Haklı mıyım haksız mı??

Sizce haklı mıyım haksız mıyım??

• Ankete Katılan
    122
  • Anket Kapalı .
Bende eşimle bir yerde otururken çakmağımız yoksa garson dan isteriz ikimizinde sigarasını yakar. Ne eşim ne de ben böyle bir olaya hiç takılmadık, aklımıza bile gelmedi açıkçası garsonu uyarmak. Bence tepkiniz abartı olmuş.

Kadin dedigin azcik hanimefenfi olur ya bu ne? Birde terbiyemdem edebimden demissiniz ama bildiginiz kiskancliktan. Bu kafayla giderseniz hic kimseyle mutlulugu yakalayamazsiniz. Hep yalan soylenen aldatilan taraf olursunuz

Sen de alip elinden kendin yaksaydin bu kadar takacaksan hi birde erkegi istedigin kadar kiskan kisitla karekteri bozuksa o kizla degil baskasiyla da aldatir seni fazla abartmissin yani

Kızcağız işini yapıyor yahu
Biraz özgüven biraz :işsiz:

• Beğen
Reactions: anu
Islak mendil isteyince de paketi acip eline uzatanlar var, isgillenneli miyiz:işsiz:
Yasadiklarini gozumun onune getirdim de cok utandim senin adina inan, ne kadar küçük düşürmussun kendini.

Böyle davranarak sadece kompleksli ve özgüvensiz göstermis oluyorsunuz kendinizi.

Ben de kıskanç biriyimdir ama benimki makul sebeplerle. Atıyorum, kız sevgilimin peşinden koşuyordur, uyuz olurum. Ama onda da toplum içinde asla belli etmem kiskancligimi. Kızı insan yerine koyup da muhatap almam. Sevgilim de allah için yüz vermeyen bir tiptir başkalarına.

Sen kızi neden muhatap aliyorsun? Ben çok güzelim, beni kıskandı diyecek şimdi.

O kizdan cakmak bile isteyemez benim masamda..cakmagi yoksa icmesin.ki sonradan yaptiklari benim nazarimda zaten yenilir yutulur deil kizdan ozur dilemesi ne ya senin adina bide..ben asiri kiskanc biriyim bende buyuk olay cikarirdim

Ya cidden mutlu oluyorum boyle benim gibi düşünenleri görünce hani iki gündür kendimi sorguluyorum ben mi abartiyorum ki diye millet boyle geniş cevaplar verdikce. Ama bunun ne yaşla ne özgüvenle nede psikopatlıkla alakasi var :)

Kesinlikle haksızsın.Saçmalamışsın zaten yaşın da küçükmüş daha olgunlaşacaksın. Sigara yakmak kibarlık örneğidir kimse sizin sevgilinize bayılmıyor merak etmeyin. Hayır bu neyin kafasıdır hem anket yapıyorsunuz çoğunluk haksızsın demesine rağmen hala ben haklıyım da haklıyım diye diretiyorsunuz üstelik karşıt görüş bildirene de yok o senin genişliğin falan diyorsunuz.

Ya bi ilk cumlene bak bide son cumlene bak ben genissiniz diyorsam sen neden sacmalamissin iste olgunlasacaksin daha diye yorumlar yapiyosun peki? sana o doğru geliyordur bana bu doğru geliyor bunun yaşla özgüvenle veya psikopatlikla alakasi yok ben haklı olduğum ve haksiz olduğum kismi çok iyi anladim sen takma kafana sinir olduysan cikarsin yorum yapmazsin :)

erkek arkadasınız kım bılır nasıl utanmıstır yaptıgınızdan
ordakı personele gıdıp hesap sormaya utanır ınsan yahu
napsın ıdare etmıs kusura bakmayın demıs

sankı onları uygunsuz basmış gıbı...

zaten ılk erkek garsondan ıstemıs
o erkek garson ısını layıgıyla yapsa cakmak bulur getırırdı
olmayınca dıger garsondan ıstemıs
erkek garson olsada sıgarasını yakardı nezaketen bu boyledır
cakmagı masaya bırakıp gıtmek olmaz
elıne al dıye vermekde olmaz

bence sız cantanızda bı cakmak tasıyın yada en guzelı erkek arkadasınıza sıgarayı bıraktırın
ve sızın ıstedıgınız yorumları yazmayan ınsanlara da genıssın falan denmez
hem davranısınızda hem sozunuzde bı usturupsuzluk var
bence sızın ogrenmenız gereken daha coook sey var

Şuan tebessüm ettim sadece :)
Sigarayi yakmayi kibarlik olarak görüyorsunuz ya komik gerçekten diğer yazdiklariniza hic cevap bile vermiyorum gerek duymuyorum çünkü Bi bayanin yaninda esi veya sevgilisi varken başka bir erkeğin gelip bayana yakinlasip sigara yakmasida normal geliyordur simdi size

Ya kusura bakma da gerçekten tam da bahsettiğin gibi davranmışsın. Birinden ateş istediğinde, özellikle garson vs. gibi işlerle uğraşanlardan çakmağı çakar ve sigarayı yakar. Erkek de olsa yakar, kadın da olsa yakar. Sen ne demeye gittin kızla konuştun ki. Kendi kendini acayip konuma düşürmüşsün. Hiç öyle kaldırılamayacak falan bir durum yok ortada. Gayet normal, medeni bir davranış var. Adamcağız kaçmış kendini kurtarmış resmen senden.

O kaçmadı hatta benimde suçum var konusmamam gerekiyordu dediğimde senin suçun yok haklisin anliyorum ben seni ben olsaydim bende tepki verirdim dedi beni anlayip benim gibi olan bi sevdiğim var çok şükür :))

Haksizsın. Garsonluk görevi gereği yakmıştır. Hem eğer uyaracaksan kızı değil sevgilini uyarmaliydin. Anket yapmissin yuzde doksan haksizsin cikmis eger bu kadar kisi genis, sen degilsen yapman gereken sevgiline 'Birdaha bayanlardan çakmak isteme lütfen 'demek olmalıydı.

Arkadaşım sana normal gelen bana ters geliyor ben bana yapilan saygisizligi kaldiramadim bu edeple terbiyeyle alakali birşey insan ne kadar geniş olursa olsun bi erkeğin karsisinda bayan oturuyorsa kalkip sigarasini yakamaz. Ki normalde bile yakmamasi gerekir bence bu ne seviyesizlik yani kibarca biraksin masaya.

Iyi de sormuşsun yorum yapmış insanlar neden çemkiriyorsun

Hayatımın hiçbir aşamasında garson sigarasını yaktı diye sevgilisini kıskanın birini anlayamam

Hadi kıskandın da gidip niye kıza çatıyorsun

Sevgilim sağdan soldan çakmak istemesin diye yıllarca çakmak taşıdım zira bence çok hoş değil sağdan soldan istemek ama hiç kızdan istedi diye kıskanıp da olay yaratmadım

Kıza en hafifinden terbiyesiz demişsin ama tamamen hatalısınız kız sadece ateş isteyen müşterinin sigarasını yakmış

kız orada işini yapıyor niye abartıyorsunuz ki

garson sipariş alır servis yapar ve müşterinin taleplerini yerine getirmekle görevli bir çalışandır, bay bayan farketmez sıgara yakmak için çakmak isterse çakmagı uzatmak yerine kendisi yakar

ama önemli bir detay var, masada 1 bay ve 1 bayan varsa bayan ateş isterse garson masadaki erkege ateşi verir erkegin bayanın sıgarasını yakması için, ama erkek isterse garson kendisi yakar.

bide üstüne ayrıldın helal olsun :KK70: iyice büyütün olayı kanlı bıçaklı falan olun hey allahım ya :KK70: :KK70:

Ya şu cinsiyet ayrımınızı hiç anlamıyorum ya bayaninkini başka erkek yakinca yanlis ama erkekse başka bayanlar yakabilir öyle mi :D

Ya cidden mutlu oluyorum boyle benim gibi düşünenleri görünce hani iki gündür kendimi sorguluyorum ben mi abartiyorum ki diye millet boyle geniş cevaplar verdikce. Ama bunun ne yaşla ne özgüvenle nede psikopatlıkla alakasi var :)
Valla bizim milletimiz cok genislemis canim ama bana sokmez o genislik..gecen biri bekaretimi verdim diye bi baslik acmis..yorumlari okuyunca dudagim ucukladi..neymis hormonlarmis istemis sevismimis dusunmeye bile deymezmismis..bunu takan erkek hic karsisina bile cikmasinmiss..agzim acik okudum..ama ben kiskancligi dibine kadar yasayan biriyim kocam da cok sukur anormal karsilamiyor :)

Ayrica Eğer bu kız garson değil de masada oturan herhangi bir bayan arkadasiniz yada yan masada oturan bayan olsaydı ozaman cevabım tam tersi haklısın olurdu. Ben garsonluk görevi icabı yaktığını düşünüyorum

Kadin dedigin azcik hanimefenfi olur ya bu ne? Birde terbiyemdem edebimden demissiniz ama bildiginiz kiskancliktan. Bu kafayla giderseniz hic kimseyle mutlulugu yakalayamazsiniz. Hep yalan soylenen aldatilan taraf olursunuz

Ben hic bir yorumda terbiyemden edebimden diye bir kelime kullanmadım kizin yaptigina edepsizlik dedim bu bir. İkincisi şuan gayet mutlu bir iliskim var çok şükür sevgilim hic bir zaman yalan söylemez güvenim sonsuz ve bu olay içinde bana hak veriyor ayni şey benim basima gelse oda ayni tepkiyi verirdi çünkü bunu biliyor beni düşünüp yorum yaptiginiz için teşekkürler ama konuyu çok saçma yere cektiniz ya :)

Şuan tebessüm ettim sadece :)
Sigarayi yakmayi kibarlik olarak görüyorsunuz ya komik gerçekten diğer yazdiklariniza hic cevap bile vermiyorum gerek duymuyorum çünkü Bi bayanin yaninda esi veya sevgilisi varken başka bir erkeğin gelip bayana yakinlasip sigara yakmasida normal geliyordur simdi size
:olamaz:
tamam sız haklısınız
aman yarabbım ya
:işsiz:

Back
X