- 13 Mayıs 2012
- 4.809
- 3.578
- 448
- Konu Sahibi siderolites
-
O başlattı ben uzatıyorum, annemlere kızı eşim bırakıp alırdı ben bırakıp alıyorum annemler hissetmeye başladı sordular buara yoğun dedim tiyatroya gidecektik beraber ben arkadaşımla gittim:) Allah'tan ev gezmesi akraba ziyareti yokkım kımınle konusmuyor?
bende esımle kusmeyı planlıyorum,bu ara
genelde boyle seylerı o yapar ve ben 3-4 gun olunca sıkıntıya gırer 5 gun bısey olmamaıs gıbı davranırdım.
sımdı 9.gun olmus kım bu kadar uzatıyor beraber bır yere gıtmıyormusunuz?
bende genelde bır kac kere kusmeye meyıl ettım ama bana fırsat kalmadan esım kustugu ıcın pek zahmete gırmeye gerek kalmadıO başlattı ben uzatıyorum, annemlere kızı eşim bırakıp alırdı ben bırakıp alıyorum annemler hissetmeye başladı sordular buara yoğun dedim tiyatroya gidecektik beraber ben arkadaşımla gittim:) Allah'tan ev gezmesi akraba ziyareti yok
yatklarıda ayırmışsınız. Yerinizde olsam bir dilekçe yazarım sanki mahkemeye yazar gibi boşanma dilekçesi. Böyle devam ediceksek o zaman boşanalım evli değiliz ki aynı evde kaçıoruz birbirimizden derdim. Belki bişeylerin dank etmesini sağlar. Yani bnm eşimde işe yarardı:-D eşim olsa anında bana sarılır bida olmayacağını söylerdi. Acaba sizdede işe yararmı?Şu şekilde oluyor ben eve geç geliyorum anneme gidiyorum kızımı alıyorum yemek felan 9 oluyor eşim ya gelmiş oluyor ya da yarım saate geliyor yemek yapmıyorum ekmek bile almıyorum o biraz alışveriş yapıyor ben yatak odasına giriyorum tuvalet banyo ayrı zaten çıkmıyorum görmüyorum o da salonda takılıyor diğer banyo tuvaleti kullanıyor, kızım salona gidiyor babasıyla oynuyor uykusu gelince beni buluyor şuan küs olmanın ne demek olduğunu bilmediği için kuzum anlam veremiyor sanırım zaten babası beni öpünce sarılınca babasını kıskanan bir bebek olduğu için şuan rahat, bizde elele uyumaya alışmışız gece 10 kere uyanıyorum kolum kopmuş gibi eksik hissediyorum o salonda uyuyor o da öyle hissediyor eminim, çok üzgünüm ben küs kalamazdım ama öğretti bana bunun babasıda böyleymiş ama ben tahammül edemiyorum bu son olur umarım
Valla konser sinema tiyatro alırım kardeşimi arkadaşımı giderim dert değil ama arkadaşa aileye gitmek dert hadi aileye dersin yoğunum diye de nereye kadar şimdi ailem benim eşimi 2 gün daha görmezse kesin anlayacak ama napim benim nasıl içim daralırdı anlatamam şimdide sinirden kuduruyorum haksızlığa uğradığım için çocuk mevzusu ise kızım 22 aylık çok anlamıyor sanırım az önce de yazdım zaten babasını benden kıskanıyor ölünce sarılınca şimdi çok takmıyor gibi:) zaten kızım büyüdüğünde böyle bir durum olursa ayrılmayı düşünüyorum kızımı üzmesine dayanamam bu ne ya sanki biriyle bastı beni gören duyan birşey sanacak ama utancından da konuşamıyor bağırdı bana çünkü bu bizim için büyük olaybende genelde bır kac kere kusmeye meyıl ettım ama bana fırsat kalmadan esım kustugu ıcın pek zahmete gırmeye gerek kalmadı
ama gunler gecınce ıcın daralmıyormu?
ben kustum gıbı bıseyyanı henuz kararsızım oda kusmus olabılır farkında degılım.
benım sorunum evde cocuk var o etkılensın ıstemıyorum
aılelere gıtmenız ıcap etse ne yapacaksınız?
mesela hafta sonu konser programınız var? napcanız?
sonracıma , mısafır gelecek naparsın?
aksam yemeklerını napıyorsun?
ayrımı yatıyorsun?
kendime küs kalma klavuzu arıyorumda.
bunlar ben küsersem şayet sonraki 4-5 gunde yaşanacaklarda
Ben blöf yapamıyorum yazarsam boşanırım bundan önce küstüğümüzde medeni kanunu okumuştum sonra boşanınca avukata gittim konuştum diye anlattım okuduklarını korkudan ölmüştü o sakin kocam sapsarı olup soğuk soğuk terlemişti ve mahkemeye gitsem bile asla benden boşanmayacağını söylemişti benden ne diye boşansın ki keşke erkek olsaydımda kendimle evlenseydim resmen adamın tozunu alıyorum seviyorum zerre yüküm de yok onayatklarıda ayırmışsınız. Yerinizde olsam bir dilekçe yazarım sanki mahkemeye yazar gibi boşanma dilekçesi. Böyle devam ediceksek o zaman boşanalım evli değiliz ki aynı evde kaçıoruz birbirimizden derdim. Belki bişeylerin dank etmesini sağlar. Yani bnm eşimde işe yarardı:-D eşim olsa anında bana sarılır bida olmayacağını söylerdi. Acaba sizdede işe yararmı?
ah aynı benBen blöf yapamıyorum yazarsam boşanırım bundan önce küstüğümüzde medeni kanunu okumuştum sonra boşanınca avukata gittim konuştum diye anlattım okuduklarını korkudan ölmüştü o sakin kocam sapsarı olup soğuk soğuk terlemişti ve mahkemeye gitsem bile asla benden boşanmayacağını söylemişti benden ne diye boşansın ki keşke erkek olsaydımda kendimle evlenseydim resmen adamın tozunu alıyorum seviyorum zerre yüküm de yok ona
Hiç birşeyi takmaz yemek temizlik yanık börek vermişliğin ve yeyip eline sağlık demişliği var eve bir kez kirli demez temizlik yapma yanımda otur der hiç takıntılı değil duygusal ama belli edememe sorunu var çok sevindimi içine atar çok üzüldü mü içine atar bu küslük ne anlamıyorum kayınbabam böyle babasını eleştirir ama ona benzemiş bu huyu benle evli kalacaksa vazgeçicek ben bir daha dayanamamerkeğin kaprislisi hiç çekilmez. nedese evlilikte erkek daha toplayıcı, pratik, net çözümler üreten bir yapıya sahip olması gerekiyor benim gözümde.
Kadın gibi ayrıntıları eleyecek ki ilişki boğulmasın. Bu eş de küsme huyuna sahipse diğer konularda da çok detaycı mı?
Medeni kanunda şu var mesela biz eşimle gitsek bizi boşamaz hakim hakaret eder bize bu ne böyle diye gidin adam olun der, yanlış hatırlamıyorsam 5 tane neden var boşanmayı bunlardan birine dayandırmak lazım anlaşmalı olsa dahi zaten eşlerden biri evi terk eder veya boşanmak istemezse de yıllar süren bir kaos başlıyorah aynı ben
benım eşim çok ince eler sık dokur
yani benzetmek hoş değil ama bu ilişkinin kadını o erkeği ben,
yani kadın gibi kaynana kayınpeder bile takabilir, yemege takar ona takar buna takar.
düşünüyorum adam bir bana takmıyor halbuki oyle absurt seylerımde varkı anlatamam
ama cok yogun gormuyor bunları
bende ıdeal bır koca olurdum erkek olsaydım bence.
medenı kanunda ne varmıs buarada*
Benim eşim haklı da olsa haksız da olsa küsüyor, biz sorunlarımızı karşılıklı konuşarak çözemiyoruz zaten öyle ciddi bir problemimizde olmuyor çok şükür ama benim tahammülüm kalmadı artık 5 yıllık evliyiz bu 3. küslüğümüz kavga veya tartışmamız çok yoktur , ben evlilik ve aile kutsallığına inanıp alttan alıyorum carcar başının etini yemiyorum ama artık ben de küsüyorum o küsünce. öyle bir küslük ki bu 1 hafta aynı evde birbirimizin yüzünü görmüyoruz , bitecek gül bi evliliğimiz eşimin saçma kaprisleri yüzünden ondan korkuyorum
Öğrendim eşimden:) konuşunca olmuyor susarsam daha çok etkileniyor üzülüyor zaten patlıyorum sonunda yine ben 12. Gün patladım asıl benim eşim tam deli ben gelip tartışmasam ne olacaktı dedim ben gelicektim yanına sarılacaktım saba yarın diye planlıyordum diyor delirmenek elde değilkonumu açtıktan sonra gördüm bu konuyu...
al benimkini vur seninkine..
ama ben hiç susmuyorum..
sen nasıl başarıyosun susmayı?
erkeğinde trip atanı hiç çekilmiyor bunlarkendilerini kız falan sanıyorlar heraldaBenim eşim haklı da olsa haksız da olsa küsüyor, biz sorunlarımızı karşılıklı konuşarak çözemiyoruz zaten öyle ciddi bir problemimizde olmuyor çok şükür ama benim tahammülüm kalmadı artık 5 yıllık evliyiz bu 3. küslüğümüz kavga veya tartışmamız çok yoktur , ben evlilik ve aile kutsallığına inanıp alttan alıyorum carcar başının etini yemiyorum ama artık ben de küsüyorum o küsünce. öyle bir küslük ki bu 1 hafta aynı evde birbirimizin yüzünü görmüyoruz , bitecek gül bi evliliğimiz eşimin saçma kaprisleri yüzünden ondan korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?