- 14 Eylül 2014
- 21.142
- 101.731
- 798
- Konu Sahibi Vejetaryen Zombi
-
Evet çok mantikli kesin söylerken s harfine vurgu yapiyorlardir.
İsim aslında kötü değil ama insanlar acımasız biz de oğluma isim verirken çok düşündük dalga geçilmeyen birşey olsun diye.
oh valla anneniz ne güzel demiş benim annemde baştan deseydi keşke ama olsun intikamını aldımÇok iyi demişsin.Benimde halam anneme benim için erkke olursa dedesinin adını koyun demiş Annem de senin iki oğlun var, kardeşinizin iki oğlu var siz neden koymadınız demiş.Adını merak etmedim o yüzden sormayacağım seni rahatsız etmesi önemli. Arkadaşımın kardeşinin adı Kezban o da geçen sene değiştirdi.
evet bizim mahalle de de vardı yosma diye bir kadınBende yosma mı acaba dedim. Böyle ismi olan bir kadın tanıdım çünkü. Ne ikinci ismi. Komple kökten kazıtırım o ismi nüfus kağıdından.
zaten kendimi 2 ismimle tanıtırım yine ama bunu kullanmam sevmedimi tabiki belli etmicembenim üniverste de yan odamda ikiz kızlar vardı birinin ismi hasibe diğeri nesibeydi ve onlar kadar marjinal insanlar mümkün değil görmemişsindir giyiniş olsun tavır saç baş inanılmaz uçuklardı ama bu isimlerin yanında esin ve nesrin de vardı onlar o ismi kullanıyorlardı. bizim hiç garibimize gitmedi o isimler yani üniverste de saçma sapan insanlar dalga geçecek diye düşünme kimse garipsemez ama ikinci bir isim al onu kullan diğerindende kimseye sevmiyorum diye söz etme çünkü insanlar bunu hemen kullanır.
Şu mesajına o kadar cok güldüm ki anlatamam .bide bana sor ilkokul arkadaşlarımın ismi özge merve elif... benim isim okunuyo hasime
Bende yosma mı acaba dedim. Böyle ismi olan bir kadın tanıdım çünkü. Ne ikinci ismi. Komple kökten kazıtırım o ismi nüfus kağıdından.
ay söyle şifreli şifreli yazana kadar söyle kurtul sırf ismini bulayım diye önceki bi konudan 15 sayfa okudum bulamadım yaayy yok o değil
Kiz bak aklima ne geldi, akrabalarindan zart zurt edenler olursa yine, de ki benim adim vejetaryen zombi , nufusa da onu yazdircam de sok olsunlaroh valla anneniz ne güzel demiş benim annemde baştan deseydi keşke ama olsun intikamını aldım
allah askına bulduysanız ozelden bana yazın :)Buldummm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?