hakkınızda yapılan eleştirilere açık mısınız?

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
E

EU3

Ziyaretçi
hepimiz iyi eleştırıye açığız cogunlukla kızlar ama kotulerı de kabul edermısınız?

ben her turlu eleştırıye açığım:jeyyar:

bende açığımdır ama haksızlığa tahammülüm yoktur.ınsanları pohpohladıkça kendilerini bişey zannediyolar çünkü.

yok ben pek öyle degilim cünkü genelde cogu kisi tarafindan elestirildigim
icin kabul edemiyorum, daha dogrusu duymak istemiyorum..
bir kac iltifat edilince bile bünyeye agir geliyo o kadar yani düsünün...fisfisfis

eğer doğruysa açığım.bana ait olmayan bişey yakıştırılıyosa o zaman asla.tabiki iyi olmayan yanlarım var.fazla ince düşünmek,bazen çabuk sıkılmak gibi.

Ben yakın çevremdeki insanları iyi yada kötü çok eleştiririm,
o yüzden kendim hakkındaki eleştirilere de açığım, bazen farkında olmadığım şeyleri anlıyorum

bende ilk duyduğumda sinirlerim bozuluyor, sonra zamanla sindirip kendimi düzeltmeye çalışıyorum. Aslında insanın kendi kendine dönmesi için bi fırsat ama ilk an şok yaşıyorum yinede.

Kendini eleştirebilen insan, dışarıdan gelen haklı eleştirilere her zaman açıktır.

Bende öyleyim sanırım...

ben tabi ki açığım ne söylenirse amenna. ama karşıdaki önce kendine bakıcak sonra beni eleştiricek.

şu an değilim sonra duruma göre değişir.şimdilik acayip saldırasım var

eleştırıyı yapana gıcık olurum valllakaydirigubbakcemile3

tabiki açığım eleştirsinki hatalarımı bileyim kendimi düzelteyim ama arkamdan dedikodumu yapıpta beni eleştirmeye kalkmasın duyarsam fena olabilir yani benden söylemesi:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…