Haklı mıyım haksız mı??

Sizce haklı mıyım haksız mıyım??

• Ankete Katılan
    122
  • Anket Kapalı .
O kaçmadı hatta benimde suçum var konusmamam gerekiyordu dediğimde senin suçun yok haklisin anliyorum ben seni ben olsaydim bende tepki verirdim dedi beni anlayip benim gibi olan bi sevdiğim var çok şükür :))
E ne demeye ayrıldınız o zaman :) Şükür sizin gibi çiftleri eksik etmesin Allah... Yoksa biz kendimizi nasıl daha normal hissederiz. Bu arada o da senin gibiyse ikiniz yan yanayken düşünemiyorum bile. Patlamaya hazır dinamit gibi dolanıyorsunuzdur.

Egonuzu okşamak isterdim ama maalesef çok haksızsınız, en nihayetinde muhatabınız kafe de çalışan bir bayan!

Ne gereksiz, saçma ve bir o kadar da boş bir muhabbet. Dünyada dert bitmiş de takacak bir bu kalmış yani. Nolur yaşım 20 ve üstü deme yoksa yaşadığım dünyanın nasıl bir hale geldiğini tahmin bile edemem. Saçma sapan ergen triplerine girmişsin, kendini küçük düşürdüğün yetmemiş bir de gelmiş burada sallıyorsun bir ton pff baydın vallahi.

Ya şu cinsiyet ayrımınızı hiç anlamıyorum ya bayaninkini başka erkek yakinca yanlis ama erkekse başka bayanlar yakabilir öyle mi :KK70:

adabı muaşeret degil ama fransız kültüründen gelmiştir turizm sektöründe dünyanın her yerinde kabul görür yani cinsiyet ayrımıyla alakalı degildir

Arkadaşım sana normal gelen bana ters geliyor ben bana yapilan saygisizligi kaldiramadim bu edeple terbiyeyle alakali birşey insan ne kadar geniş olursa olsun bi erkeğin karsisinda bayan oturuyorsa kalkip sigarasini yakamaz. Ki normalde bile yakmamasi gerekir bence bu ne seviyesizlik yani kibarca biraksin masaya.

Ben hic bir yorumda terbiyemden edebimden diye bir kelime kullanmadım kizin yaptigina edepsizlik dedim bu bir. İkincisi şuan gayet mutlu bir iliskim var çok şükür sevgilim hic bir zaman yalan söylemez güvenim sonsuz ve bu olay içinde bana hak veriyor ayni şey benim basima gelse oda ayni tepkiyi verirdi çünkü bunu biliyor beni düşünüp yorum yaptiginiz için teşekkürler ama konuyu çok saçma yere cektiniz ya :)

Ustte ki mesaji siz yazmadiniz heralde. Insanlar size hak vermeyince nasilda terbiyesizlesmissiniz.

Arkadaşlar dün akşam cafede otururken erkek arkadasim garson kizdan çakmak istedi kizda karsisinda ben oturduğum halde sevgilimin sigarasını yakmaya kalkti agzina goturdu cakmagi sigarayi yakti. Bu durumu kaldiramiyorum kizin yaptigi zaten terbiyesizlik benim sevgilimde eline alip kendi yakamadi. Sonra kizin yanina gidip uyardim kiz once ozur diledi sonra benim akıllı sevgilim gelip kizdan özür diledi kizda bundan gaza gelip siz yanlis dusunuyorsunuz demeye basladi bana. Tartisma cikti. Sonra erkek arkadasimla tartistim özür dilememen gerekiyordu kizlar arasina girilmez dedim ve beni kucuk dusurdu sanki psikopat ruh hastasi biriymisim gibi kizdan ozur diledi o gelmeden kiz yaptigi hatanin farkindaydi sevgilim gelip kizdan ozur dileyince kizda degisti hemen erkek arkadasim da kizdan ozur dilemese konu kapanacakti Allah askina ben mi abartiyorum yoksa hakli miyim sizce normalde çok kiskanc biriyimdir ama bu durumu kimse kaldiramaz herhalde. Sevgilimle de ayrildik şuan kizdan özür dilemesini kaldiramıyorum abartiyor muyum sizce siz olsaniz ayni tepkiyi vermez miydiniz
Sevgilim çakmak isteyecek garson kız da sigarasını yakacak (normal medenice bir hareket) ama ben bu terbiyesizliği bu hadiszliği aman allahım çakmak çaktı elimden sevgilimi alacak tehlikeyi kaldıramayacağım bir de yürek yemişim bir mekanda kalkıp kıza hesap soracağım,kız o kadar nazik ki,yine de sorun çıkmasın diye özürdileyecek,belki de ekmek kapısı işletmeye karşı sıkıntı yaşamak istemiyor.Sevgilim daha medeni olduğu için gidip kızdan özür dileyecek aman allahım bunu hiç kaldıramayacaım....bi büyüyün ya.Bi yetiştirin kendinizi.Kitap okuyun insanlarla iletişim kurun.

yahu ilk defa gördüğü kız. adam çakmak istemiş. kız istemsizce, refleks olarak çakmıştır. nedir ya sizin sevgililerinizi bu kadar özel yapan? ve neden siz her hareketin altında böyle art niyet sezecek kadar özgüvensizsiniz. gariban kıza bir de çemkirmişsiniz. Allah akıl fikir versin.

Back
X