hakkımda söylediklerine bakin şu kizin:)

Sitedeki çeteleşme ve bir kişinin konusu üzerinden yüklenme olayları dikkatimi çekti ve rahatsız ediyor. Biri olumsuz yorum yapıyor diğerleri de patır patır linç ediyor. Sorsan hepsi adeta melek! Arkadaş bu kişi sizin düşmanınız mı hıncınızı çıkartıyorcasına yazıyorsunuz? Bir de ne alaka etiketlemek,siz yorumda bulunmamışsınız resmen sataşma var.
Sonra mağdurum da mağdurum.
Niye etiketledigimi 5000 kere filan acikladim, yanlış olduğunu ben de kabul ediyorum şu an ama amacim onceki mesajlarimda anlattigim sey idi..
Ela konusunda vicdanlı sekilde savunma yapip simdi onu buraya alakasiz sekilde baglamak ve iki mevzu farkli oldugu halde ozdeslestirmek..
Herkes kendine bakmali galiba en once :KK51:

Niye etiketledigimi 5000 kere filan acikladim, yanlış olduğunu ben de kabul ediyorum şu an ama amacim onceki mesajlarimda anlattigim sey idi..
Ela konusunda vicdanlı sekilde savunma yapip simdi onu buraya alakasiz sekilde baglamak ve iki mevzu farkli oldugu halde ozdeslestirmek..
Herkes kendine bakmali galiba en once :KK51:
lavanta kokusu senin fotoğrafını cektim haberin olsun, her konuna salça olucam, sürekli kiskirtip kendime zorla hakaret ettirip banlaticam seni. Demek çetecilik yapıyorsun bu platformda. Görürsün sen. :dd

Back
X