Hakketikleri Cevabı Verdim Diye Suçlu Oldum

aynen öle yapmayı düşünüyorum bende yorumunuz için çok saolun :))

ARKADAŞLAR DİKKAT ÇEKSİN DİYE BÜYÜK YAZIYLA YAZIYORUM BAĞIRMA OLARAK DÜŞÜNMEYİN SAKIN BAKIN DÜNDEN BERİ ÇOĞU KİŞİ MESAJLAR ATTI ZATEN BEN İSMİMİ Bİ 4 5 KERE RAHAT SÖYLEDİM ARTI BU KONUYU İSMİMİ TAHMİN EDİN DİYE AÇMADIĞIMIDA SÖYLEDİM LÜTFEN MESAJ ATMAYIN İSMİN NE DİYE YA DA İSMİN ŞU MU BU MU DEMEYİN ZATEN SÖYLEDİM YETERİNCE ANLAYIŞINIZ İÇİN ŞİMDİDEN SAOLUN

bunun yerine konu açtığınız mesaja düzenleme yapabilirsiniz, kimse sormaz sinirlenmezsiniz ve insanların merakı da gider.
Ayrıca isminiz gerçekten çok değişik bir şey kötü ibareler içeriyor sanmıştım. Nisa olunca da emin olun nice dalga konuları dönecek. hatta merve de öyle, alev de..
neslin kafa yapısını değiştirmek gerek önce. değerli,saygın diye de bir manası var ayrıca..
yeni isminiz hayırlı uğurlu olsun tekrardan...

ya herkese tek tek cevap verince önce o yüzden en sonunda ister istemez bıktım gibi bişi oldu neyse evet dalga geçmek isteyen geçer ama ben 2.ismimin bu ismim kadar dalga konusu oalcağını düşünmüyorum neyse çok saolun yorumunuz için

seni çok iyi anlıyorum aynı kaderi paylaşıyoruz malesef benimde adım eski büyüklerımızın ısmını koymuslar hıc sevmıyorum ve bıde erkek ısmınden turediği için ünversıtede cok dalga gecti arkadaslarım bende degiştirmeyi düşünüyorum eskisi gibi zorda değilmiş isim değiştirme olayı ......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…