kızlar siz de abartmayın sakin olun ya yaptığınız yangına körükle gitmek derim!arkadaşın gerçeketen de depresyonda olduğu belli...olabilir ..biran önce tedavi olması gerekir bunu söylemelisinz güzellikle...dayağı tasvip etmem!"çocuğumdan hıncımı alıyorum" kelimesine de kızdım ve üzüldüm!ama Allah aşkına ne garibime gitti biliyormusunuz? dayak atmış bununla konuşulmaz aaa şöle kadın böle kadın diyenler var ya çook merak ediyorum eminim kendileri çoook bunalıp kızınca çocuklarının poposuna vurmuş insanlardır...hayır öyle bi tavır takınmışlar ki kendileri sütten çıkma ak kaşık...
zaten benım akrabalarım arkadaslarım sadece en guzel ıyı gunlerımde varlar esım bıle..az hasta olsam esım bıle umursamaz ne bıleyım bıktım ya sımdı cocugu dovdum hıncımı ondan alıyorum bu kadra ıs bıde onun zırlaması cok uzuluyorum ama sunu merak edıyorum bu ınsanlar benden bı bardak su ıstedıklerınde hangı yuzlerıyle ısteyecekler??hang haklı gerekcelerı var??
depresyondaysa gitsin tedavi olsunnnnn
eski sevgisini düşüneceğineeeeee,intikam almaya çalışacağınaaaa
evet böyle kadınlarla konuşulmazzzzz
neyi güzellikle söyleyelim yaaaaa
bence bu konuşma tarzından dolayı aynı şeyi ben size öeneririm..uçurumdaki insana hoop bi tekme de kendisi vuran zihniyetten bişi beklenmez!!!o zaman psikiyatrisler de konuşmasın....sen güzellikle söyleme şeklini bilmiyorsan diyecek söz kalmamıştır!ayrıca baktım da nerde eski sevgilisinden bahsediyor bu konuda anlamadım hani uydurmasanız derim...:bbo:
eski konularına bak öyle konuş arkadaşımmmm
burada uydurmuyorum di mi?
çok saçma geliyor bana hemen kk daki bazı kişilerin eski konuların şöyle böyle...anlamıyorum...benim yorumum şuandaki bu konu için bu bayanın ev temziliği anne -kayınvalidesi sorunları ve çocuğunu dövmesiyle ilgili..bana ne eski sevgilisini düşünüp düşünmemesinden!bu konuda öyle bişeyden bahsetmemiş onu söylemeye çalışıyorum..
Kesinlikle ne gerekçe olursa olsun bir daha çocuğunu dövme,Onun sana ihtiyacı var,sana muhtaç,ilgi,sevgi senden bekliyor!!!
Ona buna kızıp,hınçlanıp,çocuğunu pataklayanlardan,ceza verenlerden,psikolojik baskı uygulayan insanlardan nefret ediyorum ya!!!
Kayınvaliden ve annen eğerki çok zordaysan tabikii yardım etseler iyi olurmuş.Ama etmiyolarsa da kimseye ne kızmaya ne gücenmeye hakkın var.
Bak benim kayınvalidem yok,iki görümcemlede çok çok mesafeliyiz,(temizlik,yardım felan aşar bizi)
annem iki yeğenime bakıyor,ve arkadaşlarım çalışıyor.
Ama ben doğum temizliğimi biraz eşimle,biraz kendimle,biraz annemle yapmaya çalıştım....
Aklını başına al,millete kızıp kızıp çocuğu pataklama...
vereliniortak biraz ılımlı yapıcı onu hayata bağlayacak çocuğunun sıcaklığını tekrar hissettirecekl mesajlardan bahsediyorumm.
konu sahibi; takma bi sen değilsin ki yanlız iş yapan..benim de kimsem yokk bu şehirde.2.5 sene evvel 1.5 yaşındaki çocukla -psikopat bi bir ev sahibine denk geldiğimiz için- 2 defa taşınmak zorunda kaldık..sıcağın ortasında günlerce sokak sokak dolaşıp ev aramak ,kolileri hazırlamak,ev temizliği..üstüne bir de sınavlar..hepsi benim üstümde eşim izin alamıyor işyerinden..yetmezmiş ki düşük tansiyon ve burnumun kanaması....ama kimseye gönül koymadım hakkım da yok zaten...ama inan zamanla anlayacaksın o küçücük zırıl zırıl ağlayan ddeğin çocuğun var ya sana bişi olcak diye korkusundan ağlıyor ancak ağlamakla ifade edbiliyor duygularını..hiç zaman kaybetme hemen doktora git derim...hiç bir kimse hiç birşey hatta eşin bile çocuğundan değerli değil unutma!çünkü onu canınla kanınla besledin dünyaya getirdin..
bence kadının kişiliği hakkında bize ipucu veriyor
fena mı?
haaa sen kadını bütünüyle tanımak istemezsin ayrı
ama ben yorum yaptığım kişinin ne kim olduğunu bilmek isterim
eski sevgilisini düşünen ondan intikam almak için evlenen kadının evliliğe ve bebeğine ne hayrı dokunur
durumum var cok sukur.bılemıyorum belkı esım kaynaklıdır zaten en basından bana yoldas olsa ben bu kadar sıkıntı cekmezdım.aslında herkezle ıyımdır cokta severle benı ama sorun surda ben artık benı hor gomeye calısan ezmeye calısan yuzume gulup arkamdan dedıkodumu yapan ınsanlara karsı asırı bır tavır aldım bu benım annem ıcınde gecerlı en yakın arkadasım ıcınde...eskıden susardım ya sabır derdım ama suan ole degılım nıye onuda bılmıyorum
hıı anlıyorum pekı benım ne gorumcem var bı kız kadesım var oda bana otobusle 22 saat mesafede bel fıtıgım var kızım 14 aylık ve sutten kesmısım sureklı aglıyor ve bu evden en kısa surede tasınmak zorundayım.allah askına yorum yazmadan once bazı arkadaslar az mantıklı cvp versın pekı bana bu zor gunumde kım yardım edecek ve hıc bır saglık sorunları yokken??
durumum var cok sukur.bılemıyorum belkı esım kaynaklıdır zaten en basından bana yoldas olsa ben bu kadar sıkıntı cekmezdım.aslında herkezle ıyımdır cokta severle benı ama sorun surda ben artık benı hor gomeye calısan ezmeye calısan yuzume gulup arkamdan dedıkodumu yapan ınsanlara karsı asırı bır tavır aldım bu benım annem ıcınde gecerlı en yakın arkadasım ıcınde...eskıden susardım ya sabır derdım ama suan ole degılım nıye onuda bılmıyorum
Söylediklerine katılıyorum arkadaşım vereliniortakne güzel durumun müsaitmiş temizlikçi için, neden annenle kaynananı çağırıyosun ki, hem anlaşamıyorsun hem çağırıyorsun
kaplıca deyince geliyor ama diyosun, yarın benden nasıl bi bardak su isticekler diyosun
bi başa kakma, ve yaşlılıkları için bi tehdit var sanki
onlar çocuklarını bu yaşa getirmişler zaten, bırakta biraz keyiflerine baksınlar temizlik yapcaklarına, çocuk bakcaklarına yahu
herkesin düşündüğünün aksine ben senin doktora gitmen gerektiğini düşünmüyorum
depresyonda olmak başka, genel karakter özellikleri başka
sanki senin karakterin böyleymiş gibi geldi bana
değişmeyen tek şey değişimdir lafını duymuşsundur herhalde, bence düşünce tarzını hayata bakışını değiştir biraz, hem sen rahat et, hem çevrendekiler
sık sık öfkelenmek, kin tutmak insanı fiziksel olarakta hasta eder.
vereliniortak vereliniortakben,14 aylık bebeğinize şiddet uygulamanıza çok üzüldüm.ne oldu?onu dövünce her şey yoluna girdi mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?