Hakikaten Bu sefer Evimizin Son Bebeleri Mercan ve Chucky

:roflol: :roflol:

opuyorumnanaktan kaydirigubbakcemile5

delikafadulden bir tık' la açıldı sonunda fotolar :asigim:

AKM' de Kitty's of the Dance gösterisinde hissettim kendimi sositososito sositososito sositososito 41 x 41 kere maşallah çaki ile mercanıma

Cindy' im:asigim:, ilk göz ağrım, anne olalı pek ağırbaşlı takılıyor galiba.
hiç mi oyun oynamıyor artık nevim? erken pes etti ama :gitme:

merakımı yenemedim; çakinin tüyleri, mercan' dan daha mı uzun?:uhm:

Yok aslında aynı ama fotoğrafta farklı çıkabilir.

Cindy ne zaman gazete topu sesi duysa koşarak geliyor ama yavrularda gelince bırakıyor. Cindy de aşırı bir kilo alımı söz konusu veteriner uyardı artık mamayı çok az yiyecek ama evde 3 tane daha varken nasıl olcak bilmiyorum

Tatile çıkmış bile olabilirsin şu anda, aynı dilekler sizin için de geçerli efem, yanınızda Asil Bey olacağına göre bol bol enerjiye de ihtiyacın olacak, değil mi? kaydirigubbakcemile3

Oleyy beeee aslanlarım 4patilikten süpercat e transfer olmuşlar..
Bunlar yakında kanatlanırsa şaşırmam.. Çatıya çıkış falan yok di mi evde? yerimseniben

:

süpercat :roflol: :roflol:
Kırmızı cümle tipik erkek analarını mı hatırlattı ne :dilcikar: :tomato:

Şımar sen şımar, hak ediyorsun yerimseniben

Ama ama nasıl olur, sen de mi Brütüs diyeceğim :teselli: 20 yaş dişi sorunu mu yoksa Püsküütüm, geçmiş olsun a.s.

Yufkam döndüğünde eminim ki nerde kareler nerde 4 patiler diyecek o gelene kadar dolduralım değil mi ama:asigim:

alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis :lepi: :teytey: :sm_cool: vb ikonları zihninizde canlandırınız zemuszemus

Ben 4patilerin çizgi aman şey foto-romanlarının basılmasını öneriyorum! Sonra bi' akıllı çıkar teklif eder, ben baştan söyleyeyim de fikir hakkımı yemesinler laelaelaelaelae

Bambaaammm, sana kısaca meraklı melahat diyebilir miyiiiim?zemuszemus

:çok üzgünüm: Neee Cindyme diyet mi vaar :1hug: Eee aplaa, kişi işi kendinden bilirmiş :roflol: Sen de evde 2 diyetsiz kişi varken zorlanıyorsun ya kaydirigubbakcemile3

:roflol::roflol::roflol:

Oley bee yufkam dönmüşopuyorumnanaktanİnşallah züpper geçmiştiropuyorumnanaktan

Diyet konusuna gelince haklısın :mymeka::mymeka::roflol::roflol::roflol:

yeşil cümleler için vereliniortak a.s

mavi cümleler için :roflol: :roflol: :roflol:

eheheh R enişteye yine ortak var desene kaydirigubbakcemile3 Lulut kıskanmaz di mi ;püsküütüm, seviyordu diye hatırlıyorum ama yerimseniben

alkisalkisalkis Fikir süpeeer :lepi: Ben de lulutumla deniz sefası yaparım oh oooh sositososito sositososito sositososito ay bu ikon da sosisliymiş :roflol: :roflol:

Eeee dervişlik adımlarını hızla ilerliyosun ben daha ne diyimzemuszemus:roflol::roflol:

Ayrıca konu sahabesiiiii lulutu özledik huuu:gitme:

Eeee dervişlik adımlarını hızla ilerliyosun ben daha ne diyim zemus:roflol::roflol:

zemuszemus zemuszemus zemuszemus

kaydirigubbakcemile5 delikafadulden cokacimcoook delikafadulden

Püsküütanım, Püsküütanım, huuu! Tatile çıkmadan önce bizi yeterince doyurmazsanız, Ankara'ya yolculuk yapabiliriz siz yokken sanırım :jeyyar:

Püsküütanım, Püsküütanım, huuu! Tatile çıkmadan önce bizi yeterince doyurmazsanız, Ankara'ya yolculuk yapabiliriz siz yokken sanırım :jeyyar:

Ayyy evet ya:sinifsinif: Biz Ankara'ya gidelim hem şu dikmenide görek çok istiyom orayı Angaranın dikmeni gelirsen. ..:roflol::roflol::tomato:

Bir kedi kitap okur mu ?

Peki ya okursa sizce hangi kitabı tercih eder?

(Not: Bana okurken bir huzur vermediler, bu kareler kurgu değil hakikaten gerçektir canıma tak etti madem okutmuyosunuz bende çekerim o zaman dedim:roflol:)

:roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
:roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

Koptuk yaaa evde :roflol: Ay karnıma ağrılar girdi kaydirigubbakcemile3

Ya sen git başka kediyi elinde gezdir, onlar da rahat dursun! sengözlerimebaksanab Ne sandın sen 4patilerimi :jeyyar: Yahu o kalemi tutuş, tersten bakış ayrı ayrı süper de son fotoya bittik bittik serseriyeee Şeniz cokacimcoook

Fazla kopmayın toplaması zor olmasın:roflol::roflol:

Çünkü bir seri daha geliyo:roflol:

:roflol: :roflol: X20 kaydirigubbakcemile3 ee unutmadan 41 lerce kere

Yahu Mercan'ım kardeşini çözmüş, idare etmeye bile başlamış, yerim o bakışları yahuuu, seyirciye açıklama da yaparmış :asigim:

2. fotoda seyirciler Cindy'nin dumur olmuş halini de görüyor tabii :roflol:

Cindy iç ses: bunu ben mi yarattım?! :1no2:

Ya bu velet resmen 2 pati olmakta direniyor anladım da, şu elleri kavuşturma ne iş harbi manyak yaaa serseriiii Şeniz

Yakında mikrofon da olursa o patilerin arasında şaşırmayacağım kesin :roflol:

Ay Allah razı olsun aplaa yaa, valla cennetlik oldun, bu kadar güldürdün bizi kaydirigubbakcemile3 ay karnımın ağrısı geçiyodu daha beter oldu ama yaaa, heheheeee kaydirigubbakcemile3

2.fotoda cindye yazı yazmayı unuttum ya:roflol: ama senin ki cuk oturmuş:roflol:

Çaki resmen hani elleri kavuşturmuş sağolunnn sağolunnnn der gibi çatlak ya:roflol:

Efenim Allah daha çok güldürsünŞenizopuyorumnanaktan

:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

komşular kafayı yediğimi sanacak, :roflol::roflol::roflol:

sizin ev resmen sahneye dönmüş. kaydirigubbakcemile3

on, yüz, bin, milyon kere maşallah patigillere

çatlak bir sahibeden normal kediler beklemek hata idi zaten...

sanatsal yönü kuvvetli bizim yeğenlerin, cindy ile badem de şaşırıyordur bu potansiyele...

mercanın anons pozları harika olmuş hele... sözler, yüz ifadelerine cuk oturmuş... :asigim::asigim::asigim:

ellerine sağlık nevkuşum Şeniz

topluca hüpletmelerimi yolluyorum. eşit paylaşınız lütfen Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz

:roflol: :roflol: :roflol:

senin tüm mesajlarda ayrı orjinal sözler yatıyor, hangi birini alıntı edeyim şaşırıyorum yufkam..

Erkek anası.. :roflol: Yorgunum ne yapayım hayatım erkeklerle dolu.. Koca erkek (bak vallahi), biricik kardeşim kremalı kukim erkek (tillahi) kıymalı böreğim Sarpım erkekti.. lulut da malumunuz :kedi: durum böyle olunca ana kraliçe de ben oluyorum...

ancak.... bu saydığım erkeklerin psikolojini bir kenara bırakırsak bu durum bende sanırım ağır bir tahribat bıraktı.. şöyle ki.. ben bu saydığım erkeksigillerin hepsiyle "kızım" diye konuşuyorum.. Bi'dakka aklımdayken hemen not alayım bu durumu da bir dahaki seansta sorayım :roflol:

Diş olayım şu.. alt dişlerim dişeti çekilmesi hastalığım nedeniyle artık istifa etmiş bulunuyorlar... Bir haftada bitecekti güya.. bitemedi.. hala ağzımda geçici dişlerle takılıyorum.. bu hafta da devam edecekmiş.. dün sakız çiğnemeyi denedim.. dişlerimi yerinden çıkarttı

kırmızı cümle için de vereliniortak

eheheh R enişteye yine ortak var desene kaydirigubbakcemile3 Lulut kıskanmaz di mi ;püsküütüm, seviyordu diye hatırlıyorum ama yerimseniben
Yanımızda olmayacağı için kıskanmaz herhalde yorgunum.. :a015: Ama durumu bilseydi vay halimize diyeyim gerisini sen anla.. Kukimi çok sever ama bir yere kadar tabii... zemuszemus

Haklısınız kızlar ya.. İhmal ettim farkındayım.. 4-5 gündür KK ya da girmedim.. Elimde şu anda taze sıkılmış olan bi'şey de yok..
Yeni bir konumuz var.. Hergün güldürüyo beni köpoğlusu... Onu çekecem ilk fırsatta.. naniknanik
Ayyy evet ya:sinifsinif: Biz Ankara'ya gidelim hem şu dikmenide görek çok istiyom orayı Angaranın dikmeni gelirsen. ..:roflol::roflol::tomato:
Sen önce gel Ayrancıya.. ben buradan salarım seni Dikmene :roflol: :tomato: lmaz:

Bayıldım bayıldım...... :kedi:
Hele son foto..
Kendisi solist sanmaya kalkışan Çaki ve orkestrası :roflol:

:roflol: :roflol: Bunlar tam eğlencelik çerez oldular yahu!
ohhhh kıvır çakim yandan yandan zemuszemus
Mercanımın da son foto bakışına kurban olurum.. opuyorumnanaktan

:roflol: :roflol: :roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…