bol bol enerji al gel emi? Şeniz
Anammm hepiniz gitceksiniz ben sap gibin işyerimle başbaşa bu sıcakta buralarda mı kalacam:gitme:
Ben de gidicem ya:umursamaz:
Vallahi püskütüm bunlar artık kadrolu oyuncu oldular ben de başlarında şipşakçı:roflol:
Çek kızım diyolar çekiyorum, yaz kızım diyolar yazıyorum :roflol:
Benimde 4 patilerime sosis lavabosu istiyoruz ballı püskütüm, lulutu azıcık kıskanmışlarda zemuszemuszemuszemusnaniknanik:asigim:
Anammm hepiniz gitceksiniz ben sap gibin işyerimle başbaşa bu sıcakta buralarda mı kalacam:gitme:
Ben de gidicem ya:umursamaz:
Şu masumluğa bakın hele. Ana-oğul uyuyorlar:asigim:
Biraz bu masumun nasıl canavar olduğunu göstericem:roflol:
Mercanımın yanakları uyurken ne güzel oluyo öyle..Pofuduk pofuduk tam yenmelik cokacimcoook
Yufkam döndüğünde eminim ki nerde kareler nerde 4 patiler diyecek o gelene kadar dolduralım değil mi ama:asigim:
Ben hakkımı savdım darısı adı 9 a çıkmış ama 8 e inemeyenlerin başına zemuszemus
Oleyy beeee aslanlarım 4patilikten süpercat e transfer olmuşlar..
Bunlar yakında kanatlanırsa şaşırmam.. Çatıya çıkış falan yok di mi evde? yerimseniben
Ya bi'de şımardım bi'de sevindim ki anlatamam.. Oyuncakla ne güzel oynamış yavrularım yaaa.. Çok bi' duygu oldum ama anlatacak smili bulamadım.. :kedi:
Not: Benim adım 9 da kalabilir.. Hatta 99 a da razıyım.. Dişlerim perişan etti beni.. :çok üzgünüm: Keyifler kaçık..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?