önceki konularından bağımsız düşünmeye çalışıp sırf şu yazındaki soruyu cevaplamaya çalışayım. boşanma sürecinde olduğun adamın abisinin anasının olduğu apartmanda senin ne işin var arkadaşım. yaptığın şey maddiyatçılığın dibi. gururunu da devreye alarak düşün derim.
gidip oturabilirsin ama o evde rahat edebilir misin:26:ayrıca aile apartmanıymış eğer yakında onlar olmasa git boşanana kadar otur çok istiyorsa kocanevden gitsin derdim ama şu şartlarda o binada sen rahat edemezsin ayrıca seni istemeyeni sende isteme daha çok yalvarma kendini küçük düşürme derim
arkadaşım haklı haksız suçlu suçsuz aramaya falan gerek yok. adam seni silmiş, kovmaktan beter etmiş. ne diye adamın peşinde koşturuyorsun, ne diye yakınında olmaya çalışıyorsun. "kızım için" ne demek? adam "hadi gel" dese dönebilecek misin o eve?
zor olacak biliyorum ama sevgi cocuk cok karmasık durumdayım ne yapacagımı bilemiyorum acıkcası cocuk olmasa yüzüne bile bakmam sevgi d elbet unutulur bir şekilde diyorum ya ne yapacagımı ne olacagını bilemiyorum
ben de o yollardan geçiyorum. insanın mantığı, kalbi, umutları .. her şey birbirine giriyor. psikologla görüşeceksin o zaman. zira yazılarından hiç de iyi olmadığın anlaşılıyor
rahat edeceksin git otur hakkınmış bu sonuçta...
ama aile apartmanı olması zorlaştırabilir durumu...
eğer ailesinin desteği varsa sana git ama daha kötü olacaksa bence tekrar düşün..
allah yardım etsin...
yıllar önceki bi muhabbetten bu hale gelmeniz çok üzücü...
ailesi seni istemiyorsa barışmanızı istemiyorlarsa kötü olur ya ailesi ya eşin seni istemeli ki orda rahat edebilesin şu an eşin de ailesi de seni istemiyor işin zor gitmemelisin bence
Ne işin var o evde
onun ailesinin yaşadığı eve sakın gitme senin o evde bir hakkın yok aile apartmanı kendinize ait bir daire olsaydı çıkmamanı tavsiye ederdim
bu arada eşin sonuna dek haklı sen yeni evliyken altınlarını kullanmışsın eşine çalındı demişsin kim bilir kim zan altında kaldı orasıda ayrı muamma 7 sene sonra ağzından kaçır kavga esnasında bende olsam eşin gibi davranırdım ve mahkemece suçlu bulunabilirsin bence
altınlar kadının evet ama eşe çalındı diye belitmek doğru değil yalan ve hırsızlığa girer ama gidip bankaya kasaya kiralayıp koysaydınız suçlu değildiniz siz çok büyük hata yapmışsınız bende olsam güvenmez ve istemezdim hem yalancı olmuşsunuz eşinizin gözünde hemde kendi malını çalan hırsız pozisyonuna düşmüşsünüz yani evliliğinizin bitmesinde suç sizin çocuğunuzun babasız büyümesine sebep sizsiniz
hiçbir avukat suclu oldugumu söylemiyor sadece tek hatam saklamak oldu hataı kabul ettim onada hak veriyorum ama ayrılık isteyen o ben elimden gelen herseyi yapıyorum bitmesin diye bu sebepten dolayı hiçbir avukat evlilik bitmez diyor yada altında baska sebepler vardır diyor kacıncı avukat oldu görüştüğüm hepsine aynı şeyi söylüyor gülüp geciyor sebep bumu diye
şimdi yeni kız kardeşim boşanma geçirdi başımızdan geçti bilinçli söylüyorum
evet altınlar kadının bunu hiç kimse inkar etmiyor fakat yaptığınız gülünecek kadar basit bir olay değil siz evlilik birliğinde güven olayını yıkmışsınız ki güven evlilikte en önemli unsur
altınları kasaya kendi adınıza yatırsaydınız suçlu değildiniz yada bozdursaydınız yada eşiniz istese ve vermeseniz suçlu değildiniz ama siz yalan söyleyerek ondan saklıyorsunuz çalındı diyorsunuz aile aprtmanında oturuyorsunuz evinize girip çıkan herkesi zan altında bırakıyorsunuz bir kere iyiki o zaman polis felan çağırmamış sonra üzerinden 7 sene geçiyor siz kavga esnasında itiraf ediyorsunuz eşinizin size ve evliliğinize olan güveni anında sıfırlanır ve maalesef siz suçlu pozisyonuna düşersiniz eşiniz haklı bulunur burda konu altınlar değil yalnız mahkeme ona karışmaz sadece eşinizi kandırdığınız yalan söleyerek aldattığınız için suçlu çıkarsınız
haa boşanmıyorum derseniz ne olur boşanma süreciniz uzar ve çirkinleşir buda iki tarafıda yorar sadece bu olur
siz mahkemede hatanızı kabul eder eşinizden özür diler sevdiğinizi ve boşanmak istemediğinizi sölerseniz eşinizde boşanmada diretirse önce aile terapistine gidersiniz önce siz ve eşiniz yalnız yalnız sonra birlikte onun yazacağı raporda istiyor istemiyor bunu değiştirmez boşanma sürecini hızlandırır kız kardeşim boşanmak istiyordu eşi çalışmıyordu ve kardeşimdeydi bütün yük eşi boşanmak istemiyordu ben eşimi seviyorum boşanmak istemiyorum dedi çalışacam felan dedi mahkeme aile terapistine yönlendirdi görüştüler terapist raporunu yazdı sorunlar konuşma metinleri eklenerek aile birliği temelinden sarsılmıştır davacı davalıya güven duygusunu yitirmiş hayal kırıklığına uğramıştır bu şartlar altında evlilik birliğinin devam etmesi uygun değildir diye rapor yazmış rapordan sonraki ilk celsede boşandılar eşi temyiz yaptı temyizden sonuç aynı şekilde geri geldi boşandılar yani seninkide öyle evliliğinde eşinin sana olan güvenini bitirmişsin bu durumda devam etmeniz imkansız
yorumlarıın ve tavsiyelerin için tesekkür ederim hala kurtarılabilir bi yanı oldunu düşünüyorum eve itmesem bile psikologun dediğini yapıp sonkez mektup yazacagım sansımı deneyecegğim olursa olur olmazsada artık hayırlısı en azından ileride hiç birsey yapmadım diye pişmanlık duymam elimden geleni yaptım derim yalnısmıyım sizce bu konuda
yok yanlış değilsin belki o zaman seninde haklı sayılabileceğin bir sebebin vardı yada hata yaptın hata insanlar için hepimiz yapadabiliriz sen mektup yaz pişmanlığını anlat özrünü dile sonradan içinde acaba kalmasın sen elinden geleni yap genede
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?