Haklı mıyım haksız mıyım?

14 aylık bir çocuğunun olması senin sorunun..annenin ya da kayınvalidenin değil..bebeğin var diye herkes heran sana yardıma koşamaz malesef, bu benim için de gerçerli senn için de.

durduk yere hiçbir anne kendi evladına yardım etmemezlik yapmaz, hadi kayınvalideni geç de annenin de vardır bir mazereti..sordun mu ya da nedenini biliyor muzun?

bana biraz psikolojiniz bozuk gibi geldi, belki de eşinizden yeterli ilgiyii göremiyor olabilirsiniz ve başka konulara sarıyorsunuzdur bunun sonucu olarak, kayınvalide anne gibi.

çocuğunuzu da dövmeyin Allahaşkına ..günah ya.

Son düzenleme:
Allah ıslah etsin Allah yardımcısı olsun bir an önce tedavi ol derim psikiyatri zaten çocuğun küçüklüğünü göz önünde bulundurarak sana uyutmayan hafif ilaçlar verecektir bi süre sonra faydasını görürsün inşallah..dövme çocuğunu..sen içine kapanmışsın o da içine kapanık büyür..inan hayatta katıksız şartsız seven tek kişi şuanda senin o minicik çocuğundur....kıyma ona annesi al sarıl kokla gidin beraber uyuyun ne zaman sıkılsan bunalsan...taşınmak zorundaysan söyle eşine ben içinden çıkamıyorum diye mecbura düştü mü bir yardımcı tutacak mecburen .öldürme kendini işler için..

depresyondaysa gitsin tedavi olsunnnnn
eski sevgisini düşüneceğineeeeee,intikam almaya çalışacağınaaaa
evet böyle kadınlarla konuşulmazzzzz
neyi güzellikle söyleyelim yaaaaa

14 aylık yahu yazıktır günahtır. kimse sisin kaprisinizi afra afranızı çekmek zorunda değil. acıyorum o çocuğa.

depresyondaysa gitsin tedavi olsunnnnn
eski sevgisini düşüneceğineeeeee,intikam almaya çalışacağınaaaa
evet böyle kadınlarla konuşulmazzzzz
neyi güzellikle söyleyelim yaaaaa

bence bu konuşma tarzından dolayı aynı şeyi ben size öeneririm..uçurumdaki insana hoop bi tekme de kendisi vuran zihniyetten bişi beklenmez!!!o zaman psikiyatrisler de konuşmasın....sen güzellikle söyleme şeklini bilmiyorsan diyecek söz kalmamıştır!ayrıca baktım da nerde eski sevgilisinden bahsediyor bu konuda anlamadım hani uydurmasanız derim...:bbo:

eski konularına bak öyle konuş arkadaşımmmm
burada uydurmuyorum di mi?

eski konularına bak öyle konuş arkadaşımmmm
burada uydurmuyorum di mi?

çok saçma geliyor bana hemen kk daki bazı kişilerin eski konuların şöyle böyle...anlamıyorum...benim yorumum şuandaki bu konu için bu bayanın ev temziliği anne -kayınvalidesi sorunları ve çocuğunu dövmesiyle ilgili..bana ne eski sevgilisini düşünüp düşünmemesinden!bu konuda öyle bişeyden bahsetmemiş onu söylemeye çalışıyorum..

Kesinlikle ne gerekçe olursa olsun bir daha çocuğunu dövme,Onun sana ihtiyacı var,sana muhtaç,ilgi,sevgi senden bekliyor!!!
Ona buna kızıp,hınçlanıp,çocuğunu pataklayanlardan,ceza verenlerden,psikolojik baskı uygulayan insanlardan nefret ediyorum ya!!!

Kayınvaliden ve annen eğerki çok zordaysan tabikii yardım etseler iyi olurmuş.Ama etmiyolarsa da kimseye ne kızmaya ne gücenmeye hakkın var.
Bak benim kayınvalidem yok,iki görümcemlede çok çok mesafeliyiz,(temizlik,yardım felan aşar bizi)
annem iki yeğenime bakıyor,ve arkadaşlarım çalışıyor.
Ama ben doğum temizliğimi biraz eşimle,biraz kendimle,biraz annemle yapmaya çalıştım....

Aklını başına al,millete kızıp kızıp çocuğu pataklama...

bence kadının kişiliği hakkında bize ipucu veriyor
fena mı?
haaa sen kadını bütünüyle tanımak istemezsin ayrı
ama ben yorum yaptığım kişinin ne kim olduğunu bilmek isterim
eski sevgilisini düşünen ondan intikam almak için evlenen kadının evliliğe ve bebeğine ne hayrı dokunur

bak burdan yine ne çıkıyor????yine bu kişinin depresyonda olduğu kanıtı....ölüm dışında herşeyin çaresi var....elbetteki güzel yaklaşımla konu sahibi psikiyatre giderse herşey zamanla düzelir bence....ne olursa olsun ne kadar kötü olursa olsun (kasti psikopatça cinayet ve tecavüz dışında) tüm insanların yardım eli ile düzeleceğine inanıyorum....kaldı ki inşallah yardım elini yardıma ihtiyacı olanlar kabul etsin ve çabalasın..

Herkeste bi haksızlık var sanki.. bilmiyorumkismile
Ama onlar büyük olduğu için sizin alttan almanız gerek diye düşünüyorum...

yorumlar ıcn tskler..bazı arlkadaslar kızmıs bazıları destek vermıs olsun hepınız saolun.sunuda belırteyım eskı sevgılım dedıgım ınsanı coktan unuttum o konuyu actıgın tarıh-he bakarsan sevınırım akan sular coktan durdu kı bu hayatta olabılecek seyler ben sadece dısa yansıtan bı ınsanım.hepımızın ıcınde ne fırtınalar kopuyor....cocuguma gelınce evet cok yanlıs farkındayım ama sorun bence sorunu kabul etmemek..cozulebılır....ha onların yardımını beklemek ya ben onun kızıyım ondan baska kımden yardım ıstıycem??bı kadın tutmakta zor degıl temızletmekte ama bız aynı sehırdeyız annem 42 yasında mangala kaplıcaya cagrıyorum gelıyor neden kızım en azından cocuguna ben bakayım elne ayagına dolasmasın dıyemıyor bunu anlayamıyorum....bıde kızdıgım sukı benı kayınvaldeme cekıstrmesı

Eşiniz ne diyor bu durumunuza çok merak ettim.. Muhakkak terapiye gitmeniz gerektiğini düşünüyorum...
Anneyle anlaşamıyorsunuz,kayınvalideyle tartışıyorsunuz,bebeğinizi dövüyorsunuz..
Tedaviye ihtiyacınız olduğunu görmüyor mu?
Sanırım sizin asıl sorununuz eşinizle,yardımcı tutacak durumunuz olsa zaten büyüklerden yardım istemezdiniz di mi?
Aynı durumda bir arkadaşım var.. Hiç kimseyle yıldızı barışık değil,herkesten şikayetçi,çocuğunu hırpalıyor, ama biliyorum ki eşi ona yoldaş olsa hiç kimseyi takmayacak ama eşimle sorunum var demeye bile çekinir olmuş artık..

durumum var cok sukur.bılemıyorum belkı esım kaynaklıdır zaten en basından bana yoldas olsa ben bu kadar sıkıntı cekmezdım.aslında herkezle ıyımdır cokta severle benı ama sorun surda ben artık benı hor gomeye calısan ezmeye calısan yuzume gulup arkamdan dedıkodumu yapan ınsanlara karsı asırı bır tavır aldım bu benım annem ıcınde gecerlı en yakın arkadasım ıcınde...eskıden susardım ya sabır derdım ama suan ole degılım nıye onuda bılmıyorum

Anladığım kadarıyla biraz bunalmışsınız.Haklısınız küçük bir çocuk , yapılacak bir sürü iş ve sinirinizi bozan insanlar. Bazen herşey üst üste gelir. La havle deyip , çözebildiğin kadar çözeceksin. Çünkü neden bana yardım etmiyorlar ya da neden arkamdan sürekli konuşuyorlar diye düşünürsen daha çok gömülürsün sorun bataklığına. Eşinizin desteğini almaya çalışın. Ve büyükler bazen bunaldığınızı anlayamabiliyor. Annelere ne deseniz ben senin yaşındayken diye başlayan kahramanlık hikayeleri duyarsınız:) Kayınvalideniz için birşey diyemiyorum ama annenizle biraz sakinleşip dertleşebilirsiniz.Tabi ev içindeki huzurunuz için ikisininde gönlünü almanız gerek. Bazen sorumluluklar arttığında bunalabiliyoruz ama sakin ve itidalli olmaya çalışın. Allah yardımcınız olsun.

Allah Allah yapmasaydın çocuk arkadaşım.
Onu da mı annen kayınvaliden yaptırdı zorla..
Bakamıyorsun şikayet ediyorsun yapmasaydın..
Hayat boyu ona buna güvenerek mi yaşayacaksınız..?
Onlar öldü Allah korusun ne olacak,sizinde hayatınız bitecek mi o anda..?
Sizin psikolojiniz bozuk çocuğu dövüp ferahlamazdınız yoksa..

ne güzel durumun müsaitmiş temizlikçi için, neden annenle kaynananı çağırıyosun ki, hem anlaşamıyorsun hem çağırıyorsun
kaplıca deyince geliyor ama diyosun, yarın benden nasıl bi bardak su isticekler diyosun
bi başa kakma, ve yaşlılıkları için bi tehdit var sanki
onlar çocuklarını bu yaşa getirmişler zaten, bırakta biraz keyiflerine baksınlar temizlik yapcaklarına, çocuk bakcaklarına yahu

herkesin düşündüğünün aksine ben senin doktora gitmen gerektiğini düşünmüyorum
depresyonda olmak başka, genel karakter özellikleri başka
sanki senin karakterin böyleymiş gibi geldi bana

değişmeyen tek şey değişimdir lafını duymuşsundur herhalde, bence düşünce tarzını hayata bakışını değiştir biraz, hem sen rahat et, hem çevrendekiler
sık sık öfkelenmek, kin tutmak insanı fiziksel olarakta hasta eder.

ben,14 aylık bebeğinize şiddet uygulamanıza çok üzüldüm.ne oldu?onu dövünce her şey yoluna girdi mi?

Söylediklerine katılıyorum arkadaşım vereliniortak
iki çocuk doğurdum annemden ikisindede yardım görmedim..Yıkamak için yardım istedim annem dediki ben yıkayamam çocuklarımı yıkamayada hep başkalarından yardım aldım dedi ev işimide yaptım, çocuklarımıda kendim baktım..İnsan kimseye güvenerek çoçuk yapmıyor..Annem benim işimi yapmak zorunda değil sonuçta .ama eğer isteseydi yapmayı o zaman yapmada demezdim gücenir diye..Bunlar seneler önceydi şimdi çocuklarım büyüdü annem çok yaşlandı şu an çok hasta bir haftadır hastanede ..Ablamlarla değişimli olarak yanında kalıyoruz bu gece ben yanındaydım ona su vermek, çorba vermek için deli oluyorum.Sözü şuraya bağlamak istiyorum annem benim çocuklarımı büyütürken işlerimi yapmadı diye ona göremi hareket etmem gerekir..Bir bardak su istiyemeyecekmi yani o istemesede ben bir yudum su içsin diye deli oluyorum..
Ama konuyu açan arkadaşımızada bir şey demiyorum şu an baya psikolojisi bozulmuş..
Eşi ona karşı ilgisiz gibi geldi bana..

ben,14 aylık bebeğinize şiddet uygulamanıza çok üzüldüm.ne oldu?onu dövünce her şey yoluna girdi mi?
vereliniortak vereliniortak

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…