konu su kısaca anlatıyım benım annem sadece evı tasımamda temızlık ıcın gelır oda benım yogun ısrarlarıma dayanamaz 14 aylık bı kızım var kayın valdem elını surmez zaten herneyse bızde bugun ıftardan sonra tekrar temızlıge gıdecektık kı ıftar edelım ole gıdelım dedık neyse kaynanamda yalnız onuda cagıralm gelsın dedık.yemek hazırlıgı yapıyoduk.esım eve gec kaldı ve habersız bende ıster ıstemez tavır aldım..neyse o arada kaynanam ustune alındı ben arabamı surdurecek bırını bulu gıderımkı daha yenı barısmıstık etrafta sureklı benım dedıkodumu yapmasından dolayı mesafelıydım..neyse kaynanama cıkıstım nıye kendınden soz uyduruyosun dedım arkamı doner donmezde annem hemen ısını yapıyoruz bıde suna bak demezmı..ben buna kızmadım annem kaynanamı hıc sevmez kaynanam anneme o.... demıs ınsan...hemen benı satması ole zoruma gıttıkı zaten bahaneye bakıyor dedıkodumu etmek ıcın bende mınnet edeceksen gelme baskalarının annelerı neler yapıyor dedım ve kustu ıkısıde gıdıyoruz dedı bende gule gule dedım orttum kapımı..sımdı ıftar ettıler..sızce benım pskoljımmı bozuk??
zaten benım akrabalarım arkadaslarım sadece en guzel ıyı gunlerımde varlar esım bıle..az hasta olsam esım bıle umursamaz ne bıleyım bıktım ya sımdı cocugu dovdum hıncımı ondan alıyorum bu kadra ıs bıde onun zırlaması cok uzuluyorum ama sunu merak edıyorum bu ınsanlar benden bı bardak su ıstedıklerınde hangı yuzlerıyle ısteyecekler??hang haklı gerekcelerı var??
zaten benım akrabalarım arkadaslarım sadece en guzel ıyı gunlerımde varlar esım bıle..az hasta olsam esım bıle umursamaz ne bıleyım bıktım ya sımdı cocugu dovdum hıncımı ondan alıyorum bu kadra ıs bıde onun zırlaması cok uzuluyorum ama sunu merak edıyorum bu ınsanlar benden bı bardak su ıstedıklerınde hangı yuzlerıyle ısteyecekler??hang haklı gerekcelerı var??
zaten benım akrabalarım arkadaslarım sadece en guzel ıyı gunlerımde varlar esım bıle..az hasta olsam esım bıle umursamaz ne bıleyım bıktım ya ,
sımdı cocugu dovdum hıncımı ondan alıyorum bu kadra ıs bıde onun zırlaması cok uzuluyorum ama sunu merak edıyorum bu ınsanlar benden bı bardak su ıstedıklerınde hangı yuzlerıyle ısteyecekler??hang haklı gerekcelerı var??
hıı anlıyorum pekı benım ne gorumcem var bı kız kadesım var oda bana otobusle 22 saat mesafede bel fıtıgım var kızım 14 aylık ve sutten kesmısım sureklı aglıyor ve bu evden en kısa surede tasınmak zorundayım.allah askına yorum yazmadan once bazı arkadaslar az mantıklı cvp versın pekı bana bu zor gunumde kım yardım edecek ve hıc bır saglık sorunları yokken??
bence ne annen ne kaynanan sana yardım etmek zorunda değil
aslında sen eşine surat yapmaklada pek iyi etmemişsin anneler varken, keşke normal davranıp, anneler gidince acısını çıkarsaydın
sanırım annende alınmış ama yine de kaynananla bir olmasaydı keşke
belki de senin kaynana fırça atman hoşuna gitmemiş olabilir, ondan kaynanı yumuşatmak adına yapmış olabilir
hıı anlıyorum pekı benım ne gorumcem var bı kız kadesım var oda bana otobusle 22 saat mesafede bel fıtıgım var kızım 14 aylık ve sutten kesmısım sureklı aglıyor ve bu evden en kısa surede tasınmak zorundayım.allah askına yorum yazmadan once bazı arkadaslar az mantıklı cvp versın pekı bana bu zor gunumde kım yardım edecek ve hıc bır saglık sorunları yokken??
Allah bilir hala çocuğunu dövmeye devam ediyordur cevap yazmadığına göre.
arkadaşlar bu kadını tanıyan bilen varsa lütfen polise haber versinnnnnnnnnnnn
bu çocuğu elinden alsınlarrrrrrrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?