Haklı miyim haksız miyim objektif yorum istiyirum

Bence sizin esas takıldığınız tabiri caizse "sayılmamak" olmuş. Size sorulsaydı, hayır diyeceginizi sanmıyorum. Haklısınız, kim olsa sinirlenir. Eşiniz de aklı selim bir insanmış, siz söyleyince haklısın demiş sizi anlamış ne güzel. Bu seferlik böyle oluverdi artık. En azından bir dahakine eşiniz ne yapacağını bilir. Bu mevzu yüzünden sert yapmayın bence çünkü dediğim gibi eşiniz konuşmaktan anlayan birisi belli ki. Olan olmuş şu an yapacak bir şey yok, vermeyip eşinizi mahçup etmek de olmaz sonuçta kardeşidir. Şu an düğün zamanı değil, kalabalığa girmemek lazım, fakat bunu onlar düşünmüyorsa elden bir şey gelmez... Sevgiler :)

Siz haklısınız tabi ki. Hem araba vermek de neymiş herkesin arabası kendine. Niye başkasına araba vereyim ki onlar da para biriktirip alsınlar.

Benim arabam benden izinsiz nereye gidebilir ki ...
Bu arada reis araba gelir gelmez dezenfekte et

Ben olsam verirdim. Ama eşime de önce bana danışması gerektiğini üstüne basa basa söylerdim.

2000 kmlik yol için araba istenirmi? Otobüs, uçak denilen birsey var. Kazasi var belasi var. Onu geçtim, su siralar salgin var. Millet halen dügün dernek pesinde. Siz hasta olursaniz ne yapacaksiniz?

Iste bizim insanlarda saçma sapan istekler "yakin" olduklarindan dolayi. Sonra karsidaki insani zor duruma sokmalar, ayip olmasinlar,.. Bazen umudumu kesiyorum cidden.

Arabayi temizletmeden binmeyin geldiginde.

Bu sabah Sakince konuştum ve haklısın hicbirsey diyemiyorum dedi...bir daha olursa daha sert olurum babada sormani istiyorum dedim tamam dedi...evet evet o ailenizn safi benim eşim işte ta kendisi

Evlilikte senin benim olur mu ki

Senin benim olayı değil ki bu
Araba benim evet ben aldım ama eşim kullaniyir ki zaten ben o kullansın diye aldım ve şimdiye kadar hiç ses çıkarmadım zaten kardeşine sürekli veriyor aynı şehirde ana 2000 km yol olunxa ve 4/5 günlük olunxa sikinti oldu...yoksa zaten sen ben yapsaydım arabayı esin değil ben kullanirdim

Evet aynen işte kardeşime nasıl hayir derim
Sonuçta hayır denmesi gereken yerde diyeceksin ama eşim yıllardır böyle maddi ve manevi hep sömürülen oldu ve

Ben bunlara değilde sizin arabanızı kullanmamanıza takıldım, bir sürücü kursu öğretmeni tutsanız sizin için masraflı mı olur? Korkmadan çekinmeden kullanın, öğrenin, sahiplenin arabayı. Konuda kesinlikle haklısınız ama siz arabanızı kullanmadıkça ve sizin olduğu anlaşılmadıkça eşiniz sahiplenip, size sormadan başkasına verme düşüncesizliğine girebilir.

Araba benim demeniz rahatsız edici. Evlilikte ortaktır her şey hoş değil. Onun dısında haklısınız özellikle de huy edindiyse kaynınız

Evet tamda hislerime tercüman olmuşsunuz tşk ederim...aynen esimin bana danışmadan evet demesi...ama sabah konuşunca haklısın o konuda birşey diyemiyorum dedi...daha sonrası için senin sedigin gibi olur dedi inşaallah tutar...

Evet esimde çok söylüyor kullanmayı öğreteyim yada hoca tutalım diye ama ben iki küçük çocukla cesaret edemiyorum...biri daha 7 aylık ... birde manuel otomatik olsa cesaretim gelirde işte ...noramlde çok cabbarimdir çoğu konuda ama bunu yapamadım bir turlu

Bu sefer eşinizi bozmayın..Sonra oturun konuşun size danışarak cevap versin.

Korkacak hiç bir şey yok. Manuel çok rahat öğrenirsiniz. Bir bayan sürücü öğretmen alın, her gün ders alın, trafiğe çıkarsınız. Mutlaka park etmeyi de öğretsin size. Kendinize güvenin!! Ben size güveniyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…