hakkımda söylediklerine bakin şu kizin:)

Üye kışkırtıp üstüne karşı yorumu beğeneni üşenmeyip etiketleme,kışkırtma... Ela'ya boşuna kızmışız.
Uyeyi kiskirtmak?
Yorumu begeneni kiskirtmak icin etiketlemek? Ne oldugunu bilmeden su yorumun hic olmadi..
Bizi cetelikle suclayip bana soylenen ufacik imayi bile alakali alakasiz begenen arkadasa gondermeydi o etiket, soyledigini kendin yapiyorsun diye.. Her firsatta milleti gozardi ettigini soyluyor, etiketleyim de gorsun bari beni dedim..
Ayrica ela'ya siz o alakasiz cirkin lafi kadinlar adina vicdaniniza dokundugu icin, herkesin canini yakmaya çalıştığı icin kizmistiniz, benim sahsi meselem degildi, keske kizmasaydin gercekten..

Son düzenleme:
Lavanta kokusu haksizsin iste???

Seni cagirmadim queen of turkey. Beni sevenleri ve destekleyenleri çağırdım,hem kalbimi kirin hem de ev yapımı reçel yedireyim. Yok ya
Ama bana yorum yapan arkadaşımın (lavantakokusu) yorumunu alıntılayıp "kızlar yazmışsın" bizi çağırdığını düşünmek normal
Onları alıntılasaydın keşke, minnoş kız.

Sanmıyorum ya banlanacak bir şey yapmadık. Zaten uzun süredir girmiyordum bugün girdim.

Ben de aynı şeyleri anlatmaya çalıştım iştez gayet açıklayıcı anlatmışsın.
Konu benim ustumden yürüyecek, dur bakalim.. Ben son kez aciklayayim da belki 1 kisi bile anlar, icim sogur..
A AklinYolu1 . Isimli sevgili arkadasimiz beni ve bazi arkadaslari cete olmakla suclayip alakali alakasiz, bize gelen herhangi bi laf oldugunda gidip begendigi icin (eminim bazen konuya bile bakmadan) onu etiketledim ve guldum "sen yok musun" diye.. Ama bakalim daha nerelere cekilecek mevzu, ela'ya bile baglandigina gore.. Hayirlisi..

Neyse uzamasın, boşver. Bahsettiğin arkadaş kendisi söyledi zaten yorum yaptı, "konuyu okumadan beğendim yorumları" diyerek.
Gereken eleştiriyi, yorumu konuya yaptık. Anlayan anlar artık.

Konuyu hep baskalarinin uzerinden yurutuyordun. Bir kac destekci buluyordun sonra konu sahibine , daha olmadi konu sahibine destek cikanlara laflari giydirip , aradaki hakaret mesajlarini begeniyordunuz.

Baskalarini begendigim icin beni etiketleme luksun yok cunku aynisini kat be kat sen yaptin /yapiyorsun.

Beni banlattiniz , uzerine profillerden cezai ehliyeti yok hahaaaaa dalga gectiniz benimle. Evet cetesiniz ve suru halinde calisiyorsunuz.

Neyse uzamasın, boşver. Bahsettiğin arkadaş kendisi söyledi zaten yorum yaptı, "konuyu okumadan beğendim yorumları" diyerek.
Gereken eleştiriyi, yorumu konuya yaptık. Anlayan anlar artık.
Kendisi de soyledi degil mi kasıtlı yaptigini..
Amacini anladığımı belirtmek icin etiketleyip guldum ve suclu olan benim..
"Lavanta masum degil", arkadasin ispat mevzusu oldu resmen, hey Allahim ya..
Neyse..

Amacini anladigimi belirtmekti amacim..
Bence söylediklerini sen yapiyorsun, basindan beri boyle dusunuyorum..
Ela konusunda ela'ya cirkin kelime iceren yorumlari bile begenmedim ben, acip bak istersen.. Guzelce ifade edenleri begendim..

Ve, ben seni bi kez bile kibledigimi hatirlamiyorum, neyin banlatmasi..

Bana satasmayana da asla bi sey demem.. Satasana bile demem bazen, son yorumlarini bi turlu takmadigim su anki sevgili konu sahibi mesela..

Amaan neyse ne, hukum verilmis zaten..

Hosca kal..

Benim kasitli yaptigim seyi sen her konuda dogal olarak yapiyorsun. Bi kac uye var canimi acitan, beni kiran. Belki bu yolla anlarsiniz dedim. Anladiysaniz ne mutlu bana.

Benim kasitli yaptigim seyi sen her konuda dogal olarak yapiyorsun. Bi kac uye var canimi acitan, beni kiran. Belki bu yolla anlarsiniz dedim. Anladiysaniz ne mutlu bana.
A AklinYolu1
Benim hakkimda bu kadar zanda bulunma, kimse hakkinda bulunma, ya oyle degilse?

Benimki zan degilmis, kendin söyledin kasitli yapıyorum diye..

Senin dusuncen belli, benimki belli, tartismaya gerek var mi?

Sitedeki çeteleşme ve bir kişinin konusu üzerinden yüklenme olayları dikkatimi çekti ve rahatsız ediyor. Biri olumsuz yorum yapıyor diğerleri de patır patır linç ediyor. Sorsan hepsi adeta melek! Arkadaş bu kişi sizin düşmanınız mı hıncınızı çıkartıyorcasına yazıyorsunuz? Bir de ne alaka etiketlemek,siz yorumda bulunmamışsınız resmen sataşma var.
Sonra mağdurum da mağdurum.

Alkislarim ben bu yorumu. Linççilerin amacı konu sahibini gömmek falan değil ego tatmini yapmak. Konu açmaya korkuyoruz artik ya sinirimiz daha da bozulur diye :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…