M mermaid5 Atatürk'ün kızı ☪ Kayıtlı Üye 11 Nisan 2012 622 3 26 Diğer 23 Mayıs 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi mermaid5 #1 Bu Afiş Israrla Kürk Giyenlere Gitsin | Kürk Gerçeği Eki Görüntüle 425970
A asiyek Aktif Üye Kayıtlı Üye 25 Mart 2012 100 3 46 Ankara 24 Mayıs 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi mermaid5 #2 Canımsın yaa,katliam bu katliam. Ben de daha paylaştığım birşeyi tekrar vereyim: Kanada Fok Katliamına Devam Ediyor ! -                   Yaşamdan, Her Telden
Canımsın yaa,katliam bu katliam. Ben de daha paylaştığım birşeyi tekrar vereyim: Kanada Fok Katliamına Devam Ediyor ! -                   Yaşamdan, Her Telden
M mermaid5 Atatürk'ün kızı ☪ Kayıtlı Üye 11 Nisan 2012 622 3 26 Diğer 24 Mayıs 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi mermaid5 #3 asiyek .!.: Canımsın yaa,katliam bu katliam. Ben de daha paylaştığım birşeyi tekrar vereyim: Kanada Fok Katliamına Devam Ediyor ! - VİRÜSVİRÜSVİRÜSVİRÜSVİRÜSVİRÜSVİRÜSVİRÜSVİRÜSVİRÜS VİRÜSVİRÜSVİRÜSVİRÜS VİRÜSVİRÜSYaşamdan, Her Telden Genişletmek için tıkla... Tanrı der ki; hayvanlar benim sessiz kullarımdır. şimdi kendilerine yapılan zulümlere susuyorlar. ama hesap günü geldiğinde onlar konuşacak!
asiyek .!.: Canımsın yaa,katliam bu katliam. Ben de daha paylaştığım birşeyi tekrar vereyim: Kanada Fok Katliamına Devam Ediyor ! - VİRÜSVİRÜSVİRÜSVİRÜSVİRÜSVİRÜSVİRÜSVİRÜSVİRÜSVİRÜS VİRÜSVİRÜSVİRÜSVİRÜS VİRÜSVİRÜSYaşamdan, Her Telden Genişletmek için tıkla... Tanrı der ki; hayvanlar benim sessiz kullarımdır. şimdi kendilerine yapılan zulümlere susuyorlar. ama hesap günü geldiğinde onlar konuşacak!