- 5 Eylül 2015
- 1.139
- 488
- 123
- Konu Sahibi Vejetaryen Zombi
-
aynen öle yapmayı düşünüyorum bende yorumunuz için çok saolun :))Çok güzel demişsin
Hiç de saygısızca değil..
Ayrıca yeni ismine alışmak isteyenler çok kolay alışabilirler..
Benim bir tanıdığım evlendikten sonra değiştirdi ismini,
Herkes de alıştı kısa sürede.
Israrla ilk ismini söylemek isteyen de olursa
bakmazsın yeni ismini söyletene kadar
olur biter
öyle saçma gelenek mi olur diyeceğim de bizim zaten mantıklı geleneğimiz yok
ARKADAŞLAR DİKKAT ÇEKSİN DİYE BÜYÜK YAZIYLA YAZIYORUM BAĞIRMA OLARAK DÜŞÜNMEYİN SAKINBAKIN DÜNDEN BERİ ÇOĞU KİŞİ MESAJLAR ATTI ZATEN BEN İSMİMİ Bİ 4 5 KERE RAHAT SÖYLEDİM ARTI BU KONUYU İSMİMİ TAHMİN EDİN DİYE AÇMADIĞIMIDA SÖYLEDİM LÜTFEN MESAJ ATMAYIN İSMİN NE DİYE YA DA İSMİN ŞU MU BU MU DEMEYİN ZATEN SÖYLEDİM YETERİNCE ANLAYIŞINIZ İÇİN ŞİMDİDEN SAOLUN
ya herkese tek tek cevap verince önce o yüzden en sonunda ister istemez bıktım gibi bişi oldu neyse evet dalga geçmek isteyen geçer ama ben 2.ismimin bu ismim kadar dalga konusu oalcağını düşünmüyorum neyse çok saolun yorumunuz içinbunun yerine konu açtığınız mesaja düzenleme yapabilirsiniz, kimse sormaz sinirlenmezsiniz ve insanların merakı da gider.
Ayrıca isminiz gerçekten çok değişik bir şey kötü ibareler içeriyor sanmıştım. Nisa olunca da emin olun nice dalga konuları dönecek. hatta merve de öyle, alev de..
neslin kafa yapısını değiştirmek gerek önce. değerli,saygın diye de bir manası var ayrıca..
yeni isminiz hayırlı uğurlu olsun tekrardan...
çok teşekkür ederim inşallahIsmini biliyorum :) tepkinde de haklısın insallah yeni adınla mutlu olursun :)
onlardamı ege törelerinin kurbanıydı benim gibi
hayır siz tahmininizi söylediniz ben aslını söyledim
nasıl bir küfür ya kuramadım şuan.ya size güzel geliyo ama bana gerçekten kaba bi isim geliyo çünkü sürekli küdfür benzetmesi ve başka isimlerle karıştırılması olduğu için
bende öle yapmayı düşünüyorum çook teşekkürler :)milleti takma isim senin nüfus cüzdanı senin.
eski ismini söylediklerinde bakmaz cevap vermezsen mecbur yenisine alışırlar.
çok teşekkür ederim aslında herkes yapabilir yeterki içimize atmayalım biraz düşünüp öle konuşalımSüper cevap vermişsiniz takdir ettim . Çirkefleşmeden insanlara ağzının payını veren kadınlara bayılıyorum
hasi**irbe hasi*e falan diyolar veya hasssibe falan bulan buluyo vallaAma hasibe dalga geçilecek bir isim değil ki sadece eski bir isim ☺
hadibe ordan hasibe ordan da var hasi*tirbe de var hasssibe de var hasi*ede var türlü türlünasıl bir küfür ya kuramadım şuan.hadi bee der gibi mi
ay valla sen küfür diyince bile bunları getiremedim aklıma.hadibe ordan hasibe ordan da var hasi*tirbe de var hasssibe de var hasi*ede var türlü türlü
valla getiren getirdiay valla sen küfür diyince bile bunları getiremedim aklıma.eminim bir çok kişide öyledir. takma o kadar ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?