- 31 Temmuz 2011
- 3.013
- 9.208
- 358
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
O kizdan cakmak bile isteyemez benim masamda..cakmagi yoksa icmesin.ki sonradan yaptiklari benim nazarimda zaten yenilir yutulur deil kizdan ozur dilemesi ne ya senin adina bide..ben asiri kiskanc biriyim bende buyuk olay cikarirdim
Kesinlikle haksızsın.Saçmalamışsın zaten yaşın da küçükmüş daha olgunlaşacaksın. Sigara yakmak kibarlık örneğidir kimse sizin sevgilinize bayılmıyor merak etmeyin. Hayır bu neyin kafasıdır hem anket yapıyorsunuz çoğunluk haksızsın demesine rağmen hala ben haklıyım da haklıyım diye diretiyorsunuz üstelik karşıt görüş bildirene de yok o senin genişliğin falan diyorsunuz.
erkek arkadasınız kım bılır nasıl utanmıstır yaptıgınızdan
ordakı personele gıdıp hesap sormaya utanır ınsan yahu
napsın ıdare etmıs kusura bakmayın demıs
sankı onları uygunsuz basmış gıbı...
zaten ılk erkek garsondan ıstemıs
o erkek garson ısını layıgıyla yapsa cakmak bulur getırırdı
olmayınca dıger garsondan ıstemıs
erkek garson olsada sıgarasını yakardı nezaketen bu boyledır
cakmagı masaya bırakıp gıtmek olmaz
elıne al dıye vermekde olmaz
bence sız cantanızda bı cakmak tasıyın yada en guzelı erkek arkadasınıza sıgarayı bıraktırın
ve sızın ıstedıgınız yorumları yazmayan ınsanlara da genıssın falan denmez
hem davranısınızda hem sozunuzde bı usturupsuzluk var
bence sızın ogrenmenız gereken daha coook sey var
Ya kusura bakma da gerçekten tam da bahsettiğin gibi davranmışsın. Birinden ateş istediğinde, özellikle garson vs. gibi işlerle uğraşanlardan çakmağı çakar ve sigarayı yakar. Erkek de olsa yakar, kadın da olsa yakar. Sen ne demeye gittin kızla konuştun ki. Kendi kendini acayip konuma düşürmüşsün. Hiç öyle kaldırılamayacak falan bir durum yok ortada. Gayet normal, medeni bir davranış var. Adamcağız kaçmış kendini kurtarmış resmen senden.
Arkadaşım sana normal gelen bana ters geliyor ben bana yapilan saygisizligi kaldiramadim bu edeple terbiyeyle alakali birşey insan ne kadar geniş olursa olsun bi erkeğin karsisinda bayan oturuyorsa kalkip sigarasini yakamaz. Ki normalde bile yakmamasi gerekir bence bu ne seviyesizlik yani kibarca biraksin masaya.
kız orada işini yapıyor niye abartıyorsunuz ki
garson sipariş alır servis yapar ve müşterinin taleplerini yerine getirmekle görevli bir çalışandır, bay bayan farketmez sıgara yakmak için çakmak isterse çakmagı uzatmak yerine kendisi yakar
ama önemli bir detay var, masada 1 bay ve 1 bayan varsa bayan ateş isterse garson masadaki erkege ateşi verir erkegin bayanın sıgarasını yakması için, ama erkek isterse garson kendisi yakar.
bide üstüne ayrıldın helal olsuniyice büyütün olayı kanlı bıçaklı falan olun hey allahım ya
![]()
![]()
Valla bizim milletimiz cok genislemis canim ama bana sokmez o genislik..gecen biri bekaretimi verdim diye bi baslik acmis..yorumlari okuyunca dudagim ucukladi..neymis hormonlarmis istemis sevismimis dusunmeye bile deymezmismis..bunu takan erkek hic karsisina bile cikmasinmiss..agzim acik okudum..ama ben kiskancligi dibine kadar yasayan biriyim kocam da cok sukur anormal karsilamiyor :)Ya cidden mutlu oluyorum boyle benim gibi düşünenleri görünce hani iki gündür kendimi sorguluyorum ben mi abartiyorum ki diye millet boyle geniş cevaplar verdikce. Ama bunun ne yaşla ne özgüvenle nede psikopatlıkla alakasi var :)
Kadin dedigin azcik hanimefenfi olur ya bu ne? Birde terbiyemdem edebimden demissiniz ama bildiginiz kiskancliktan. Bu kafayla giderseniz hic kimseyle mutlulugu yakalayamazsiniz. Hep yalan soylenen aldatilan taraf olursunuz
Şuan tebessüm ettim sadece :)
Sigarayi yakmayi kibarlik olarak görüyorsunuz ya komik gerçekten diğer yazdiklariniza hic cevap bile vermiyorum gerek duymuyorum çünkü Bi bayanin yaninda esi veya sevgilisi varken başka bir erkeğin gelip bayana yakinlasip sigara yakmasida normal geliyordur simdi size