Hakketikleri Cevabı Verdim Diye Suçlu Oldum

Evet çok mantikli kesin söylerken s harfine vurgu yapiyorlardir.
İsim aslında kötü değil ama insanlar acımasız biz de oğluma isim verirken çok düşündük dalga geçilmeyen birşey olsun diye.

Tahminimce tek s vurgusu da değil.
Araya bir hece daha koyup edepsiz sözler türetiyorlar bence.
Çocuklar acımasız oluyor ya sırf yaşlıya hürmet diye de bu tip şeyler çocuklara yaşatılmamalı

oh valla anneniz ne güzel demiş benim annemde baştan deseydi keşke ama olsun intikamını aldım

Bende yosma mı acaba dedim. Böyle ismi olan bir kadın tanıdım çünkü. Ne ikinci ismi. Komple kökten kazıtırım o ismi nüfus kağıdından.
evet bizim mahalle de de vardı yosma diye bir kadın anlamı güzel kadın demek ama gel de anlat her duyduğumda bozuluyordum o kadın ne yapıyordu kim bilir

zaten kendimi 2 ismimle tanıtırım yine ama bunu kullanmam sevmedimi tabiki belli etmicem

HİÇÇÇÇ takma kafana çok istiyorsa o halan olacak kadın kendi çocugunun adını değiştirsin anasının adını koysun ,

benimde ablama babannemın kardeşime annenemın adını koymuşlar bende aradayım ve benim adımda çok güzel bir isim

Hasike mi kız ismin Haseki yada. Haseki sultan mısın sen Ay söyle ismini çatladım valla
Hiç takma değiştirmek istiyorsan değiştir tabi en doğal hakkın.
Ha bide beterin beteri var diye şükretmen için bir örnek vereyim.
Erkek kuzenimin adı merveydi :):):)
Onsekizine basar basmaz emre oldu. Unuttuk bile merve hallerini.

Ya bir de anlamini gectim babaannemin ismini tasimak beni de cok rahatsiz ederdi , anneme etmedigini birakmamis bir de onun isminde ben, aferin kaynana iyi ki cektirmissin bana , daha da cok cektirebilirsin cok memnun oldum o nedenle kizimin da adini senin adindan koydum der gibi

bide bana sor ilkokul arkadaşlarımın ismi özge merve elif... benim isim okunuyo hasime
Şu mesajına o kadar cok güldüm ki anlatamam .
Bende ismimi hiç sevmiyorum . İsmimle çağrılmaktan , tanışırken ismimi söylemekten rahatsız oluyorum . Çocukluğumdan beri böyle . Keşke sen yaşlardayken cesaretli davranıp değiştirseydim bende .
Kimseyi ilgilendirmez bu konu . Ailende sorun çıkarmıyor ne güzel , gerisini umursama . Zamanla herkes alışır yeni ismine .

Bende yosma mı acaba dedim. Böyle ismi olan bir kadın tanıdım çünkü. Ne ikinci ismi. Komple kökten kazıtırım o ismi nüfus kağıdından.

puhaha yosma ben de tanıdım aynı mı acep arkadaşım kv çok seviyordu kızın olursa koy dedim adını.. o da asla dedi. neden adı ne ki dedim.
boşver falan dedi ama ee ben merak ettim. zorladım.
yosma dedi şok oldum hiç beklemiyordum. eskiden güzellere denirmiş...

Benim bir tanıdığım gayet güzel bir ismi olmasına rağmen sırf o isimden çok var diye üniversiteye giderken ikinci bir isim daha aldı. Üstelik adı Ayşeydi ki benim çok sevdiğim ailemde hiç olmamasına rağmen kızıma verdiğim bir isimdir. Kimsede ona hiç bir laf etmedi. Sizin çok daha geçerli bir nedeniniz varken bir iki hadsizin lafına bakmayın boşverin siz haklısınız.

ayy yok o değil
ay söyle şifreli şifreli yazana kadar söyle kurtul sırf ismini bulayım diye önceki bi konudan 15 sayfa okudum bulamadım ya Üzme beni bebeğimmmm

Zaten anlattığın o kadar konu ile bilgiler ile ifşa olurdun şimdiye kadar isimden bişi olmaz hadi amaaa üzme bu KK hatunların

Ya bende bi hamilelik düşünüyorum erkek olursa kayınbaba adı olabilşrmiş ki hiç istemiyorum (Hamdi)
Bu konuda eşime de güvenemiyorum ailesine düşkün malesef ilk oğuldan ilk torun diye öyle yakışık alır diye bi iki laf çıktı ağzından umarım yapmaz

Son düzenleyen: Moderatör:
hasine de olabilir :) ama bence güzel bir isim bu.... bu isimde ilkokulda arkadaşım vardı ve hiç dalga geçilmedi şayet buysa ismin...

oh valla anneniz ne güzel demiş benim annemde baştan deseydi keşke ama olsun intikamını aldım
Kiz bak aklima ne geldi, akrabalarindan zart zurt edenler olursa yine, de ki benim adim vejetaryen zombi , nufusa da onu yazdircam de sok olsunlar

çok güzel demişsin alkışlıyorum seni gerisini de boşver sallama kim ne demiş diye. bizim şirkette birisi vardı 40 küsur yaşında soyadını değiştirdi olabilir yani.

bu arada tahminlere devam ama bak bende merak ettim:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…