Ailesine anlatmakla tehdit etmekle ne alaka? O sizin bi sırrınızı acıga vermemis ki. Sadece gıybet yapmış. Hayal kırıklığı yasıyorsunuz onu anladım da. En fazla sizde ortak arkadaslarınızla onun gıybetını yapın yani bu kadar buyutulecek bir şey yok.
Sitedeki çeteleşme ve bir kişinin konusu üzerinden yüklenme olayları dikkatimi çekti ve rahatsız ediyor. Biri olumsuz yorum yapıyor diğerleri de patır patır linç ediyor. Sorsan hepsi adeta melek! Arkadaş bu kişi sizin düşmanınız mı hıncınızı çıkartıyorcasına yazıyorsunuz? Bir de ne alaka etiketlemek,siz yorumda bulunmamışsınız resmen sataşma var.
Sonra mağdurum da mağdurum.
Niye etiketledigimi 5000 kere filan acikladim, yanlış olduğunu ben de kabul ediyorum şu an ama amacim onceki mesajlarimda anlattigim sey idi..
Ela konusunda vicdanlı sekilde savunma yapip simdi onu buraya alakasiz sekilde baglamak ve iki mevzu farkli oldugu halde ozdeslestirmek..
Herkes kendine bakmali galiba en once
Niye etiketledigimi 5000 kere filan acikladim, yanlış olduğunu ben de kabul ediyorum şu an ama amacim onceki mesajlarimda anlattigim sey idi..
Ela konusunda vicdanlı sekilde savunma yapip simdi onu buraya alakasiz sekilde baglamak ve iki mevzu farkli oldugu halde ozdeslestirmek..
Herkes kendine bakmali galiba en once