- 30 Nisan 2008
- 45.779
- 24.642
- 398
- Konu Sahibi siderolites
-
ama istediğin şeyi zorla almanın manası nedirki onu düşünmedikten hissetmedikten sonraBiz de çok küserdik, ben küserdim daha doğrusu. İstediğim cevabı alana kadar konuşmaz, yalnız otururdum. 2 kere bavulumu toplayıp gitmeye kalkınca ciddiyetimi anladı, artık küsmeme izin vermiyor ben hatalı da olsam. Küsünce işler çıkmaza giriyor çünkü, çok düşünüyorsun ve aklında mutlaka boşanma oluyor .)
Yalnız kalmak istiyorum desem de tepemde dikiliyor şimdi, saçma sapan bir şeyden güldürene kadar. Ben de küs kalmamaya alıştım
İstediğim cevap sen haklısın tarzı bir şey olmadı ki hiç bir zaman. Misal "neden annene beni şikayet ettin" sorusunun cevabı "ama sen de önceki gün etmiştin, ne var bunda" değildir. Ben soruların cevaplarını istedim, o hep soruyla karşı atakla karşılık verdi.ama istediğin şeyi zorla almanın manası nedirki onu düşünmedikten hissetmedikten sonra
Ikimizde evimize harcıyoruz paramızı ben krediden daha fazla harcıyorum, bunlar mesele değil ayrıca ben alttan almasam bu küslük 5 yılda 50 olurdu çok taviz veriyorum gibiHep yapıyorum derken? Ama 5 sene de 3 kez küslük dediniz. İkiniz de birbirinizden inat sanki :)
Yapmayın lütfen ya...ondan çok kazanıyorsunuz ama ev kredisini bile tek ödüyor bu adam, yanlış mı anladım? Evlilikte hesap ortak olur diyen bir çok erkeğin aksine harcamalarınıza hiç karışmıyor? Sizi sahiplenmiş ve seviyor bence...Böyle kendinizi dolduruşa gelmeyin. Şu an hissetiğiniz kadar evin kralı benim havasında olsaydı, bu kadar kolay seviyorum diyemezdiniz siz de.
Lütfen dalga geçme çok üzgünüm uzun süre küs kalmak işkencebiz ayda 3-4 gün kesin küsüz ayol
biz neden konu açmadık akım oluşturalım
kocaları küsen karıların dramı diyerekten
dalga gecmıyorum bızde cok kusuyoruzLütfen dalga geçme çok üzgünüm uzun süre küs kalmak işkence
Biz küsünce birrimizin yüzünü 10-15 gün görmüyoruz ev ikiye bölünüyor salon mutfak onun yatakodası benim 20 günü buluyor barışmamız küslük boyu hergün sevgini sevgisini evliliğini geçmişte yaptıklarını gelecekte yapacaklarını çocuğunu ilerde bundan nasıl etkileneceğini düşünüyorsun ayrıca eşinin bu küslükle ceza mı verdiğini terbiye mi verdiğini düşünüp kafayı yiyorsun ve iyi bir eş olmaya çalışıp onu bu kadar severken bu muameleye neden maruz kaldığımı düşünmekten tansiyonum yükseliyor felç geçirecek gibi oluyorumdalga gecmıyorum bızde cok kusuyoruz
neredeyse yanlıs anlıcamı dusuncem 5 senede 3 yıldır kussunde benmı ıdrak edemıyorumkı
Çok yıpratıcı, konuşmak alttan almak çare değil, çok denedim son bi sert yapınca 1 sene idare etti şimdi yine aynı3. sayfadan sonra okumaz oldum
En en en en en kıl olduğum şeydir erkeğin küsme huyu
Kız gibi küsen trip yapan erkeği yatırıp sabah akşam dövesim geliyor
Erkek arkadaşım küserdi böyle vasfı orda kaldı ileri gidemedi bu halleri yüzüne
Evlilikte nasıl olacağını düşünemedim çünkü, sanırsam siz güzel örnek olurdunuz.
Arkadaşım ne desem boş bunu çok iyi biliyorum çünkü 3 senede demediğim laf, yapmadığım taktik kalmamıştı
Allah size sabır versin.
Lütfen dalga geçme çok üzgünüm uzun süre küs kalmak işkence
Benim eşim haklı da olsa haksız da olsa küsüyor, biz sorunlarımızı karşılıklı konuşarak çözemiyoruz zaten öyle ciddi bir problemimizde olmuyor çok şükür ama benim tahammülüm kalmadı artık 5 yıllık evliyiz bu 3. küslüğümüz kavga veya tartışmamız çok yoktur , ben evlilik ve aile kutsallığına inanıp alttan alıyorum carcar başının etini yemiyorum ama artık ben de küsüyorum o küsünce. öyle bir küslük ki bu 1 hafta aynı evde birbirimizin yüzünü görmüyoruz , bitecek gül bi evliliğimiz eşimin saçma kaprisleri yüzünden ondan korkuyorum
Takmamaya devam et bence . .Senin kocana ciddi bir ders gerek küserek seni incitemiyeceğini kendi istediğine getiremeyeğini bilsin öğrensin anlasın..Bugün küslüğümüzün9. Günü son 5 gündür zerre sallamıyorum yüzüne bile bakmadım dün evin içinde benle karşılaşmak için baya uğraştı bi baktım mağara adamına dönmüş of beni de üzüyor kendide üzülüyor
Şu şekilde oluyor ben eve geç geliyorum anneme gidiyorum kızımı alıyorum yemek felan 9 oluyor eşim ya gelmiş oluyor ya da yarım saate geliyor yemek yapmıyorum ekmek bile almıyorum o biraz alışveriş yapıyor ben yatak odasına giriyorum tuvalet banyo ayrı zaten çıkmıyorum görmüyorum o da salonda takılıyor diğer banyo tuvaleti kullanıyor, kızım salona gidiyor babasıyla oynuyor uykusu gelince beni buluyor şuan küs olmanın ne demek olduğunu bilmediği için kuzum anlam veremiyor sanırım zaten babası beni öpünce sarılınca babasını kıskanan bir bebek olduğu için şuan rahat, bizde elele uyumaya alışmışız gece 10 kere uyanıyorum kolum kopmuş gibi eksik hissediyorum o salonda uyuyor o da öyle hissediyor eminim, çok üzgünüm ben küs kalamazdım ama öğretti bana bunun babasıda böyleymiş ama ben tahammül edemiyorum bu son olur umarımAynı evin içinde 15gün küs nasıl kalıyorsunuz allah aşkına kuzum. Biz atışınca yani sesler biraz yükselince ona yalnız kalnak istediğimi söylüyorum. Ben bir odada ı bir odada sakinleşioruz öncw. Ama taş çatlasın bbir saat sürsün sonra gelior derdini söylüyor bende söylüorum bitior. O sakinleşme süreci de hani kızgınken kırıcı şeyler söylemeyelim die. E sonra zaten aynı yatağa girincw mecburen bitior herşry. Gerçi biz sarılarak uyumayı adet edindik.öyle totoşları dönüp uyumak yok ya p bana ya ben ona sarılırız. Birde kesin kararımız hiçbir kavga ertesi güne taşınmaz. Her sabah yeni bir gün yeni bir sayfa gibi.
Yani akşam yatağa girince hiçmi içinizden sarılmak gelmior, yemekleri ayrı mı yiyonuz, kpnuşmadan nabıonuz naaıl oluyor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?