- 9 Şubat 2010
- 18.855
- En iyi cevaplar
- 1
- 43.077
- 1.123
- Konu Sahibi Love_lover
Harika, çok iyi yapmışsın, ver ağzının payını, önce alayım deyip sonra üşengeçlikten dolmuş lafı yapan adama oh olsun. Aynen öyle, kendi binsin minibüseSabah aradı kardeşim almaya geldi dedim bana deseydin bende alırdım dedi. E sen dolmuşa bin falan dedin valla nöbetten çıkıp bi saat dolmuşa falan binemem dedim. Hala aslında bi saat sürmezdi diyo. İyi sen bin o zaman dedim. Öyle kapattık.

Anlamadınız bence siz durumu, adam zaten önce alayım deyip sonra minibüse bin demiş. Oyuncak mı bu kadın, alamayacaksan nöbetten çıkmış uykusuz insanı minibüsle ayağına çağırmayacaksın. Ayrıca bu ilk de değil sevgili dediğin bu kadar jest yapacak bir zahmet, yapacak mabadı yoksa boş vaadde bulunmayacakGereksiz tripler bence, tamam yorgun olabilirsiniz ama çok da elzem değil bana göre kendi işinizi kendiniz hallettiniz diye niye adama trip atıyorsunuz ki, küçük çocuk değilsiniz, hep birileri mi sizin için birşey yapmalı, ha kendiliğinden içinden gelir yapar ne mutlu ama dolmuş taksi kardeş seçenekleri varken mağduru oynamak çok itici bence
Adam da yanlış birşey söylememiş