Hakketikleri Cevabı Verdim Diye Suçlu Oldum

Bir arkadasim 25 yasindan sonra ismini degistirdi. O da olmus halasinin sacma isminin agirligini tasiyordu. O da gayet ayse fatma emine gibi oldukca klasik bir isim secti. Yeni tanistigi herkese yeni ismini soyledi. Yeni ismi daha guzel olunca eskiden beri taniyanlar da yeni ismiyle seslenmeye basladilar. Ben bile arada unutuyorum eski ismini.

Sizin de en gec 3 senede eski isminizden eser kalmaz soyliyim.

Az bile demişsin. Bu akraba bozuntulari kendi çocuklarına toz kondurmaz her şeyin iyisini layik görürler ama çevrelerindeki kızlar ne yapsa bi kulp bulurlar . boşver o fesatlari sen halan da olsa kendini ezdirmemen güzel . geri adim atma asla

Herkes sormus ama isme cevap yok.Konu sahibi bunun icin acmis zaten konuyu.Isim besbelli hasike arkadaslar merak etmeyin.Yoksa hasibe habibe halime olamaz onlarda kufre benzer taraf yok.HASIKE hanim.

Herkes sormus ama isme cevap yok.Konu sahibi bunun icin acmis zaten konuyu.Isim besbelli hasike arkadaslar merak etmeyin.Yoksa hasibe habibe halime olamaz onlarda kufre benzer taraf yok.HASIKE hanim.
böyle isim mi olur ya gerçek mi bu isim

Konu sahibi annen baban razı sen razısın akrabalara halt yemek düşer, meraklı olan çok üzülen kendi kızının ismini senin beğenmediğin isimle değiştirsin bu kadar hevesliler madem!

Sana çok hak veriyorum. Ses çıkarınca saygısız oluruz. Benim bi komşumun adı cemaliye'ydi ve adını gül olarak değiştirdi ben yine ona ilk adıyla seslenirdim senin bu kadar durumdan rahatsız olduğunu görünce bundan sonra kadına ikinci adıyla seslenicem. Adın değişince sırf inat olsun diye ilk adınla seslenicekler bunu unutma ve de sakın kafana takma

Canım çok iyi yapmissin. Ağzına sağlık. Sana nacizane önerim böyle açık açık konustuktan sonra dönüp milletin ne dediğine bakma. Sen böyle konuşunca herkesin bildigi ama işine gelmeyen şeyleri söylemissin. Ee hal böyle olunca sana ne diyebilirler ki. Aaa ayıp, saygısız falan derler. Onu da demişler zaten. He deyip geç. Sen bildiğini oku.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…