haklı haksız küsen eş...

Şimdi 2-3 güne bana sırnaşıcak ve konuşmadan bu olayı kapatıp barışacak yani konuşalım desek ne konuşacağız sorun yok ortada ama bana yetti bu sefer barışmıcam görsün bakim oyuncak sandı beni küs barış

kım kımınle konusmuyor?
bende esımle kusmeyı planlıyorum,bu ara
genelde boyle seylerı o yapar ve ben 3-4 gun olunca sıkıntıya gırer 5 gun bısey olmamaıs gıbı davranırdım.
sımdı 9.gun olmus kım bu kadar uzatıyor beraber bır yere gıtmıyormusunuz?

O başlattı ben uzatıyorum, annemlere kızı eşim bırakıp alırdı ben bırakıp alıyorum annemler hissetmeye başladı sordular buara yoğun dedim tiyatroya gidecektik beraber ben arkadaşımla gittim:) Allah'tan ev gezmesi akraba ziyareti yok

bende genelde bır kac kere kusmeye meyıl ettım ama bana fırsat kalmadan esım kustugu ıcın pek zahmete gırmeye gerek kalmadı
ama gunler gecınce ıcın daralmıyormu?
ben kustum gıbı bısey yanı henuz kararsızım oda kusmus olabılır farkında degılım.
benım sorunum evde cocuk var o etkılensın ıstemıyorum

aılelere gıtmenız ıcap etse ne yapacaksınız?
mesela hafta sonu konser programınız var? napcanız?
sonracıma , mısafır gelecek naparsın?
aksam yemeklerını napıyorsun?
ayrımı yatıyorsun?

kendime küs kalma klavuzu arıyorumda.
bunlar ben küsersem şayet sonraki 4-5 gunde yaşanacaklarda

yatklarıda ayırmışsınız. Yerinizde olsam bir dilekçe yazarım sanki mahkemeye yazar gibi boşanma dilekçesi. Böyle devam ediceksek o zaman boşanalım evli değiliz ki aynı evde kaçıoruz birbirimizden derdim. Belki bişeylerin dank etmesini sağlar. Yani bnm eşimde işe yarardı:-D eşim olsa anında bana sarılır bida olmayacağını söylerdi. Acaba sizdede işe yararmı?

Valla konser sinema tiyatro alırım kardeşimi arkadaşımı giderim dert değil ama arkadaşa aileye gitmek dert hadi aileye dersin yoğunum diye de nereye kadar şimdi ailem benim eşimi 2 gün daha görmezse kesin anlayacak ama napim benim nasıl içim daralırdı anlatamam şimdide sinirden kuduruyorum haksızlığa uğradığım için çocuk mevzusu ise kızım 22 aylık çok anlamıyor sanırım az önce de yazdım zaten babasını benden kıskanıyor ölünce sarılınca şimdi çok takmıyor gibi:) zaten kızım büyüdüğünde böyle bir durum olursa ayrılmayı düşünüyorum kızımı üzmesine dayanamam bu ne ya sanki biriyle bastı beni gören duyan birşey sanacak ama utancından da konuşamıyor bağırdı bana çünkü bu bizim için büyük olay

erkeğin kaprislisi hiç çekilmez. nedese evlilikte erkek daha toplayıcı, pratik, net çözümler üreten bir yapıya sahip olması gerekiyor benim gözümde.
Kadın gibi ayrıntıları eleyecek ki ilişki boğulmasın. Bu eş de küsme huyuna sahipse diğer konularda da çok detaycı mı?

Ben blöf yapamıyorum yazarsam boşanırım bundan önce küstüğümüzde medeni kanunu okumuştum sonra boşanınca avukata gittim konuştum diye anlattım okuduklarını korkudan ölmüştü o sakin kocam sapsarı olup soğuk soğuk terlemişti ve mahkemeye gitsem bile asla benden boşanmayacağını söylemişti benden ne diye boşansın ki keşke erkek olsaydımda kendimle evlenseydim resmen adamın tozunu alıyorum seviyorum zerre yüküm de yok ona

ah aynı ben
benım eşim çok ince eler sık dokur
yani benzetmek hoş değil ama bu ilişkinin kadını o erkeği ben,
yani kadın gibi kaynana kayınpeder bile takabilir, yemege takar ona takar buna takar.
düşünüyorum adam bir bana takmıyor halbuki oyle absurt seylerımde varkı anlatamam
ama cok yogun gormuyor bunları

bende ıdeal bır koca olurdum erkek olsaydım bence.

medenı kanunda ne varmıs buarada*

Hiç birşeyi takmaz yemek temizlik yanık börek vermişliğin ve yeyip eline sağlık demişliği var eve bir kez kirli demez temizlik yapma yanımda otur der hiç takıntılı değil duygusal ama belli edememe sorunu var çok sevindimi içine atar çok üzüldü mü içine atar bu küslük ne anlamıyorum kayınbabam böyle babasını eleştirir ama ona benzemiş bu huyu benle evli kalacaksa vazgeçicek ben bir daha dayanamam

Medeni kanunda şu var mesela biz eşimle gitsek bizi boşamaz hakim hakaret eder bize bu ne böyle diye gidin adam olun der, yanlış hatırlamıyorsam 5 tane neden var boşanmayı bunlardan birine dayandırmak lazım anlaşmalı olsa dahi zaten eşlerden biri evi terk eder veya boşanmak istemezse de yıllar süren bir kaos başlıyor

İbretlik öykümün finalini yazayım küslüğümüzün 12. Günü bu benim etrafımda dönmeye başladı ama birşey demiyor özür vs yok sonra bende uyuyamıyorum dedim aman bıktım dedim gittim salona ne olacaksa olsun yeter amacın ne senin dedim seni canı gibi seven kadını soğutuyorsun kendinden yuvanı dağıtılan dedim öfkeden gözüm dönmüş tabii, sonra bir baktım bu kedi bakıyor bana, sen küstün benimle ben sana bağırır bağırmaz pişman oldum özür diledim sen uzattın dedi gece 4 e kadar konuştuk sonra gittim 2 saat uyudum işe gittim akşam eve gelince konuşmaya devam ettik beni çok sevdiğini vs söyledi bu huyundan nefret ettiğimi bir daha benimle küsmeyi düşünürse evi terk etmesi gerektiğini söyledim o da küslük çok kötü birşey dedi:) yeni anlamış yani ortada birşey yok 12 gün küs kalıyoruz çok mantıksız dedim bir daha olmayacak benden sığınandan çok korkuyorum dedi sonuç barıştık elele uyuyoruz yine ama hiç güvenim yok bu gaz bunu 7-8 ay idare eder ama sonra bilmiyorum

konumu açtıktan sonra gördüm bu konuyu...
al benimkini vur seninkine..
ama ben hiç susmuyorum..
sen nasıl başarıyosun susmayı?

konumu açtıktan sonra gördüm bu konuyu...
al benimkini vur seninkine..
ama ben hiç susmuyorum..
sen nasıl başarıyosun susmayı?
Öğrendim eşimden:) konuşunca olmuyor susarsam daha çok etkileniyor üzülüyor zaten patlıyorum sonunda yine ben 12. Gün patladım asıl benim eşim tam deli ben gelip tartışmasam ne olacaktı dedim ben gelicektim yanına sarılacaktım saba yarın diye planlıyordum diyor delirmenek elde değil

erkeğinde trip atanı hiç çekilmiyor bunlarkendilerini kız falan sanıyorlar heralda

Bende de var aynı kocadan malesef
bir de öle özür falan da dilediğini hiiçç duymadım şimdiye kadar
senin ki yine diliyormuş o da bir erdem uzatması hoş olmasa da
haklı haksız küser tribe girer çok mecbur olduğu şeylerde konuşur çocukla ilgili falan bunlar hep aynı durumlar
sonrası hep bir karış surat laf sokmalar falan
şimdiye kadar hep adım atardım haklı olduğum da bile niye böyle yapıyosun diye sorardım
bir de bir ton onun kendini haklı çıkarmalarını dinler zeytinyağı gibi üste çıkar bir bakmışsın sen suçlusun
ki çoğu gereksiz şeyler fındık kabuğunu doldurmaz üzülürüm kahrolurum hiç duymaz
arada önemli olanlar da var !! hatta benim yüzde yüz haklı olduklarım çünkü evli adama yakışmayacak şeyler açık yazmak istemiyorum ama şu malum internet sanal alem zırvalıkları ile ilgili hoşlanmadıklarım
bırak bağırmayı elimden geldiğince makul anlatıp ağlarım karşısında hiç oralı olmaz
bide ukalaca ben ne yapcağımı bilmiyorum ya sen söyle bi liste yap ben onları yapıyım falan diye ört basar eder yanlışlarını
asla kabulu yoktur asla hatalı değildir.
sevdiğine inanıyorum bende çok seviyorum aslında merhametlidir ama böle küslük zamanlarında içine resmen
başka biri kaçıyor sanki
ama asla şimdiye kadar yataklarımızı ayırmadık arkamızı dönüp yatarız çoğu zaman ben yanaşmazsam yanaşmaz inattır.
baktım hep adım ben atıyorum konuşmaya çalışıyorum son zamanlarda ben de onun gibi olmaya karar verdim çok anlattım konuşalım anlaşalım uzatacak bi durum yok diye
ama nerde dinleyecek kendi doğruları var ya...
son küsmemiz 10 gün sürdü umursamadım çocuğumla ilgilendim baktı benden adım yok malum ihtiyaçlar olunca yanaştı
2 3 surat yaptım ama kendimi ve evliliğimi soğutmamak için uzatmadım yine
hiç sevmem de küslüğü konuşursun anlatırsın derdini hiç çözülmeyeceğini sandığın şeylere bile bi yol bulunur
yeter ki güzel yaklaş ego tatmini değil de karşındakini yerine koyarak bak olaylara diye çok anlattım
hatam vardır mükemmel olduğumu asla söyleyemem
ama bilmeden olabilir ama özellikle karşımdakini asla üzemem
ama üzülen hep ben oluyorum dürüst olayım senin gibi boşanma benimde geçti aklımdan bir ömür böyle
çekebilir miyim acaba diye hep sevgim ağır bastı sonrasında ki yaşamı kaldıramayabilirim çocuğumla diye
kafamdan atmaya çalıştım bazen boğasım geliyor bazen içine sokasım
hakkımızda hayırlısı olsun demekten başka çarem yok
biraz uzun oldu kusura bakmayın ama konuyu görünce çok dolmuşum paylaşmak istedim
sizin barıştığınıza sevindim inşalla hiç olmaz küslükler

Umarım birdaha tekrarlanmaz. Tekrarlamaya kalkarsa bu söylediklerini hatırlatın lütfen işe yarayacaktır büyük ihtimalle. Nazar değmesin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…