Hakkını helal etmemenin yükü!

vaaaay senin hikayende çok ilginç ve bi o kadar duygusalmış..
oluyo tabi böyle şeyler,bazısı yaşıyo görmüyo.. bazısı umursamıyo..
duyarlılık lazım birazda..

malesef öyle.... ama yetkılımde ıllallah etmıstı artık, kimse muhatap olmadan ısını yapıp gonderılmesını ıstıyordu.. masraf 5.25se aynı kurumduruz kesın.. çunku her gelen su banka bu kadar sız bu kadar dıye kıyaslama yapıyor, bu aynı sube masrafı oldugundan başka banka aynı subeye masraf almıyormus..

vayy benımde gözlerım doldu,yazık adamcagız nasıl acıkmıs olacak ki unutamamıs, nasıl dua etmıstır sıze, siz iyi kalpli oda vefalıymış, takdır ettım sizi..

aslında ben derinden bakmazdım belki olaylara. anne olduktan sonra farkındalığı artıyor insanın. kediye bakarken bile farklı açısı varmış diyorsun..
bense o kadar sabırlı değilim iş ortamında senin kadar. ama senin biraz daha protokol olunca sessiz bir yerde tartışmak çok dikkat çeker.. ve de hoş olmaz...sen iradeni kullanmışsın, adam da hatasını anlamış. keşke herkes yaptığı hataları anlasa da özür dileme erdemine sahip olabilse.

yoksa sen garantiden misin
değilsen bızımlasın öyleysen müşteri haklı

artık 3 haftalık ev hanımıyım

İŞ'ten ayrıldım

hayırlı uğurlu olsun :) merak ettim işi bırakmak nasıl bir duygu ? mutlu musun veya çalışmamak insanı sıkıyor mu? sen neleri düşünerek bıraktın beni biraz aydınlatırmısın

konun adına da amcanın hatasını anlaması iyi olmuş ben sinir oluyorum gişe görevlilerini azarlayan insanlara, sonuçta durum düzelmiş neyse ki sende helal ettiysen hakkını problem yok :)

Son düzenleme:
garantidemi masraf aynı yok değilim :)

bütün hayatım garantide. maaşım, kredi kartım, sağlık sigortam, arabam....adamlar hala kredi kartı yıllık ücreti alıyorlar. kapattırdım kartı inadına.. arabamı da çekicem.. böyle bir şey yok ya... sevmiyorum o bankayı

Yaşlı amcada çok iyi bir insanmış demekkki ... Gönlünüzü almış helal olsun ona da sizede ..Bazıları varki o 25 kuruş için değil ama sırf gıcıklık olsun diye o yaşlı amcaya neler söylerdi gerçekten sizide çok takdir ettim doğrusu

Son düzenleme:
yaşlı amca aksi ama yüreği pamuk gibi olanlardanmış..

yaklasık 12 sene calısan bırı olarak ( tamamı banka degıl ) dınlenmek ve evıme bıraz vakıt ayırmak ıcın ıyı bır fırsat oldu, cıkmamı tetıkleyen olay ıse;
özelde calısıyrdum ve bankayı cok ıstedıgimden ozelden aldıgım maasın 4te 1 ıne razı olarak herseyı bıraktm gittim, tamam maddı olarak tatmın olmaycaktım eskıye nazaran biliyordum ve manevı olarakta (örn.yasadıgım olay, gordugum muamele benı sudan cıkmıs balıga cevırdı..) yasadıklarım, pişman oldugumu hatırlatıp durdu bana.. yine ozelde uzman unvanına shaıp ıken bankada sıfırdan baslamak ve hiyerarsık duzenı insanlar kendine kullanması benı gıttıkce mutsuzluga ıtmıstı ve kendımı ıse yaramayan degersız gıbı hıssetmeye baslamıstım..

cıkmayı artık hergun dusununce gundemdekı kıdem tazmınatı kaldırılma tartısmaları, evlılık nedenıyle tazmınatımı alıp istifa etmemı tetıkledı..

şuan mutlumuyum hayır.. ıse yarayan ureten kadın olmak ıstıyorum tekrar.çıkarken aklımda bırkac ay dınlenmek vardı fakat 2 hafta sonra ben karıyernete vs uye oldum ıs basvurularına basladım, alıskın bunyeye zor oluyor evde olmak..

Hakkımı helal etmediğim insanlar var. Halade etmiyorum ama bu günyada çıksın benim onlardan onalrında bendenki öbür dünyada bile yüzyüze gelmeyelim...

tam tahmin ettiğim gibi, kamuda çalışıyorum ve bazen ciddi ciddi yaşadığım şeyler işi bırakmaya zorluyor beni ama evde daha mutsuz olacağımı düşünüp erteliyorum hep. Umarım istediğin gibi bir iş bulursun

hayat ertelenmez arkadaşlar. ertelenir ama ele almayı düşündüğün vakit çok geç olabilir. ben konu sahibine çok saygı duydum.. işini bırakmış, kendine zaman vermiş. belki bu doğuşta bir hayır var daha iyi olacak bilemeyiz.
o yüzden zamana yayıyorsak dahi planlarımızı içinde bulunduğumuzun en iyisini yapmaya çalışmalıyız.

cok tartısmaya acık bır konu ıstıfa durumu krıtık ayarı var kanımca:) neyse o konuyu uzatmayım, umarım istediğim gibi bir işim olur..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…