Haklı mıyım haksız mıyım?

Daralmışsınız iyice, kaynana ve eş tamamda annenize alınmamanız gerek
Annen o anlık demiş, kızısın çıkmış ağzından ona kızmamalıydın
Annende yorgun belki, belki başka bir sıkıntısı var bizlere göre oynayamazlar her zaman
Senin sinirlerin yıpranmış, son yorumlarda bebeğinide dövdüğünü duydum
Bu tamamen senle ilgili bir durum. bu gercekten çok acı lütfen düzelt
Herkesle tartış tartış nereye kadar, biraz sakin ol doktora git yada başka bişeyler yap
Ama hemen yap bebeğe vurma sakın o bir melek
:ecrin_bebek:

bak canım sana dostane bir tavsiye,ben de evde çok ama çok kötü zamanlar yaşıyorum bazen ama öyle anlarımda oğluma sarılmak bana o kadar iyi geliyor ki,herşeyi unutuyorum.sanki o sorunlar az önce olmamış gibi iyi hissediyorum kendimi.bence dövmek yerine moralin sıfır olduğu anlarda ona sarıl,kokla sana nasıl iyi gelecek.ha çocuğu memeden kestim çok ağlıyor bu aralar diyorsun.doğrudur o an çocuğun çok ağlıyor olabilir ve senin canın da başka şeye sıkılmış olabilir.beb öyle zamanlarda oğlumu odasında oyuncaklarıyla bırakıp başka odaya geçiyorum.biraz süre geçince hem ben sakinlemiş oluyorum hem de oğlan susmuş oluyor kendi kendine.o zaman yanına gidiyorum.sinirle yanlış bir hareket yapacağıma bu yöntemi kullanıyorum.14 aylık çocuk ağlasa en fazla yirmi dakika ağlar,sonra susar zaten.ben de nisanda elimde bir yaşında yaramaz çocukla taşındım.ne annem ne kayınvalidem ne de sağolsun eşim yardım etti.yanımda kalan kız kardeşim dahi elini sürmedi.annem aramadı bir kez bile ne yaptın diye.kendi kendime taşındım.bu saydığım insanların hiçbiri de hasta falan değiller maşallah.yani diyeceğim insana ancak kendisinden fayda var.boşver herkesi kendin güçlü olmaya bak.minnet etme kimseye.başkalarının sinirini de günahsızdan çıkarma.

bence kaynnananizin ve annnenizijn yaninda esinize tavir yapmamaliydiniz
heleki kaynananizla yeni barismissiniz sebebinin ne oldugu önemli degil
onun kendi üzerine cekmesi normal geldi bana
anneniz haksiz diyemiycem sonucta kadincagiz oruclu oruclu kalkmis gelmis
yardim edicek tabiki güler yüz bekler
sizde telasli olabilirsniz sanirim stressli bir döneminiz
hem öyle kapimi örttüm falan bu mübarek günlerde hic iyi olmamis
özür dileyin bence hatalisiniz

benim annem hiç gelmedi ev temizliğine. ee ne yapayım gelmezse gelmez. kaynanamda bir gün geldi ardından görümcemde geldi iş yapmaya değil laf sokmaya gelmişler sanki. onlar hangi odaya girdilerse ben başka odaya kaçtım hemen ardımdan geldiler en son balkona kaçtım. yine olmadı laf söylediler eşimde lafın cevabını bir verdi. ben bu kezde banyoya girdim sürekli ovaladım durdum. sesimi çıkartmadım. neden onların eline koz vereyim ki. sakin olmaya çalış birine kızıp diğerini üzmen gerekmez. demekki yanlış bir tavrın olmuş ki annen bile dayanamamış. çocuğun ne suçu var. bence ilk önce kendi tavırlarında ara hatanı. sakin ol ya kendin yapsan nolcak temizliği 3 günde yapılacağına bir haftada biter.

en kısa zamanda bir psikoloğa gidin.ne demek ya başkalarına sinirlenip çocuğunuzu dövmek bide zırlaması nedemek allah aşkınıza
kimse sizin işinizi yapmak zorunda değil yapamıyosanız temizlikçi tutarsınız yaptırırsınız.annenin yaptığı saygısızlık olmuş ama siz ondan daha fazla saygısızlık yapmışınız.size tavsiyem başkaları için çocuğunuzu döveceğinize yardım alın o çocuğunda psikolojisini bozmayın.kimse size yardım etmek mecburuyetinde değil bikere bunu anlayın

şunuda söyleyeyim beş yıllık evliyim daha kayınvalidemin eviimde bir bardağıda kaldırdığını görmedim ben onun hizmetini elimden geldiğince yaparım özellikle kayınvalidemlere gittiğimde hiç oturmam sürekli iş yaparız.annemede asla demedim enne evime temizliğe gel diye.annem yapar ama ben demeden yapar
bende ev taşıdım hamile olduğumu öğrendim değerimde düşüktü birgün sonra evimi tek başıma taşıdım kimsedende yardım istemedim isteyen kendi geldi zaten.hiçte takılmadım neden herkes gelmedi diye

Peki siz suçsuz günahsız yere çocuğunuzu dövdükten sonra ne yüzle ondan bir bardak su isteyeceksiniz ilerde ?

Yazık değil mi o bebeğe.

Anlayamıyorum sizin gibi anneleri ya.

Ağlıcak tabi çocuk o.

Ağlamak da değil pardonn "zırlamak"

Acil bir psikolojik destek almanız gerekiyor sizin

ah canım benım yavrunu niye dövüyorsun bıde oncagıızın neresını dövuosun mınıcıkler daha ya benımde 15aylık oglum var nesine vurayım ben onun yaa yapma arkadasım toparla kendını tamam senı anlöıor değiliz ama yapacak bıseyımız yok tuh tuh vah vah demekten baska kendının doktoru kendınsın hayatım kızmakta haklı olsanda kendınede bebeeğinede yapma bunu tamam tatlım:a015:

14 aylık bebeği mi dövdünüz. inanamıyorum size. nasıl yaparsınız bunu. canım ya. çok fena oldum şimdi..

Sanırım siz herkesin size yardımcı olması gerektiğini düşünüyorsunuz. Kimse sizin çocuğunuza bakmak, evinze taşınırken yardım etmek zorunda değil, anneniz, kayınvalideniz olsa da.

evde misafir varken surat yaparsanız, doğal olarak evdeki misafir üzerine alınır bu durumu...

ben olsam ben de alınırım... annen de hatanı görmüş ki ufak bi cümleyle uyarmaya çalışmış seni, sen de iyice büyütmüşsün olayı, hatanı anlamak yerine...

el kadar çocuktan hınç aldığınıza göre, çok ta sağlıklı olduğunuz düşünülemez zaten...

ayrıca kimse kimsenin işini yapmak zorunda değil... belki siz de yapmadınız onların ihtiyacı varken ?

vereliniortak

işte budurr vereliniortak

Arkadaşlar küçük bebeği olan bir kadına annnesi destek olmayacak da kim destek olacak allah aşkına? Hayat böyle biz evlatlarımızı bakacağız,büyüteceğiz elimizden geldiğince destek olacağız. Çünkü onları dünyaya getiriyoruz. Anne olmak hamilelikten itibaren fedakarlık ister. Senin çocuğuna vurman asla doğru değil elbette bunu savunmuyorum. Ama annenden,kayınvalidenden destek beklemen çok çok normal bence. İnsan hiç bir şey olmasa bile manevi olarak birilerinin arkasında olduğunu hissetmek ister.

şartlar ne olursa olsun başkaları yüzünden bu sizin yada eşiniz annesi bile olsa bu tip sorunlar için çocuğunuza şiddet uygulamayın.ayrıca sizin sağlık sorununuz varken ve 14 aylık bir bebeğiniz varken sizi ve çocuğunuzu eşiniz düşünmek zorunda bence yanlış insanlara tepki gösteriyorsunuz..

Kaynananızın yanında sizi odurumda bırakması kötü olmuş..
Zaten siz bu gidişle ancak o savunmasız çocuğu dövmekle sinirinizi dağıtırsınız
Bi psikoloğa gitmelisiniz,ha bu durumunuzdan memnunsanız ve psikoloğa gidip halinizi düzeltmeye üşenicek kadar acizseniz orasını bilemem..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…