- 22 Ağustos 2008
- 4.118
- 2.652
- 448
zaten benım akrabalarım arkadaslarım sadece en guzel ıyı gunlerımde varlar esım bıle..az hasta olsam esım bıle umursamaz ne bıleyım bıktım ya sımdı cocugu dovdum hıncımı ondan alıyorum bu kadra ıs bıde onun zırlaması cok uzuluyorum ama sunu merak edıyorum bu ınsanlar benden bı bardak su ıstedıklerınde hangı yuzlerıyle ısteyecekler??hang haklı gerekcelerı var??
zaten benım akrabalarım arkadaslarım sadece en guzel ıyı gunlerımde varlar esım bıle..az hasta olsam esım bıle umursamaz ne bıleyım bıktım ya sımdı cocugu dovdum hıncımı ondan alıyorum bu kadra ıs bıde onun zırlaması cok uzuluyorum ama sunu merak edıyorum bu ınsanlar benden bı bardak su ıstedıklerınde hangı yuzlerıyle ısteyecekler??hang haklı gerekcelerı var??
Peki siz suçsuz günahsız yere çocuğunuzu dövdükten sonra ne yüzle ondan bir bardak su isteyeceksiniz ilerde ?
Yazık değil mi o bebeğe.
Anlayamıyorum sizin gibi anneleri ya.
Ağlıcak tabi çocuk o.
Ağlamak da değil pardonn "zırlamak"
Acil bir psikolojik destek almanız gerekiyor sizin
evde misafir varken surat yaparsanız, doğal olarak evdeki misafir üzerine alınır bu durumu...
ben olsam ben de alınırım... annen de hatanı görmüş ki ufak bi cümleyle uyarmaya çalışmış seni, sen de iyice büyütmüşsün olayı, hatanı anlamak yerine...
el kadar çocuktan hınç aldığınıza göre, çok ta sağlıklı olduğunuz düşünülemez zaten...
ayrıca kimse kimsenin işini yapmak zorunda değil... belki siz de yapmadınız onların ihtiyacı varken ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?