- 29 Eylül 2022
- 303
- 576
- 33
- Konu Sahibi citircerez
Eşime Çukurca'ya iki aylık görevlendirme çıktı maalesef. Daha önce orada bulunmuş veya hâlâ orada yaşayan var mı aranızda, nasıl bir yer? Çok üzgün ve tedirginim açıkçası.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim öğretmen arkadaşlarım da var onlarda orada görev yapmıştı çok beğendiklerini ayrılmak istemediklerini ama mecburi sebebten geri gelmişlerdi tüm öğretmenler baya bir sene oldu tabiEşime Çukurca'ya iki aylık görevlendirme çıktı maalesef. Daha önce orada bulunmuş veya hâlâ orada yaşayan var mı aranızda, nasıl bir yer? Çok üzgün ve tedirginim açıkçası.
Ogretmen olarak çalıştı bir arkadaşım, annesi ve oğluyla gitti, iki yıl kaldı yanlış hatırlamıyorsam, öğrencilerinden ağlayarak ayrılıp gelmişti. Diger meslek grupları için nasıldır, bilmiyorum.
Teşekkür ederim yorumlarınız için biraz daha içim rahatladı. Bildiğim kadarıyla son zamanlarda pek terör olayları yaşanmadı ama eşim doktor fakat polis evinde kalıyor, orası da açık hedefmiş gibi geliyor o yüzden biraz tedirginim.Benim öğretmen arkadaşlarım da var onlarda orada görev yapmıştı çok beğendiklerini ayrılmak istemediklerini ama mecburi sebebten geri gelmişlerdi tüm öğretmenler baya bir sene oldu tabi
Doktorlara görev çıkıyormu böyle ki polis asker falan sandım bendeTeşekkür ederim yorumlarınız için biraz daha içim rahatladı. Bildiğim kadarıyla son zamanlarda pek terör olayları yaşanmadı ama eşim doktor fakat polis evinde kalıyor, orası da açık hedefmiş gibi geliyor o yüzden biraz tedirginim.
Doktorlara görev çıkıyormu böyle ki polis asker falan sandım bende
Yanlız mi gitcek sizdemi beraber benim kardeşim polis iki sene görev yaptı orda herhangi bir sorun yasamadi iyiydiDoğudaki hastanelerde kadro eksik olduğu için çıkıyor maalesef
Orada değil ama doğuda insanlar gayet sıcak ve içten bence korkulacak bir yer değil tedirgin ve üzgün olduğunuz konu nedirEşime Çukurca'ya iki aylık görevlendirme çıktı maalesef. Daha önce orada bulunmuş veya hâlâ orada yaşayan var mı aranızda, nasıl bir yer? Çok üzgün ve tedirginim açıkçası.
yalnız gitti eş ile gitmek için çok uygun bir yer değil, polis evinde banyo tuvalet bile ortak.Yanlız mi gitcek sizdemi beraber benim kardeşim polis iki sene görev yaptı orda herhangi bir sorun yasamadi iyiydi
insanları için değil de terör olaylarından da dolayı tedirginimOrada değil ama doğuda insanlar gayet sıcak ve içten bence korkulacak bir yer değil tedirgin ve üzgün olduğunuz konu nedir
Yani önceden sıkıntı olabilirdi ama şuan bir sıkıntı olmaz merak etmeyin rabbimin dediği olur terör bir tek doğuda yok ki her yerde daha geçen yıl İstanbul'un gobeginde bomba patlamadı öyle düşünün sıkıntı etmeyininsanları için değil de terör olaylarından da dolayı tedirginim
Aklınıza kötü şeyler getirmeyin 90li yıllar olsa tamam ama şimdi o kadar kötü değildir Rabbim yardımcıları olsunTeşekkür ederim yorumlarınız için biraz daha içim rahatladı. Bildiğim kadarıyla son zamanlarda pek terör olayları yaşanmadı ama eşim doktor fakat polis evinde kalıyor, orası da açık hedefmiş gibi geliyor o yüzden biraz tedirginim.
Yani önceden sıkıntı olabilirdi ama şuan bir sıkıntı olmaz merak etmeyin rabbimin dediği olur terör bir tek doğuda yok ki her yerde daha geçen yıl İstanbul'un gobeginde bomba patlamadı öyle düşünün sıkıntı etmeyin
Aklınıza kötü şeyler getirmeyin 90li yıllar olsa tamam ama şimdi o kadar kötü değildir Rabbim yardımcıları olsun
Halki çok iyi çok saygılı ve kibarEşime Çukurca'ya iki aylık görevlendirme çıktı maalesef. Daha önce orada bulunmuş veya hâlâ orada yaşayan var mı aranızda, nasıl bir yer? Çok üzgün ve tedirginim açıkçası.
ne güzel, çok sevindimHalki çok iyi çok saygılı ve kibar
Bişey olmaz Allah'ın izniyle hiç sıkıntı etmeyinyalnız gitti eş ile gitmek için çok uygun bir yer değil, polis evinde banyo tuvalet bile ortak.